13 Times Discovery Channel's Gold Rush heeft de waarheid uitgerekt

Inhoudsopgave:

13 Times Discovery Channel's Gold Rush heeft de waarheid uitgerekt
13 Times Discovery Channel's Gold Rush heeft de waarheid uitgerekt
Anonim

De Gold Rush van Discovery Channel volgt de beproevingen en beproevingen van mensen die alles riskeren om rijk te worden in de goudmijnindustrie. Het delven van edele metalen is geen gemakkelijke taak, en de teams die zich voor dit werk aanmelden, gaan eraan in de wetenschap dat zo ongeveer niets hen gemakkelijk zal afgaan. De show doet echt geweldig werk door tegenslagen, verliezen en worstelingen te tonen die de mijnteams tegenkomen terwijl ze doorgaan, in de hoop de glitter bloot te leggen.

Mijnbanen zullen nooit het soort banen zijn waar arbeiders doorheen kunnen komen. Dit gezegd hebbende, is Gold Rush echt zo uitdagend als de serie doet voorkomen? Sommige buren beweren dat het bij deze realityshow alleen om de versieringen gaat en niet om de feitelijke feiten. Hier zijn dertien keer dat de Gold Rush van Discovery Channel de waarheid heeft opgerekt.

13 Wanneer machines falen, gebeurt de reparatie niet zomaar in een flits

kapotte vrachtwagen op goudkoorts
kapotte vrachtwagen op goudkoorts

Soms gingen mijnbouwmachines kapot en begon een waanzinnige stormloop de boel weer op gang te krijgen. Voor kijkers lijkt het erop dat elke reparatie een gemakkelijke oplossing is, waarbij kapotte machines binnen enkele ogenblikken worden verholpen. In het echte leven duurt het veel langer om deze grote constructies te verhelpen.

12 kijkers hebben zich afgevraagd of de kleine afstanden nauwkeurig zijn of gemaakt voor een dramatisch effect

man met goudklompje
man met goudklompje

Kijkers die religieus naar de show kijken, hebben vaak vraagtekens gezet bij de vangsten die de teams binnenbrengen. Ze vragen zich af of de kleinere vondsten inderdaad juist zijn, of dat ze worden gebagatelliseerd vanwege het effect. Als mijnwerkers tekort komen, hangen de kijkers op het puntje van hun stoel en vragen zich af wat de volgende stap is!

11 Zijn het echt schurkenstaten, of zijn ze vastgebonden met de nodige vergunningen achter de schermen?

Cast lid Rick Ness van Gold Rush rijdende vrachtwagen
Cast lid Rick Ness van Gold Rush rijdende vrachtwagen

Hoe vaak hebben we gezien dat de mijnbouwteams de milieuregels overtreden om dat goud te krijgen? De jongens zien er vaak uit als malafide rebellen, bereid boetes te betalen en de wet onder ogen te zien als dat betekent dat ze rijk worden. De waarheid is dat de teams de nodige vergunningen hebben om het werk uit te voeren dat we zien.

10 De beruchte rivieroversteekscène was niet zo'n groot probleem, jongens

goudkoorts gegoten door rivier
goudkoorts gegoten door rivier

Een van de meest dramatische scènes die uitgezonden werd, was toen Hoffman zijn graafmachine over de Klehini-rivier nam. Het was gemaakt om eruit te zien als een groot probleem, maar het blijkt dat er niets bijzonders is aan een verhuizing als deze. Het kruis was legaal en de logische keuze om zware machines over water te verplaatsen.

9 De bemanning was echt freaked over een berendreiging die lang niet zo bedreigend was als T. V. het deed lijken

Parker Schnabel en een grizzlybeer
Parker Schnabel en een grizzlybeer

Wildlife is zeker aanwezig waar de showfilms zijn, maar de serie deed het ooit lijken alsof een berendreiging ernstiger was dan het uiteindelijk was. Natuurexperts beweren dat beren van nature uit de buurt blijven van grote, luide mijnkampen zoals die op Gold Rush worden getoond.

8 T. V. laat het lijken alsof Todd miljoenen binnenha alt, alleen van goud, maar dat is misschien niet het geval

Todd Hoffman van Gold Rush
Todd Hoffman van Gold Rush

Todd Hoffman was veel meer dan een simpele man die een dollar probeerde te verdienen met de mijnbouw. Hij heeft veel ijzers in het vuur, en sommige van die strijkijzers bezorgen de grote man een serieus salaris. Mijnbouw was slechts een van Todds inkomstenbronnen. Hij is ook eigenaar van entertainmentbedrijven en een luchthaven.

7 De mijnwerkers overleven Nugget to Nugget niet

parker schnabel met stapel goud
parker schnabel met stapel goud

Veel van de mijnwerkers van de show zien eruit alsof ze een goudklompje nodig hebben om te overleven, alsof hun vondst het verschil is tussen leven en dood. Dit is verre van waar, aangezien iedereen die in de serie verschijnt, rijkelijk wordt betaald door het Discovery Network, ongeacht hun oogst.

6 Todd Hoffman is een simpele mijnwerker die probeert een dollar te verdienen… Niet zo

Afbeelding
Afbeelding

Todd Hoffman was een aantal seizoenen een van de toonaangevende mijnwerkers van de show. Fans vonden het geweldig om te zien hoe hij bijna zijn rug brak in pogingen om goud te raken. Wat de show niet onthult, is dat naast mijnbouw, Todd tal van andere lucratieve optredens had die hem rijkelijk betaalden.

5 Die schermutselingen zijn gescript, niet authentiek

Cast van Gold Rush
Cast van Gold Rush

Reality-televisieprogramma's zoals deze zijn trots op hun authenticiteit, maar hoe echt zijn ze? Een voormalig castlid, Jimmy Dorsey, onthulde in een interview dat veel van wat kijkers op televisie zien, gescript is. De cast weet al lang voordat ze beginnen te filmen wat er gaat gebeuren.

4 Het afvuren van James Harness was niet zoals het leek

James harnas van Gold Rush
James harnas van Gold Rush

James Harness is een ander lid van de showcast die publiekelijk beweerde dat de montage- en productieteams een zware hand hebben in hoe de dingen in de serie zullen verlopen. Harness beweerde dat hij sterk werd geleid met betrekking tot wanneer en hoe hij de serie zou verlaten.

3 Helden en schurken worden gemaakt door productie

Cast leden van Gold Rush
Cast leden van Gold Rush

Realityshows hebben bewerkingsafdelingen die werken aan het creëren van schurken en helden in de hoofden van de kijkers. Een castlid van Gold Rush beweerde dat negentig procent van zijn goede daden uiteindelijk op de vloer van de uitsnijderij terechtkwamen omdat de productie vooraf had bepaald dat hij de slechterik zou zijn.

2 Die hogedrukscènes worden vaak opnieuw gefilmd

filmploeg van goudkoorts
filmploeg van goudkoorts

Een deel van wat we op onze televisieschermen zien, is het resultaat van vele heropnames van de camera. Als de productie het niet leuk vindt hoe iets eruitziet wanneer ze het afspelen, laten ze de castleden de opname naspelen zodat het perfect is. Het opnieuw opnemen van scènes is iets wat we zouden verwachten van films en gescripte shows, niet van reality T. V.

1 De mijnwerkers zijn minder ervaren dan we denken

goudkoorts bemanning aan het werk
goudkoorts bemanning aan het werk

De show zou lang niet zo vermakelijk zijn als het de beste in de biz zou bevatten. Als doorgewinterde mijnwerkers zouden worden gegoten, zouden we ons tot tranen vervelen als we naar ze zouden kijken. Daarom wil de productie onervaren mijnwerkers in dienst nemen. De natte kerels achter de oren maken de intense fouten die ons verslaafd maken.

Aanbevolen: