Wat de Star Wars-cast heeft gezegd over de vervolgtrilogie

Inhoudsopgave:

Wat de Star Wars-cast heeft gezegd over de vervolgtrilogie
Wat de Star Wars-cast heeft gezegd over de vervolgtrilogie
Anonim

Toen Disney de rechten op de Star Wars-franchise van LucasFilm kocht, waren fans begrijpelijkerwijs opgewonden en voorzichtig. De verhuizing zou vrijwel zeker betekenen dat er nieuwe films zouden komen, maar er was bezorgdheid dat een grote studio als Disney de films te regelmatig zou willen uitbrengen, waardoor de markt zou worden verzadigd met sci-fi-films.

Hoewel er sommigen zijn die genoten hebben van de vervolgtrilogie, was de overgrote meerderheid van de oude fans niet echt onder de indruk van hen. Natuurlijk waren ze visueel spectaculair en brachten ze oude personages weer samen, maar het algehele verhaal liet veel te wensen over. Wat je persoonlijk ook denkt over de nieuwste trilogie, je moet accepteren dat ze niet zo universeel geliefd zijn als de originelen.

Het blijkt dat de cast van deze films ook uitgesproken is over de sequels. Sommigen hebben ze verdedigd tegen critici, terwijl anderen hebben gewezen op de gebreken erin. Het zal je misschien verbazen wat elk van deze acteurs vond van The Force Awakens, The Last Jedi en Rise of Skywalker.

15 Ewan McGregor houdt niet van de nieuwe lichtzwaarden

Rey, Finn en Kylo Ren
Rey, Finn en Kylo Ren

In een gesprek met Cinema Blend zei prequel-acteur Ewan McGregor dat hij geen fan is van het nieuwe lichtzwaardontwerp voor Kylo Ren. Hij zei: “Het heeft nu een handvat. Je hebt geen handvat nodig. Als je weet hoe je een lichtzwaard moet hanteren, zoals wij deden, heb je geen gevest nodig. Dat is slechts één ding waarvan ik denk dat ze het bij het verkeerde eind hebben."

14 Anthony Daniels wenst dat C-3PO meer te doen had

C-3PO
C-3PO

C-3PO-acteur Anthony Daniels legde uit dat hij teleurgesteld was over zijn gebrek aan doel en zei: Ik weet dat het de laatste tijd bijzonder moeilijk voor hem (Hamill) is geweest omdat de nieuwe films hem niet veel te doen hebben gegeven. Ik herken dat zeker en kan me er in vinden. In deze nieuwe films voelde ik me net een tafeldecoratie. En dat is lastig, want ik erken dat dit personage (C-3PO) zoveel meer waard is. Maar ik begrijp dat het een hele film is, geen film over C-3PO.”

13 Oscar Isaac wilde dat Disney hen toestond een romance tussen Poe en Finn te ontdekken

Poe Dameron uit Star Wars
Poe Dameron uit Star Wars

Oscar Isaac wilde dat Disney de filmmakers toestond de relatie van zijn personage met Finn te onderzoeken. Hij zei: "Ik denk dat er een heel interessant, vooruitstrevend - zelfs niet vooruitstrevend, gewoon, actueel - liefdesverhaal had kunnen zijn, iets dat nog niet helemaal was onderzocht; vooral de dynamiek tussen deze twee mannen in oorlog die verliefd op elkaar hadden kunnen worden. Ik zou proberen het een beetje in die richting te duwen, maar de Disney-opperheren waren niet klaar om dat te doen."

12 Ian McDiarmid legde uit dat George Lucas nooit Palatine nieuw leven zou hebben ingeblazen

Afbeelding
Afbeelding

Palpatine-acteur Ian McDiarmid geloofde niet dat George Lucas van plan was dat de Sith Lord zou terugkeren en zei: "Ik dacht dat ik dood was! Ik dacht dat hij dood was. Want toen we Return of the Jedi deden, en ik door die parachute naar de Galactische Hel werd gegooid, was hij dood. En ik zei: 'Oh, komt hij terug?' En [George] zei: 'Nee, hij is dood.' Dus ik accepteerde dat gewoon. Maar toen wist ik natuurlijk niet dat ik de prequels zou gaan doen, dus in zekere zin was hij niet dood, want we gingen terug om hem opnieuw te bezoeken toen hij een jonge man was. Maar ik was hier totaal door verrast.”

11 Andy Serkis hield er niet van dat Snoke zo vroeg werd vermoord

Commandant Snoke schreeuwt van woede
Commandant Snoke schreeuwt van woede

Andy Serkis, die Snoke speelde, vond dat zijn karakter nauwelijks recht werd gedaan. Hij zei: Zo wreed. Hij is al zo vroeg in zijn carrière weggegooid. Het is een Star Wars-film, alles kan gebeuren. Ik zeg dit in de hoop dat iemand daarbuiten luistert.'

10 Greg Grunberg verklaarde dat er geen Special Directors Cut is

Greg Grunberg zoals hij verschijnt in de Star Wars-vervolgtrilogie
Greg Grunberg zoals hij verschijnt in de Star Wars-vervolgtrilogie

Greg Grunberg verklaarde dat er geen mythische director's cut van de uiteindelijke film is, en zei: Ik ben hier helemaal eerlijk, maar niet één keer heeft hij me ooit verteld dat er enige druk op hem was om te snijden dingen uit. Persoonlijk denk ik niet dat daar enige waarheid in zit, en het zou me verbazen als er een 'J. J. snee.' Elke film doorloopt een reeks bezuinigingen; het is gewoon de aard ervan. Ik geloof er helemaal niets van.”

9 Mark Hamill hield niet van de richting die zijn personage nam

Luke Skywalker zoals hij verschijnt in de vervolgtrilogie
Luke Skywalker zoals hij verschijnt in de vervolgtrilogie

Luke Skywalker-acteur Mark Hamill was het niet eens met de manier waarop zijn personage werd ontwikkeld in de vervolgfilms en zei: Dat is het moeilijkste. Je wilt niet toegeven hoe bezitterig je bent geworden. Er zijn momenten waarop je gaat, 'Echt waar? Vinden ze dat van Luke? Ik ben het niet alleen oneens – ik ben beledigd.’ Maar dat is het proces en je gooit het er allemaal uit.”

8 Hamill was geen fan van zijn trainingsregime

Luke Skywalker-acteur Mark Hamill in Star Wars
Luke Skywalker-acteur Mark Hamill in Star Wars

Mark Hamill was ook openhartig over de manier waarop hij gedwongen werd om in vorm te komen. Hij zei: Waarom leren ze me om te draaien en een kap te verwijderen? Ik zou zo groot kunnen zijn als Marlon Brando in Apocalypse Now, wie zal het weten?”

7 Daisy Ridley wil dat de franchise langzamer gaat

Daisy Ridley zoals ze in Star Wars verschijnt als Rey
Daisy Ridley zoals ze in Star Wars verschijnt als Rey

Daisy Ridley vindt dat de serie langzamer moet gaan en zegt: Wat ik wil is een pauze. En iedereen heeft het erover gehad, maar ik denk dat we The Rise of Skywalker gewoon zijn moment moeten laten beleven, en dan gewoon even ademhalen. Zoek uit waar de volgende stap is.”

6 De Mandaloriaanse acteur Jake Cannavale had een hekel aan Rise Of Skywalker

De Mandaloriaanse acteur Jake Cannavale
De Mandaloriaanse acteur Jake Cannavale

The Mandalorian-ster Jake Cannavale zei: Een absolute f mislukking. Ging er gisteravond naar kijken en ik werd nog steeds boos wakker. Zoals … het maakte de hele nieuwe trilogie volledig onbruikbaar. Er waren meer plotgaten dan plot. De hoeveelheid 'tussen haakjes' was absoluut razend. Rise of Skywalker was erger dan Phantom Menace EN Last Jedi samen.”

5 John Boyega gelooft niet dat fans de personages genoeg hebben leren kennen

John Boyega als Fin in Star Wars
John Boyega als Fin in Star Wars

John Boyega wilde dat het publiek meer interactie tussen de personages zou zien, zodat ze hen beter konden leren kennen, door te zeggen: Ik denk dat er in de originele Star Wars-films veel meer een trio-gevoel was waar het in wezen om ging Luke's reis, maar Han en Leia was er een sterke dynamiek. Ik denk dat ik niet weet hoe snel we in staat zullen zijn om die dynamiek op lange termijn tot stand te brengen.”

4 Adam Driver houdt van de dubbelzinnigheid in het einde van Rise Of Skywalker

Adam Driver als Kylo Ren in Star Wars
Adam Driver als Kylo Ren in Star Wars

Adam Driver is een grote fan van de manier waarop de films het publiek niet vertellen wat ze moeten denken, hij zei: Ik wil het niet te kort doen door te zeggen wat ze zijn, want ik heb altijd het gevoel dat dat meer is spannend voor een publiek om betekenis aan te hechten. En in zekere zin maakt het niet echt uit wat mijn mening is. Het is voor een publiek om hun eigen betekenis naar te projecteren. En gelukkig hadden we een script dat dubbelzinnigheid eer aandoet.”

3 Carrie Fisher voelde zich onder druk gezet om af te vallen voor haar rol

Carrie Fisher als Leia in Star Wars
Carrie Fisher als Leia in Star Wars

Carrie Fisher was kritisch over de manier waarop haar werd gevraagd om af te vallen voor haar rol en zei: "Ze willen me niet allemaal aannemen - slechts ongeveer driekwart! Er verandert niets, het is een uiterlijk-gedreven ding. Ik werk in een bedrijf waar het enige dat telt, gewicht en uiterlijk is. Dat is zo verpest. Ze kunnen net zo goed zeggen: word jonger, want zo makkelijk is het."

2 Harrison Ford voelde dat het nut van Han Solo was geëindigd

Harrison Ford als Han Solo in Star Wars
Harrison Ford als Han Solo in Star Wars

Han Solo-ster Harrison Ford was blij om zijn personage te zien sterven om drama toe te voegen en omdat hij vond dat hij zijn gang had gegaan. Hij zei: 'Je geeft het allemaal een andere teint. Ik dacht dat zijn nut uitgeput was, leeggebloed was, en ik was bereid om voor de zaak te sterven. Om wat gravitas te brengen.”

1 Mark Hamill wilde met meer personages communiceren

Luke Skywalker zoals hij in Star Wars verschijnt
Luke Skywalker zoals hij in Star Wars verschijnt

Mark Hamill wilde ook meer tijd doorbrengen met de nieuwe acteurs en interactie hebben met meer personages in de vervolgfilms. Hij zei: 'Vanaf Peter Cushing, allemaal. Stel je de fantastische acteurs van de Sequel Trilogy voor en werk maar met twee van hen!”

Aanbevolen: