15 keer dat Elena Gilbert beter was dan Bella Swan

Inhoudsopgave:

15 keer dat Elena Gilbert beter was dan Bella Swan
15 keer dat Elena Gilbert beter was dan Bella Swan
Anonim

Elena Gilbert is het hoofdpersonage in The Vampire Diaries en wordt gespeeld door Nina Dobrev! Het karakter van Elena Gilbert contrasteert met name met het karakter van Bella Swan uit de Twilight-filmsaga. Bella Swan wordt gespeeld door Kristen Stewart. Veel mensen vergelijken deze twee schoonheden om vele redenen, maar de belangrijkste reden zou zijn dat ze de leidende dames zijn in het grootste vampierentertainment van onze generatie.

The Vampire Diaries en Twilight Saga zijn misschien wel de grootste vampierseries die het afgelopen decennium zijn uitgebracht. Het v alt niet te ontkennen dat Elena Gilbert en Bella Swan de hele tijd met elkaar vergeleken zullen worden. Ons argument hier is dat het personage van Elena Gilbert eigenlijk veel beter is dan het personage van Bella Swan.

15 Elena heeft veel coolere vrienden dan Bella

Elena Gilbert heeft geweldige vrienden. Allereerst is ze bevriend met Bonnie, die een heks is! Ten tweede is ze bevriend met Caroline Forbes, een totale schoonheid! Bella Swan is bevriend met een meisje genaamd Jessica Stanley op haar middelbare school, die stiekem jaloers is op de aandacht die Bella krijgt als ze naar de school gaat.

14 Elena heeft echt gevoel voor humor

Elena Gilbert heeft gevoel voor humor, terwijl Bella Swan niet echt meer dan één gezichtsuitdrukking maakt. Bella lijkt altijd verveeld, ongeïnteresseerd of afgeleid. Elena weet echt hoe ze grappen moet maken en wanneer ze moet lachen om grappige dingen. Alles hoeft niet zo serieus met haar te zijn.

13 Elena heeft een identieke dubbelganger

Een deel van wat Elena Gilberts personage zo cool maakt, is het feit dat ze een dubbelganger heeft! Bella Swan heeft geen dubbelganger. Elena Gilbert moet het opnemen tegen haar dubbelganger, de geschiedenis van haar dubbelganger ontdekken en nog veel meer. Het draagt bij aan de intrige van Elena's karakterontwikkeling.

12 Elena hield een super interessant dagboek bij

Een ander ding dat Elena Gilbert super cool maakt, is het feit dat ze een buitengewoon interessant dagboek bijhoudt, waarin de gebeurtenissen in haar leven worden beschreven. Ze schrijft elk interessant ding op dat zou kunnen gebeuren en elke gedachte die door haar hoofd gaat. Ze ervaart veel hoogte- en dieptepunten, dus schrijft ze ze allemaal op.

11 Elena was geen vriend van een knappe weerwolf

Bella Swan had het lef om een knappe weerwolf als Jacob Black in de friendzone te zetten. Elena Gilbert deed dat niet en zou dat waarschijnlijk ook nooit doen. Elena Gilbert is het type personage dat haar hart volgde en op meer logische manieren keuzes maakte op basis van liefde dan Bella Swan.

10 Elena was betrokken bij cheerleading

Elena Gilbert was daar een tijdje bezig met cheerleaden. Het feit dat ze betrokken was bij buitenschoolse activiteiten zegt veel over wie ze is als individu. Ze vond het leuk om regelmatig buitenschoolse activiteiten te doen! Zo was Bella Swan nooit.

9 Elena is niet veel te jong getrouwd zoals Bella deed

Elena Gilbert is niet veel te jong getrouwd. Bella Swan trouwde als tiener. Bella Swan wilde in een vampier kunnen veranderen, maar wist dat Edward Cullen dat niet zou doen tenzij ze getrouwd waren en daarom besloot ze haar jeugd en vrijheid op te geven.

8 Elena gaf veel meer om haar familie

Elena Gilbert leek veel meer om haar familie te geven dan Bella Swan ooit deed. Bella Swan wist dat wanneer ze in een vampier veranderde, ze haar vader, Charlie Swan, of haar moeder, Renee Dwyer, nauwelijks meer zou kunnen zien. Elena daarentegen maakte er een punt van om er altijd voor haar broer te zijn.

7 Elena reageerde realistischer op het vampierbestaan

Elena Gilbert reageerde veel realistischer op het leren over het bestaan van vampiers dan Bella Swan deed. Toen Bella erachter kwam dat Edward Cullen een vampier was, probeerde ze dichter bij hem te komen. Toen Elena ontdekte dat Stefan een vampier was, rende ze weg!

6 Elena redde anderen terwijl Bella nogal vaak de jonkvrouw in nood was

In meer dan één geval was Elena Gilbert degene die het leven van een andere persoon redde. In veel meer gevallen is Edward Cullen degene die Bella Swan beschermt, die constant de jonkvrouw in nood is. In de eerste Twilight-film redt hij haar zowel uit een auto die de controle verliest als uit een groep dronken mannen.

5 Elena leidde niemand op

Een van de coolste dingen aan Elena Gilbert is dat ze niemand leidt. Ze is heel duidelijk over wat ze voelt en voor wie ze gevoelens heeft. Met Bella Swan weten kijkers niet zeker of ze gedurende de films gevoelens heeft voor Edward Cullen of Jacob Black, omdat ze gevoelens voor hen beiden lijkt te hebben.

4 Elena behandelde haar hartzeer met genade terwijl Bella in stukken viel

Elena behandelde haar hartzeer met gratie terwijl Bella in stukken viel en een hete puinhoop werd. Elena sprak het feit uit dat ze niet van plan was het einde van haar relatie haar leven te laten verpesten terwijl Bella in een depressie raakte en roekeloze dingen begon te doen die zichzelf in gevaar brachten.

3 Elena heeft haar vrienden niet weggestuurd zodra ze een vriendje had

Elena Gilbert behield altijd haar vriendschappen als ze een relatie had. Of ze nu met Stefan of Damon aan het daten was, ze behield nog steeds haar gezonde vriendschappen, buiten haar romantische relatie om. Voor Bella Swan, zodra ze haar relatie met Edward Cullen begon, gaf ze helemaal niet meer om haar vrienden.

2 Elena kleedde zich modieus terwijl Bella zich flauw kleedde

Elena Gilbert kleedt zich modieus terwijl Bella Swan zich super saai kleedt. Er is geen enkele outfit van Bella Swan die memorabel of superspannend is. Ze droeg altijd dezelfde kleuren en dezelfde saaie kledingstukken. Elena leek zich altijd te kleden op manieren die modieuzer en stijlvoller waren.

1 Elena Gilbert was een onafhankelijke jonge vrouw

Elena Gilbert is veel beter dan Bella Swan omdat ze een onafhankelijke jonge vrouw is. Ze laat nooit een man haar vertellen wat ze moet doen of haar acties in het leven beheersen. Elena kwam op voor waar ze in geloofde, ongeacht de mening van iemand anders. Dat is een van de grootste redenen waarom ze beter is dan Bella.

Aanbevolen: