Gossip Girl: bewijs dat Chuck en Blair beter waren dan Dan en Serena

Inhoudsopgave:

Gossip Girl: bewijs dat Chuck en Blair beter waren dan Dan en Serena
Gossip Girl: bewijs dat Chuck en Blair beter waren dan Dan en Serena
Anonim

Inmiddels weet bijna iedereen dat er binnenkort een Gossip Girl-reboot in première gaat! We kunnen bijna niet wachten en zijn er gewoon zo ongeduldig op. De reboot gaat zich richten op nieuwe personages die in dezelfde wereld leven als waarin Serena van der Woodsen, Blair Waldorf, Chuck Bass, Nate Archibald en Dan Humphrey leefden. Het is een goede zaak dat ze opnieuw beginnen met een nieuw personage, want het vullen van de schoenen van Blake Lively of Leighton Meester is een uitdaging die niemand aankan!

De originele Gossip Girl-show bevatte twee zeer serieuze romances die we konden bekijken in zes epische en verbazingwekkende seizoenen. Die twee romances waren tussen Serena en Dan, en Chuck en Blair. Ons argument is dat de intens gepassioneerde relatie tussen Chuck en Blair veel beter was!

15 Chuck Rigged Senior Prom in Blair's Favor

roddelster
roddelster

Een van de liefste dingen die Chuck Bass voor Blair Waldorf deed, was haar eindbal optuigen zodat ze de Prom Queen-titel zou winnen. Hoewel Nate Archibald haar date was, wilde Chuck nog steeds dat ze zo gelukkig zou zijn als ze maar kon zijn op die dag, omdat hij wist hoe belangrijk het voor haar was. Klinkt als ware liefde voor ons!

14 Blair en Chuck wisten precies hoe ze samen moesten plannen

roddelster
roddelster

Telkens wanneer Chuck en Blair samenkwamen om wat gekonkel te maken, kwamen de dingen altijd voor hen op de meest duidelijke en foutloze manieren. Het is alsof ze beter werkten als ze samen waren. Toen ze met aparte schema's kwamen, waren ze meestal nog steeds prima, maar samen plannen was waar ze het meest gedijden.

13 Chuck crashte een koninklijk huwelijk voor Blair

roddelster
roddelster

Toen Blair door het gangpad liep naar een man die duidelijk helemaal niet bij haar paste, wat deed Chuck dan als reactie? Hij heeft de bruiloft verpest! Het was ook niet zomaar een kleine, kleine, simpele bruiloft. Het was een gigantisch, voortreffelijk, druk, koninklijk huwelijk. Chuck stapte moedig naar voren om zijn gevoelens te uiten.

12 De eerste keer dat Chuck "I Love You" zei was episch

Eerste keer dat Chuck zei dat ik van je hou
Eerste keer dat Chuck zei dat ik van je hou

De eerste keer dat Chuck Blair vertelde dat hij van haar hield, stopte de aarde bijna met draaien. Wie herinnert zich zelfs de eerste keer dat Dan en Serena 'I love you's' met elkaar verwisselden? Het duurde een eeuwigheid voordat Chuck eindelijk toegaf dat hij van Blair hield, maar tegen de tijd dat hij dat eindelijk deed, waren we er helemaal voor!

11 Chuck was bereid Blairs baby als zijn eigen baby te accepteren

roddelster
roddelster

Een van de grootste en meest oprechte dingen die Chuck voor Blair wilde doen, was haar ongeboren kind als het zijne te accepteren, of dat kind nu van hem was of niet. Veel jongens zouden naar de heuvels rennen als het meisje waar ze om gaven zwanger was van de baby van een andere jongen, maar niet Chuck Bass.

10 Blair stond aan de zijde van Chuck terwijl hij rouwde om het verlies van zijn vader

roddelster
roddelster

Toen Chuck het proces van het verlies van haar vader, Bart Bass, doormaakte, wie was er de hele tijd voor hem? Blair! Ze was er om hem de hele weg door zijn emotionele toestand te ondersteunen. Hij duwde haar op sommige punten weg, maar ze bleef nog steeds aan zijn zijde.

9 Dan schreef een vernietigend vertelboek met Serena als onderwerp… Chuck zou nooit

roddelster
roddelster

Dan Humphrey schreef een allesomvattend boek over Serena van der Woodsen en hoewel hij haar naam veranderde, wist iedereen dat hij het over haar had. Chuck zou Blair nooit zoiets aandoen. Als Chuck een Tell-All-boek over Blair zou schrijven, zou hij het vullen met liefdevolle gevoelens.

8 Chuck veegde de V-Card van Blair af

roddelster
roddelster

Chuck eindigde met het vegen van Blairs V-kaart… in de achterbak van een limousine! Het was waarschijnlijk een van de wildste en gekste afleveringen in de hele serie en het ging allemaal mis in seizoen 1. Hun aansluiting leidde tot een serieus drama tussen Chuck en Nate, maar eerlijk gezegd, wat maakt het uit? Nate had al gelogen over het doorhalen van zijn V-kaart met Serena.

7 Blair sprak Chuck Off The Richel… Letterlijk

roddelster
roddelster

Toen Chuck onder invloed was en zich als een roekeloze dwaas op de rand van het dak gedroeg, was Blair degene die hem van de richel af sprak. Ze zei alles wat hij moest horen om veilig naar beneden te komen en in haar armen terug te keren. Ze had altijd zijn rug, door elke hoogte en diepte die hij tegenkwam.

6 Serena liet Dan voortdurend in de steek terwijl Blair een trouwe pijler in Chucks leven bleef

roddelster
roddelster

Serena liet Dan de hele tijd in de steek, of het nu bedrog was, dagenlang verdwijnen, liegen over de overdosis van een man, enz… Blair daarentegen was nooit iemand die Chuck teleurstelde. Chuck heeft haar misschien een paar keer teleurgesteld en haar hart gebroken, maar Blair was altijd veerkrachtig en loyaal aan Chuck.

5 Dit moment met Blair in haar rode jurk

roddelster
roddelster

Dit moment is serieus een van de mooiste momenten van Gossip Girl … ooit. De hele show leidde ons naar dit punt en deed ons meer dan wat dan ook verlangen naar de verzoening van Chuck en Blair. Dit was de eerste keer dat de twee elkaar zagen nadat hij was neergeschoten en maandenlang vermist was.

4 Chucks voorstel aan Blair was geweldig

Chuck en Blair
Chuck en Blair

Toen Chuck Blair ten huwelijk vroeg, vielen we flauw. We wisten allemaal dat ze uiteindelijk samen zouden eindigen, zeker, maar om hem eindelijk om hand in het huwelijk te zien vragen, was wat we al die tijd nodig hadden. Zijn voorstel aan haar was heel romantisch, lief, oprecht, oprecht en bijna perfect.

3 Blair en Chuck's trouwdag was prachtig

Blair en Chuck bruiloft
Blair en Chuck bruiloft

Sorry, Dan en Serena, maar jullie trouwdag was niets vergeleken met die van Chuck en Blair. Het hele evenement was misschien gehaast, maar het was nog steeds meer dan perfect en mooi. Blairs jurk was prachtig en het feit dat al hun vrienden hen ontmoetten voor de ceremonie was geweldig. En laten we die trouwkusdip niet vergeten!

2 Blair en Chuck deelden samen een schattige zoon, Henry Bass

Henry Bas
Henry Bas

Blair en Chuck vermenigvuldigden zich! Ze kregen een zoon en noemden hem Henry Bass. Het zien van Chuck Bass in de vaderlijke rol en Blair Waldorf in de moederlijke rol was precies wat we nodig hadden voor de finale. Ze veranderden van sluwe tieners in verantwoordelijke ouders.

1 Dan was stiekem roddelmeisje en onthulde jarenlang Serena's geheimen… Chuck zou nooit

roddelster
roddelster

Dan was de hele tijd Gossip Girl en hij onthulde jarenlang Serena's geheimen. Het komt erop neer dat Chuck dat nooit met Blair zou hebben gedaan. Chuck zou nooit een website hebben gelanceerd die gebaseerd is op het verspreiden van geruchten over Blair. Alleen al deze reden laat zien hoeveel beter Chuck en Blair zijn dan Dan en Serena.

Aanbevolen: