Everything The Will & Grace Cast heeft gezegd over de show

Inhoudsopgave:

Everything The Will & Grace Cast heeft gezegd over de show
Everything The Will & Grace Cast heeft gezegd over de show
Anonim

Toen NBC Will & Grace voor het eerst uitzond in 1998, hadden ze geen idee dat ze aan de vooravond stonden van zoiets groots. De show duurde maar liefst 8 seizoenen, helemaal tot in 2006, en keerde daarna weer terug in 2017.

De show draaide om een interieurontwerper genaamd Grace wiens huwelijk op de klippen liep. Ze komt terecht bij haar homoseksuele vriend Will, die een prominente advocaat was. Voeg wat pit toe aan het alcoholische karakter van Graces en Jacks vrijgevochten manieren, en je hebt de perfecte mix van disfunctioneel plezier.

Zoals het geval is met de meeste shows, brachten de cast en crew zoveel tijd samen door op de set dat hun relaties zich ook offset bleven ontwikkelen. Ze leken beslist een uitgebreide, hechte familie… tot ze dat op een dag niet meer deden!

15 Megan Mullally afgesneden Debra Messing

Lange tijd leek het alsof Debra Messing en medester Megan Mullally de beste toppen waren die de tand des tijds zouden doorstaan. De afgelopen jaren is er echter veel controverse geweest over hun relatie. Mullally's stille vete met Messing begon toen ze haar ontvolgde op sociale media en vervolgens een cryptisch bericht plaatste met de tekst: "Het is oké om relaties los te laten die niet gezond en positief zijn, zelfs met mensen die je al jaren kent en ooit vertrouwde."

14 Eric McCormack zegt dat de cast één grote familie is

Eric McCormack verklaarde dat de cast van vier met elkaar kon opschieten "als een huis in brand", en vervolgde dat ze als één grote familie waren. We nemen aan dat de opmerking over het vuur positief was, gezien de context waarin hij het gebruikte. Toen hem werd gevraagd, ontkende hij heftig dat Messing en Mullally verstrikt waren geraakt in een stille oorlog en beweerde dat ze de beste vrienden waren.

13 Eric McCormack zei dat de show eindigde omdat ze bovenaan wilden eindigen

Soms is er zoveel nieuws dat het moeilijk is om te weten wat je moet geloven. Eric McCormack zweert dat de show niet eindigde om een andere reden dan te willen stoppen terwijl ze aan de top staan. Hoewel velen de vete tussen Messing en Mullally aanhalen als de reden dat de opnames zijn gestopt, is McCormack het daar niet mee eens.

12 Bronnen zeggen dat Debra Messing en Will Chase "een ding" hadden

In 2011 scheidde Debra Messing van haar man, Daniel Zelman. Het gerucht ging, en later bevestigd, dat Debra en uiteindelijk de lippen op elkaar sloot met haar co-ster, Will Chase. De twee gingen uit en waren een item voor een korte tijd. Ook zijn relatie was net afgelopen. Chase en Messing dateerden ongeveer 6 weken.

11 Karen's hoge stem duif-gat Mullally en kostte haar andere banen

Mullally's karakter, Karen, staat bekend om haar gewoonten - haar alcoholisme, haar gekke houding, haar sociale status en natuurlijk… haar stem. Ze raakte zo nauw verbonden met de hoge stem die ze gebruikte bij het spelen van Karen's personage, dat het haar veel andere banen kostte. Een andere rol wilde dat ze 'de stem' gebruikte, wat ze zou weigeren, terwijl anderen haar rollen niet wilden aanbieden omdat ze aannamen dat haar stem natuurlijk was.

10 Debra Messing geloofde dat Mullally en Sean Hayes "in de schijnwerpers stonden"

We willen ons de cast van Will & Grace voorstellen als één grote gelukkige familie, maar de waarheid is dat Debra Messing niet onder de indruk was van de aandacht die de andere acteurs kregen van de show. Messing maakte een moeilijke periode door in 2017, waarbij ze mondeling aankondigde dat ze het gevoel had dat haar co-sterren Mullally en Hayes "probeerden de schijnwerpers te stelen".

9 Eric McCormack denkt niet dat hij deze rol zou krijgen als hij er vandaag auditie voor moest doen

Eric McCormack telt deze dagen zijn zegeningen. Hij hield van zijn tijd bij Will & Grace en in een interview met Cinemablend onthulde hij dat als hij vandaag auditie zou doen voor de show, hij waarschijnlijk de baan niet zou krijgen. Hij is een van de weinige heteromannen die homomannen in een show portretteren, en hij denkt dat die rol hem in de huidige tijd waarschijnlijk niet wordt aangeboden.

8 Debra Messing zegt dat Grace zoveel is geëvolueerd sinds het begin van de show

Debra Messing heeft een lange weg afgelegd sinds haar eerste dagen bij Will & Grace. Haar karakter heeft dat ook. Grace begon als een jonge vrouw die naam wilde maken en op zoek was naar iemand om mee te trouwen en kinderen te krijgen. Tegen het einde was Grace's karakter veel zelfverzekerder aan het einde van de show. Ze was carrièregedreven en vervuld door haar goede vrienden en andere levenskeuzes.

7 McCormack & The Execs ontkennen dat er een vete is tussen Messing en Mullally

Deze vete was echt episch. Zozeer zelfs, dat niemand erover wil praten, en iedereen ontkent het, maar het blijft de olifant in de kamer. Toen ze werden geconfronteerd met de "problemen" tussen Debra Messing en Megan Mullally, waren de leidinggevenden van NBC snel tot het idee dat de ondergang van hun relatie de show tot een einde dwong. Tijdens een interview met Pink News zei NBC-voorzitter Paul Telegdy zelfs dat de show "tot een natuurlijk einde was gekomen".

6 De hele cast stemde in met de revival in minder dan een uur

Wat er ook achter de schermen van deze show is gebeurd of niet is gebeurd, er is één onmiskenbaar feit dat we niet anders kunnen dan erop wijzen. Ze vonden het allemaal geweldig om deel uit te maken van Will & Grace. Ondanks alle geruchten over de ruzie tussen de dames, schreven alle vier de castmates zich snel in voor de revival. Er werd telefonisch contact met ze opgenomen en elk van hen stemde ermee in om binnen een uur aan boord te springen.

5 De hele cast zegt dat de bank een hechte plek was

Alle televisieprogramma's hebben een functie-item of locatie die een hartverwarmende favoriet wordt. In het geval van Will & Grace werd de bank op de set een echte ontmoetingsplek voor de castleden. Ze hebben allemaal goede herinneringen aan het samenkomen op de bank en het delen van gedachten en momenten samen als een groep.

4 Hayes zegt dat de show vandaag niet zou slagen omdat het geen schokwaarde zou hebben

Als je een openhartig, eerlijk antwoord op al je vragen wilt, dan is Sean Hayes je go-to! Het spelen van de flamboyante Jack McFarland op Will & Grace leerde hem veel dingen. Misschien is een van zijn meest eerlijke bekentenissen dat hij denkt dat deze show niet zou slagen als hij vandaag zou worden geproduceerd. Hij crediteert de show voor het hebben van "schokwaarde" in de weergave van rollen van hetzelfde geslacht, die een teken des tijds waren. In de wereld van vandaag worden relaties van hetzelfde geslacht veel meer geaccepteerd.

3 Hayes zegt dat er veel zenuwen rond de reünie waren

Zelfs de meest ervaren, succesvolle acteurs krijgen soms koude voeten! Sean Hayes geeft toe dat hij en de andere castleden allemaal hun angst bespraken in de aanloop naar het opnemen van de opwekkingsshow. Ze gaven er allemaal om de show recht te doen en de fans tevreden te stellen, dat de druk echt toenam, en iedereens zenuwen waren neergeschoten tegen de tijd dat de opnames begonnen.

2 Debra Messing zegt dat hun natuurlijke chemie de show tot leven heeft gebracht

Misschien was een van de meest poëtische dingen die Messing over haar tijd bij Will & Grace heeft gezegd, het moment waarop ze de natuurlijke chemie onthulde die de castleden buiten het scherm delen, wat leidde tot hun succes op het scherm. Dat vertelt ze aan USA Today; "Toen we samen gingen zitten, kwam het tot leven op manieren die ik nog nooit eerder of daarna had gezien. Ik zie komedie als muziek, en ieder van ons is een ander instrument. En als we samen spelen, zijn we bij onze beste."

1 Hayes zegt dat hij door de show te veel druk voelde om uit de kast te komen

Sean Hayes was geen openlijk homoseksuele man toen hij de rol in Will & Grace accepteerde. In feite opende hij tijdens een interview met Attitude, waaruit bleek dat hij doodsbedreigingen ontving voor zijn vertolking van Jack in de show. Hij vertelt hen: “Het was een enge tijd. We kregen doodsbedreigingen, [mensen] konden erachter komen waar ik woonde, en ik speelde een homoseksueel personage in een grote hitshow. Hayes zei verder dat hij echt bang was: "Ik was te bang. Ik was niet op zoek naar een activist van welke aard dan ook. Ik had niet de moed en de kracht op zo'n jonge leeftijd om namens de homogemeenschap.”

Aanbevolen: