15 Leuke weetjes, zelfs de grootste Sons Of Anarchy-fans weten het niet

Inhoudsopgave:

15 Leuke weetjes, zelfs de grootste Sons Of Anarchy-fans weten het niet
15 Leuke weetjes, zelfs de grootste Sons Of Anarchy-fans weten het niet
Anonim

Weinig shows zijn erin geslaagd om zo'n unieke en hondsdolle aanhang te ontwikkelen die lijkt op de serie Sons of Anarchy. De fascinatie voor motorfietsen is niets nieuws, maar de manier waarop deze serie motorbendes en volwassen thema's erin verwerkte, boeide een enorm publiek, waardoor de show in een mum van tijd een hit werd. De serie was zelfs succesvol genoeg om een spin-offproject voort te brengen waar mensen al sinds het debuut van genieten.

Hardcore-fans van de serie kunnen zich zelfs de kleinste details van de show herinneren, maar er waren veel ontroerende stukken achter de schermen die hielpen om alles tot leven te brengen. Zonder alles wat er gebeurde toen de camera's niet draaiden, zou deze serie niet dezelfde impact hebben gehad als hij had.

Vandaag gaan we een licht schijnen op Sons of Anarchy en een kijkje nemen naar enkele van de meest interessante feiten over wat er achter de schermen gebeurde.

15 De serie is losjes gebaseerd op Hamlet

gehucht
gehucht

Inspiratie kan komen van de plaatsen die we het minst verwachten, en dit was zeker het geval voor deze serie. Er zijn maar weinig mensen die zouden aannemen dat Shakespeare de inspiratie zou zijn voor een serie over een motorbende, maar Hamlet was waar deze serie losjes op was gebaseerd.

14 David Labrava is lid van Hells Angels

Labraca
Labraca

Shows zoals Sons of Anarchy willen dat alles zo authentiek mogelijk is om de show echt te laten voelen voor fans, en dit heeft geleid tot een aantal interessante beslissingen. Acteur David Labrava ziet er niet alleen uit als een motorrijder, maar blijkt ook echt deel uit te maken van de Hells Angels.

13 Katey Sagal heeft een van haar liedjes in elk seizoen

Liedjes
Liedjes

Katey Sagal heeft in de loop der jaren enorm veel succes gehad op het kleine scherm, nadat ze een prominente artiest was in twee klassieke shows. Veel mensen weten niet dat ze ook achter een microfoon kan schitteren, en deze serie bevatte een deel van haar muziek in elk seizoen dat werd uitgezonden.

12 Tommy Flanagan's gezichtslittekens zijn echt

Littekens
Littekens

Het casten van een serie is een groot deel van het succes, en om te zeggen dat Tommy Flanagan hier perfect bij zou passen, zou een understatement zijn. Veel mensen merkten de littekens van Flanagan op en sommigen gingen ervan uit dat ze klaar waren met make-up. Het blijkt dat deze littekens zo echt zijn als maar kan.

11 Charlie Hunnam kreeg messen van fans

messen
messen

Performers van populaire shows krijgen vaak de kans om te communiceren met bewonderende fans, en soms komen deze fans met geschenken. Charlie Hunnam speelde Jax Teller in de serie en fans hebben de artiest in de loop der jaren veel messen geschonken. Dit komt omdat zijn personage er altijd een bij zich heeft.

10 Stephen King was een fan en verscheen in de serie

Koning
Koning

Beroemdheden zijn net als jij en ik in die zin dat ze ook graag thuis zitten en wat televisie kijken om te ontspannen. Stephen King is een enorme fan van de serie en kreeg uiteindelijk de kans om een cameo te maken. Dit moet een droom zijn geweest die uitkwam voor de auteur.

9 Donal Logue werd vroegtijdig uit de show verwijderd vanwege planningsconflicten

Lee dit
Lee dit

Donal Logue is een artiest die de kans kreeg om een grote rol te spelen in Sons of Anarchy, en sommige mensen waren verdrietig toen ze hem zagen vertrekken. Logue moest als het ware eerder vertrekken dan verwacht vanwege een planningsconflict met een ander project dat hij had.

8 Scott Glenn was de originele keuze voor Clay

Glenn
Glenn

Soms kan er op het laatste moment worden geruild bij het maken van een serie, en voordat Ron Perlman in de rol van Clay gleed, had Scott Glenn de rol. Scott heeft zelfs veel scènes gefilmd als het personage van de piloot, en hij is te zien in één shot van de uiteindelijke versie.

7 Charlie Hunnam worstelde om verder te gaan

vworstelde
vworstelde

Deelnemen aan een enorm televisieproject dat lang duurt, kan voor een artiest uitputtend zijn, maar ze raken zo gewend aan de rol dat ze er misschien een zekere gehechtheid aan hebben. Charlie Hunnam ging niet gemakkelijk verder nadat de serie was afgelopen, en hij merkte vaak dat hij terugkeerde naar de filmpartij.

6 De rol van Gemma is geschreven met Katey Sagal in gedachten

rolvangemma
rolvangemma

Schrijvers kunnen een artiest in gedachten hebben bij het schrijven van een rol, maar dit betekent niet dat ze die persoon aan boord krijgen. Blijkt dat de rol van Gemma is geschreven met Katey Sagal in gedachten. Ze zou uiteindelijk de rol krijgen en de rol tot in de perfectie spelen op het kleine scherm.

5 De show kreeg problemen door geweld en taal

problemen
problemen

Fans van Sons of Anarchy zijn zich ongetwijfeld bewust van het feit dat de show volwassener van aard is dan veel andere shows op het kleine scherm, en het is geen sinecure om dingen voorbij de censuur te krijgen. Tijdens het maken van de show kwamen de mensen achter de camera's vaak in de problemen vanwege de taal en het geweld van de show.

4 Alle tatoeages van David Labrava zijn echt

tatoeages
tatoeages

Het komt niet vaak voor dat een artiest klaar is voor een specifieke rol, maar David Labrava paste gewoon te goed bij zijn karakter. Niet alleen maakte hij al deel uit van de Hells Angels, maar hij zat ook al onder de tatoeages. Dit moet de overgang gemakkelijk hebben gemaakt.

3 Ron Perlman was bang voor zijn Harley

bang
bang

Het klinkt misschien gek om te zeggen, maar een van de leidende motorrijders in de serie was bang voor zijn motor. Acteurs spelen alsof, en Ron Perlman deed geweldig werk, aangezien hij toegaf dat hij bang was voor zijn Harley. Niemand had dit ooit vermoed.

2 Venus Van Dam was trans dankzij W alton Goggins

venusvandamn
venusvandamn

W alton Goggins is al een paar keer in de buurt en de meeste mensen kunnen hem herkennen van minstens één van zijn projecten. Goggins wilde aan boord springen en deelnemen aan de serie, en hij was degene die de schrijvers ervan overtuigde om Venus Van Dam een transpersonage te laten zijn.

1 Charlie Hunnam reed rond in sneakers, niet in laarzen

sneakers
sneakers

Veel mensen gingen ervan uit dat motorrijders graag op hun varkens springen en met laarzen rondrollen, maar dit is niet altijd het geval. Van Charlie Hunnam was bekend dat hij sneakers droeg tijdens het fietsen in de serie, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoeveel mensen dit begonnen te doen na het zien van de show.

Aanbevolen: