Gossip Girl: 15 keer was Blair beter dan Serena

Inhoudsopgave:

Gossip Girl: 15 keer was Blair beter dan Serena
Gossip Girl: 15 keer was Blair beter dan Serena
Anonim

Veel fans van Gossip Girl verkiezen Serena van der Woodsen boven Blair Waldorf. Serena van der Woodsen wordt gespeeld door Blake Lively en Blair Waldorf wordt gespeeld door Leighton Meester. In het echte leven zijn beide actrices mooi, getalenteerd en geweldig. In het tv-programma is gemakkelijk te zien hoe het personage van Serena het personage van Blair kan overschaduwen. Serena is zorgeloos, luchtig, gemakkelijk in de omgang en leuk. Blair is veel serieuzer, volgens het boekje en kritisch over haar omgeving. Geen van Blairs kwaliteiten maakt haar minder waardevol of minder geweldig dan Serena van der Woodsen.

Interessant genoeg stonden de personages van Blair en Serena allebei voor veel van dezelfde uitdagingen, gingen ze uit met veel dezelfde jongens en onderhielden ze elk seizoen een rotsachtige vriendschap. Lees verder om te begrijpen waarom Blair Waldorf eigenlijk veel beter was dan Serena van der Woodsen in de Gossip Girl-showserie.

15 Toen Blair Prom Queen won

blair
blair

Blair Waldorf is degene die de titel van koningin van het bal heeft gewonnen tijdens haar laatste jaar op haar privéschool. Sabrina was dat jaar ook een student op de school, maar ze won geen balkoningin! Het zegt veel dat Blair Waldorf de winnaar was, zelfs als het Chuck Bass was. (Hij vulde de stembus!)

14 Toen Blair The Kiss On The Lips Party organiseerde

Kus op de lippen feest
Kus op de lippen feest

Blair Waldorf organiseerde het Kiss on the Lips-feest en tal van andere grote feesten, gala's, bals, maskerades en evenementen. Het lijkt erop dat geen enkel ander personage in de show een bijeenkomst kon organiseren die zo geweldig was als Blair Waldorf. Ze had altijd de beste smaak als het ging om het plannen van evenementen.

13 Toen Blair Georgina wegstuurde

Blair en Georgina
Blair en Georgina

Blair Waldorf is degene die de afschuwelijke Georgina naar het kerkkamp heeft gestuurd! Niemand anders had zo'n kwaadaardige schurk als Georgina zo snel of efficiënt kunnen uitschakelen als Blair Waldorf dat kon. Dit maakt deel uit van wat haar zoveel cooler maakt dan Serena van der Woodsen.

12 Toen Blair deze jurk droeg

Blair Waldorf rode jurk
Blair Waldorf rode jurk

Toen Blair deze prachtige rode jurk droeg, was het een totale showstopper. Ze benaderde Chuck Bass voor het eerst sinds lange tijd terwijl ze deze jurk droeg en het is onmogelijk dat hij niet meteen verliefd op haar werd zodra hij haar zag. Blair droeg veel geweldige jurken, maar deze was absoluut schitterend.

11 Toen Blair duidelijk maakte dat ze een bestemming was

Blair Waldorf
Blair Waldorf

Blair verduidelijkte dat ze een bestemming was! Haar exacte quote was: "Ik ben geen tussenstop, ik ben een bestemming." Meisjes over de hele wereld zouden het zelfvertrouwen van Blair moeten navolgen. Blair is een van de meest zelfverzekerde en zelfverzekerde fictieve personages die ooit onze televisies sierde.

10 Toen Blair niet naar Parijs vluchtte en haar problemen frontaal onder ogen zag

Blair Waldorf
Blair Waldorf

Blair had het gevoel dat haar reputatie totaal was aangetast en wilde weglopen om een semester school in Parijs te doen, zodat ze niet meer met haar problemen te maken zou hebben. Haar moeder stemde er zelfs mee in haar het te laten doen. Op het laatste moment besloot ze niet weg te lopen en in plaats daarvan koos ze ervoor te blijven en haar problemen onder ogen te zien.

9 Toen Blair duidelijk maakte dat panty's GEEN broeken zijn

Roddelster
Roddelster

Blair is degene die verduidelijkt dat panty's technisch gezien niet als broeken worden beschouwd. Ze moest dit uitleggen aan een van haar ondergeschikten op haar schoolcampus, die dacht dat het dragen van panty's als broek volkomen acceptabel was. Blair aarzelde niet om houding te gebruiken bij het uitleggen van deze moderegel.

8 Toen Blair liefde versus angst beschreef

Blair Waldorf
Blair Waldorf

Blairs exacte quote was: "Je kunt mensen niet van je laten houden, maar je kunt ze wel bang voor je maken." Ze was altijd getalenteerd in het gebruik van haar woorden om een groter geheel te schetsen, vooral met een citaat als dit. Liefde en angst zijn twee heel verschillende emoties, maar Blair begreep dat!

7 Toen Blair Juliet verbannen uit de Upper East Side

juliet roddelmeisje
juliet roddelmeisje

Blair Waldorf is ook degene die Julia heeft verbannen! Ze was in staat om van Juliet af te komen en het was een moment van opluchting voor zowat iedereen omdat Juliet een van de meest irritante schurken was in de hele Gossip Girl-serie. Haar hele bestaan was gebaseerd op een poging om Sabrina's leven te ruïneren.

6 Toen Blair zei: "Ik heb geen vriendje nodig om vervuld te worden."

Blair roddelmeisje
Blair roddelmeisje

Tienermeisjes overal kunnen met dit citaat ook aantekeningen maken uit Blairs boek met wijze raad. Blair zei: "Ik heb geen vriendje nodig om vervuld te worden." Ze gaf er altijd om een sterke en onafhankelijke jonge vrouw te zijn en had nooit het gevoel dat ze een man nodig had om haar compleet te maken.

5 Toen Blair Emma Wise Life Advies gaf

Blair en Emma
Blair en Emma

Een van Blairs beste momenten ooit was toen ze Emma levensadvies gaf. Ze kwam vast te zitten met het babysitten op een opstandige jonge tiener genaamd Emma, die erop stond iets te doen waar ze gewoon niet klaar voor was. Blair stond dat in de weg en zorgde ervoor dat Emma slimmere beslissingen nam in het leven.

4 Toen Blair voor Serena zorgde terwijl ze dronken was

Blair en Serena
Blair en Serena

Blair zorgde meerdere keren voor Serena terwijl Serena onder invloed was. Als Blair er niet bij al die verschillende gelegenheden voor Serena was geweest, zou er niemand anders zijn geweest om Serena terug te krijgen of ervoor te zorgen dat ze in orde was. Blair was op die momenten een zeer toegewijde vriend voor Serena.

3 Toen Blair zei: "We kunnen ons niet laten definiëren door de mannen uit ons verleden."

blair
blair

Een ander geweldig advies dat uit de mond van Blair Waldorf kwam, was: "We kunnen ons niet laten definiëren door de mannen uit ons verleden." Blair was altijd zo serieus over het feit dat een onafhankelijke jonge vrouw zijn belangrijker dan wat dan ook.

2 Toen Blair haar trouwjurk kreeg, ontworpen door Vera Wang

blair
blair

Blair Waldorf heeft haar prachtige trouwjurk laten ontwerpen door niemand minder dan Vera Wang! Als dat hun water niet beter maakt dan Serena van der Woodsen, dan weten we het ook niet meer! Vera Wang is een van de meest prestigieuze ontwerpers aller tijden en ze werkte rechtstreeks samen met het personage van Blair Waldorf!

1 Toen Blair Chuck Bass liet zeggen: "Ik hou van jou"

Blair en Chuck
Blair en Chuck

Blair Waldorf is de enige vrouw die Chuck Bass ooit de woorden heeft laten zeggen: "Ik hou van je." Hij kon eindelijk instorten en die woorden tegen haar zeggen, wat een buitengewoon groot probleem was! Chuck Bass was altijd zo emotioneel afgesloten, koud en moeilijk te lezen. Maar met Blair Waldorf was hij in staat om zijn muren af te breken en barrières.

Aanbevolen: