15 van de beste Black Mirror-afleveringen gerangschikt

Inhoudsopgave:

15 van de beste Black Mirror-afleveringen gerangschikt
15 van de beste Black Mirror-afleveringen gerangschikt
Anonim

Black Mirror is een van de meest intense en ongelooflijke shows op Netflix. Elke afzonderlijke aflevering van Black Mirror is anders dan de vorige en dat maakt deel uit van de aantrekkingskracht van de show. Sommige afleveringen hebben verbindende thema's en referenties die op de achtergrond worden getoond, maar voor het grootste deel zijn alle afleveringen heel verschillend. Enkele getalenteerde acteurs die in Black Mirror zijn verschenen, zijn Anthony Mackie, Bryce Dallas Howard, Miley Cyrus, Letitia Wright en Jerome Flynn.

Black Mirror begon in 2011 en duurt tot nu toe vijf seizoenen. Fans van de show hopen dat er meer seizoenen zullen worden gefilmd en te zijner tijd worden uitgebracht, zodat we meer verhalen over futuristische technologie kunnen zien. Sommige afleveringen van Black Mirror zijn leuker om naar te kijken dan andere. Lees verder om erachter te komen hoe we definitief de top 15 beste afleveringen van Black Mirror hebben gerangschikt.

15 San Junipero– Een aflevering van tijdreizen en liefde

San Junipero
San Junipero

Deze aflevering van Black Mirror richt zich op twee oudere vrouwen die mentaal door verschillende tijdperken kunnen reizen in jonge en gezonde lichamen om het leven en de liefde te ervaren op manieren die ze niet konden ervaren in hun natuurlijk geboren lichaam. Het liefdesverhaal in deze aflevering is prachtig om te zien.

14 Rachel, Jack en Ashley Too– Een aflevering met Miley Cyrus in de hoofdrol

Rachel, Jack en Ashley ook
Rachel, Jack en Ashley ook

Miley Cyrus is de ster van deze Black Mirror-aflevering over een zangeres die wordt bestuurd door een ouder familielid. Haar geest en ziel komen vast te zitten in een pop en een van haar grootste fans neemt het op zich om te proberen Ashley O uit gevangenschap te bevrijden. Miley Cyrus is wat deze aflevering goud maakt.

13 Vijftien miljoen verdiensten– Een aflevering over talent en oordeel

Vijftien miljoen verdiensten
Vijftien miljoen verdiensten

"15 Million Merits" is een aflevering die zich richt op mensen die vastzitten in een systeem en proberen genoeg punten te verzamelen om vrijgelaten te worden. Het vrouwelijke hoofdpersonage wil vrijgelaten worden op basis van haar muzikale talenten en zangcapaciteiten. De man die van haar houdt, doneert uiteindelijk al zijn punten aan haar, maar uiteindelijk gebruikt ze ze voor het verkeerde.

12 Striking Vipers– Een aflevering over Virtual Reality Intimacy

Opvallende adders
Opvallende adders

Deze aflevering van Black Mirror richt zich op twee jongens die beste vrienden waren op de universiteit en elkaar al een tijdje niet hebben gezien. Ze zijn in staat om samen een videogame te spelen waarbij ze in mensachtige lichamen treden en nieuwe gevoelens en sensaties met elkaar kunnen ervaren.

11 Metalhead– Een aflevering over militaire honden

Metalhead
Metalhead

"Metalhead" is een van de meest intense afleveringen in Black Mirror – Ever. Sommige kijkers van deze aflevering moesten de aflevering in stappen bekijken omdat het te intens en beangstigend was om in één keer te kijken. Het gaat over een vrouw die spullen probeert te verzamelen die ze nodig heeft als toevluchtsoord terwijl ze wordt achtervolgd door een robothond.

10 Witte Kerst– Een aflevering over geblokkeerd raken

witte kerst
witte kerst

"White Christmas" is een aflevering die zich richt op het idee dat de ene persoon een andere persoon in het echte leven zou kunnen blokkeren. Geblokkeerd worden door een andere persoon in het echte leven betekent dat ze je niet langer kunnen zien of horen. Je wordt gewoon een grote waas voor ze, tenzij ze besluiten van gedachten te veranderen.

9 Smithereens– Een aflevering over een rideshare-ontvoering

Smithereens
Smithereens

"Smithereens" is een aflevering van Black Mirror die gaat over een kind dat wordt ontvoerd tijdens een rit met een auto. Zijn ontvoerder wil verbonden worden met de CEO van een socialmediabedrijf. De ontvoerder wil praten over het verlies van zijn vrouw omdat hij nog steeds zwaar rouwt om haar dood.

8 Arkangel– Een aflevering over een overbezorgde moeder

Arkangel
Arkangel

"Arkangel" is een interessante aflevering van Black Mirror over een moeder die een beetje te controlerend en bezitterig is over haar eigen dochter. Ze staat toe dat een medische professional haar dochter microchipt, zodat ze te allen tijde de verblijfplaats van haar dochter kan volgen, het middelengebruik van haar dochter en nog veel meer.

7 Duikvlucht– Een aflevering over sociale ranglijsten

Duikvlucht
Duikvlucht

"Duikduik" is een aflevering van Black Mirror die zich richt op het idee dat mensen alleen kunnen functioneren en manoeuvreren in een samenleving op basis van hoe ze publiekelijk zijn beoordeeld door de mensen om hen heen. Ze moeten altijd aardig, vriendelijk en super aardig zijn om ervoor te zorgen dat hun beoordelingen geen duikvlucht nemen.

6 Black Museum– Een aflevering over wraak

Zwart Museum
Zwart Museum

"Black Museum" is een interessante aflevering over het idee van wraak. Het speelt een actrice met de naam Letitia Wright die de meeste mensen misschien herkennen van Black Panther. Ze doet wat ze kan om haar vader te bevrijden van de ster van een verontrustende attractie in een museum.

5 Krokodil– Een aflevering over het verdoezelen van misdaden uit het verleden

Krokodil
Krokodil

Deze aflevering gaat over een vrouw die haar vuile kleine geheim van vele jaren in het verleden wil bewaren. Iemand anders kent haar geheim en uiteindelijk moet ze de ene persoon na de andere uitschakelen en vervolgens proberen ervoor te zorgen dat niemand ooit te weten komt over de misdaad waar ze ooit deel van uitmaakte.

4 White Bear– Een aflevering over strafrechtelijke straffen

witte Beer
witte Beer

"White Bear" is een aflevering van Black Mirror die een bepaalde vorm van straffen laat zien die criminelen zouden moeten ondergaan in een dystopisch universum. Criminelen worden dag in dag uit wakker, verward door wat er gaande is, achtervolgd en lijdend voor hun misdaden. Ze geven geen uitleg over wat er gaande is tot het einde van hun dag van lijden.

3 Shut Up And Dance– Een aflevering over trollende criminelen

Houd je mond en dans
Houd je mond en dans

"Shut Up and Dance" is een aflevering van Black Mirror die zich richt op chantage en wraak op pedofielen. De hoofdpersoon wordt betrapt op het kijken naar dingen waar hij niet naar zou moeten kijken en wordt uiteindelijk verleid om deel te nemen aan een speurtocht-achtige dag vol activiteiten om te proberen een geheim te bewaren.

2 De hele geschiedenis van jou– Een aflevering over het opnieuw bekijken van herinneringen

De hele geschiedenis van jou
De hele geschiedenis van jou

"The Entire History of You" is een ongelooflijk interessante aflevering van Black Mirror die laat zien hoe het zou zijn als de herinneringen van iedereen op een mentale haspel werden gehouden, zodat individuen ze konden bekijken en opnieuw bekijken wanneer ze maar wilden. Een stel met vertrouwensproblemen kijken naar hun herinneringen en vallen uit elkaar.

1 Men Against Fire– Een aflevering over een dystopische militaire groep

Mannen tegen vuur
Mannen tegen vuur

Dit is zonder twijfel de meest interessante en intense aflevering van Black Mirror. Het is tot nu toe geclassificeerd als een van de beste afleveringen van de hele serie. Deze aflevering is een must-see vanwege hoe waanzinnig interessant het is. Het richt zich op hoe het leger eruit zou zien in een dystopisch universum.

Aanbevolen: