Black Mirror: de grootste cameo's van beroemdheden, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Black Mirror: de grootste cameo's van beroemdheden, officieel gerangschikt
Black Mirror: de grootste cameo's van beroemdheden, officieel gerangschikt
Anonim

Black Mirror is echt een van de beste shows van deze generatie. Het richt zich op onderwerpen die draaien om futuristische technologieën, wetenschappelijke veranderingen en wat er kan gebeuren tussen leden van de samenleving als technologie te krachtig wordt. De meeste afleveringen van Black Mirror bevatten acteurs en actrices die kijkers misschien voor het eerst zien, maar andere afleveringen kennen bekende sterren die we hebben gezien in grote speelfilms en in andere populaire tv-shows!

Black Mirror is echt een van de meest verbluffende tv-programma's aller tijden, vaak vergeleken met The Twilight Zone. Het is een extreem diepe show vol met veel betekenis en zelfs enkele verborgen berichten. Blijf lezen om erachter te komen welke tien acteurs en actrices met grote namen op een bepaald moment in hun carrière een gastrol hebben gespeeld in afleveringen van Black Mirror!

10 Angourie Rice speelde in 'Rachel, Jack, and Ashley Too'

Angourie Rice is een lieftallige actrice die speelde in een Black Mirror-aflevering genaamd 'Rachel, Jack en Ashley Too'. Het is misschien gemakkelijk om deze jonge starlet te herkennen van andere rollen die ze op zich heeft genomen, waaronder The Nice Guys, Ladies in Black en Every Day. Laten we niet vergeten te vermelden dat ze ook speelde in Spider-Man: Homecoming en Spider-Man: Far From Home. Ze had kleine rollen in de Spider-Man-films, maar dat neemt niet weg dat ze deel uitmaakte van die epische Marvel-films.

9 Malachi Kirby speelde in 'Men Against Fire'

Malachi Kirby was de ster van een Black Mirror-aflevering met de titel 'Men Against Fire'. De aflevering concentreerde zich op hoe het leven zou zijn als militaire soldaten konden worden gehersenspoeld om meer hartelozer te vechten. Kijkers van deze aflevering hebben Malachi Kirby misschien herkend uit zijn tijd op Roots in 2016. Roots vertelt het belangrijke verhaal van slavernij en is erg emotioneel om te zien. Daarnaast speelt hij ook in Curfew, Devils, Dough, Offender en The Last Showing. We hopen meer van Malachi Kirby te zien!

8 Hannah John-Kamen speelde in 'Playtest'

Hannah John-Kamen speelde in de Black Mirror-aflevering "Playtest". Ze wordt herkend uit haar tijd in tv-shows zoals Killjoys en HBO's Game of Thrones, evenals haar tijd in films als Ready Player One en Ant-Man & the Wasp. Iedereen die een rol in een Marvel-film speelt, doet het goed voor zichzelf.

7 Jerome Flynn speelde in 'Shut Up And Dance'

Jerome Flynn speelde in "Shut Up and Dance", een super intense Black Mirror-aflevering over chantage, ontrouw en nog veel meer. Jerome Flynn is een acteur die in de loop der jaren in tal van andere films en tv-shows heeft gespeeld en daarom konden de meeste mensen die zijn Black Mirror-aflevering bekeken hem gemakkelijk herkennen. De meesten zouden hem herkennen van HBO's Game of Thrones. Hij speelde de rol van Bronn, een getalenteerde zwaardvechter die wist hoe hij moest vechten, zelfs in de meest uitdagende situaties.

6 Bryce Dallas Howard speelde in 'Nosedive'

Bryce Dallas Howard is een gemakkelijk te herkennen gezicht uit Black Mirror. Ze speelde in een aflevering genaamd "Duikduik", die zich richtte op hoe het leven zou zijn als mensen werden beoordeeld en beoordeeld op basis van hun persoonlijkheid, publieke persoonlijkheid en gedrag. Naast haar tijd in Black Mirror, nam ze ook hoofdrollen op zich in de meest recente Jurassic World-films in 2015 en 2018. Haar volgende Jurassic World-film zal in 2021 worden uitgebracht en we zijn absoluut verheugd om dat te zien!

5 Letitia Wright speelde in 'Black Museum'

Leticia Wright speelde in een aflevering van Black Mirror genaamd 'Black Museum'. Dit is absoluut een aflevering van Black Mirror waar mensen op moeten afstemmen! Een van de grootste films waarin we Leticia Wright hebben zien schitteren, is Black Panther, een film die in 2018 werd uitgebracht. Het feit dat ze speelde in zo'n epische Marvel-film is ongelooflijk voor haar en haar carrière! Het jaar daarop, in 2019, speelde ze ook in Avengers: Endgam e. We zijn meer dan onder de indruk van Leticia Wright.

4 Jon Hamm speelde in 'White Christmas'

Veel mensen herkennen John Hamm van zijn tijd als hoofdrol in een van de meest populaire tv-shows ooit, Mad Men. De show liep van 2007 tot 2015 met hem in de hoofdrol. Mad Men is echter verre van de enige grote rol van John Hamm! Hij speelde in tal van andere films en tv-shows. De aflevering van Black Mirror waarin hij speelde, heet White Christmas en het is echt een verbijsterende en emotionele aflevering om te zien.

3 Daniel Kaluuya speelde in 'Fifteen Million Merits'

Herken je Daniel Kaluuya? De meeste mensen doen dat uit zijn tijd met de hoofdrol in de intense thriller Get Out. De film ging helemaal over rassenrelaties, interraciale dating en nog veel meer. Hij speelde ook in Black Panther in 2018 en vervolgens in Queen & Slim in 2019. We zijn zo opgewonden om meer van Daniel Kaluuya te zien terwijl zijn carrière blijft stijgen. De aflevering van Black Mirror waarin hij speelde, heet '15 Million Merits'.

2 Anthony Mackie speelde in 'Striking Vipers'

Anthony Mackie is zeker een van de grootste, beroemdste en bekendste acteurs die in een aflevering van Black Mirror zal verschijnen. Hij verscheen in een aflevering genaamd "Striking Vipers." De wereld herkent Anthony Mackie uit zijn tijd als The Falcon in Marvel-films. Hij speelt een sterke held die op het juiste moment het roer overneemt van Captain America. Het personage dat hij speelt in Marvel-films is cruciaal geweest voor de verhaallijnen. Afgezien van zijn tijd in de MCU, en in die specifieke Black Mirror-aflevering, hebben we Anthony Mackie ook gezien in films als 8 Mile, Pain & Gain en The Hurt Locker.

1 Miley Cyrus speelde in 'Rachel, Jack en Ashley Too'

Miley Cyrus is zonder twijfel de beroemdste actrice die in een aflevering van Black Mirror verscheen. Ze speelde in de aflevering getiteld "Rachel, Jack, and Ashley Too", over een popster die gedwongen wordt om dingen te doen die ze niet wil doen door een familielid dat haar wil controleren voor winst. Miley Cyrus speelde vooral in Hannah Montana op Disney Channel.

Aanbevolen: