Grey's Anatomy: stagiaires gerangschikt van nutteloos tot waardevol

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy: stagiaires gerangschikt van nutteloos tot waardevol
Grey's Anatomy: stagiaires gerangschikt van nutteloos tot waardevol
Anonim

In de loop van de laatste 16 seizoenen van ieders favoriete Shonda Rhimes originele serie, Grey's Anatomy, hebben we nogal wat stagiaires zien komen en gaan. Hoewel zelfs onze oorspronkelijke bemanning (of wat er nog van over is) allemaal stagiaires waren toen de serie begon, hebben ze al lang al hun examens gehaald en zijn ze naar hogere rangen gegaan.

Dus vandaag gaan we kijken naar alle opmerkelijke stagiaires die zijn langsgekomen sinds Meredith en haar vrienden zijn gepromoveerd. We zullen ze rangschikken in volgorde van wie het meest nutteloos was tot aan wie we denken dat ze eigenlijk heel waardevol waren voor het ziekenhuis. Sommigen zijn ontslagen, sommigen hebben een tragisch verleden gehad en sommigen werken zelfs nog steeds in ons geliefde ziekenhuis.

15 We willen de naam van degene die Sadie Harris in het programma heeft laten opnemen

Stagiaire Sadie Harris in Grey's Anatomy
Stagiaire Sadie Harris in Grey's Anatomy

Sadie Harris was niet alleen nutteloos als stagiaire, maar haar roekeloosheid had het hele ziekenhuis tot zinken kunnen brengen. Ze deed alsof ze medicijnen studeerde (vraag ons niet hoe) en toen dacht ze dat haar oude vriend Meredith haar gewoon door haar stagejaar zou helpen. Dit meisje wist niets van chirurgie en maakte een groot deel uit van de hele stagiaires die op elkaars schandaal werkten.

14 Norman was hilarisch, maar uiteindelijk nutteloos

Norman Shales en Meredith Gray in grey's Anatomy
Norman Shales en Meredith Gray in grey's Anatomy

Norman Shales, gespeeld door wijlen Edward Herrmann, had eigenlijk een behoorlijk goede 3 afleveringen in de show. Hij was verreweg de oudste stagiair die Seattle Grace ooit heeft gehad, maar hij bedoelde het goed. Niet de meest nuttige sinds hij instortte als gevolg van een beroerte op een van zijn eerste dagen op het werk, maar dat leidde hem in ieder geval naar zijn juiste pad om in de psyche te werken.

13 Steve Mostow en de rest van zijn stagiair Love Triangle

Steve Mostow van Grey's Anatomy in blauwe scrubs
Steve Mostow van Grey's Anatomy in blauwe scrubs

Steve Mostow, Megan Nowland en Pierce Halley staan allemaal op dezelfde plaats. Als een van hen indruk had gemaakt voorbij hun belachelijke liefdesdriehoek, zouden ze misschien hoger zijn geplaatst. Hoewel de bewoners en aanwezigen meestal worden afgeleid door hun liefdesleven, waren deze jongens gewoon te veel. Het huilen voor patiënten, kom op!

12 Haar eerste keer was Leah Murphy de slechtste

Leah Murhy lacht naar Arizona Robbins
Leah Murhy lacht naar Arizona Robbins

Hoewel Leah dat korte verhaal over de verlossing een beetje begreep, scoren we haar nog steeds niet erg hoog. Het is duidelijk dat zij de enige was die werd ontslagen uit haar lichting stagiaires en terecht! Als je in een stagejaar zit tegen talent als Stephanie Edwards, is het waarschijnlijk het beste om niet 100% van je aandacht te richten op slapen met ooit aanwezig zijn.

11 Als die verdomde bril er niet was geweest…

Levi Schmidt Grey's Anatomy stagiaire
Levi Schmidt Grey's Anatomy stagiaire

Hier voelen we ons eigenlijk een beetje slecht over, maar dat incident met de bril is zo moeilijk om te overleven. Hoezeer we ook van Levi en zelfs Nico houden (we verzenden het stel absoluut), we hebben het nu over bruikbaarheid als stagiair. Die bril die van zijn gezicht viel en in een lichaamsholte viel, verloor hem echt wat punten.

10 Sam had geweldig kunnen zijn

Stagiaire Sam Bello Grey's Anatomy draagt blauwe scrubs
Stagiaire Sam Bello Grey's Anatomy draagt blauwe scrubs

Sam Bello begon eruit te zien als een behoorlijk sterke stagiaire, zo niet een beetje afgeleid door haar relatie met Andrew DeLuca. We vinden het geweldig hoe Shonda een beetje kon schrijven over het land dat probeerde haar uit te zetten voor een verkeersovertreding, het is een belangrijk verhaal om te vertellen, maar het betekende ook dat we haar niet te veel zagen doen in Seattle.

9 Morgan was een uitstekend karakter, maar we zagen haar nauwelijks in actie

Morgan Peterson Grey's Anatomy stagiaire met baby op IC
Morgan Peterson Grey's Anatomy stagiaire met baby op IC

Eerlijk gezegd had Morgan Peterson waarschijnlijk als patiënt in de serie moeten worden geschreven en niet als stagiair. Begrijp ons niet verkeerd, we snikken nog steeds over haar en baby Tommy's verhaal, maar qua stage zagen we haar alleen maar studiekaarten maken om Alex mee te ondervragen.

8 Shane is getalenteerd, maar hij maakt vreselijke keuzes

Shane Ross met Cristina Yang in Grey's Anatomy
Shane Ross met Cristina Yang in Grey's Anatomy

Shane was een beetje een haai toen hij aan zijn stagejaar begon en dat is precies wat er nodig is om de beste te worden. Dat gezegd hebbende, de man kon zijn jaloezie niet onder controle krijgen. Nadat zijn jaloezie Heather had vermoord (onbedoeld natuurlijk), was het moeilijk om hem te vergeven. Chirurgie is een soort teamsport, dus als een collega een patiënt beter kan helpen, moet je hem dat toelaten!

7 Heather was een rockster

Stagiaire Heather Brooks Grey's Anatomy
Stagiaire Heather Brooks Grey's Anatomy

Hoewel Heather Brooks haar tijd in Seattle Grace niet overleefde (weinigen wel), slaagde ze erin om te laten zien hoeveel potentieel ze had als chirurg, en dat was veel! Natuurlijk, ze was eigenzinnig en ongebruikelijker dan de anderen in haar jaar, maar vaardigheden zijn vaardigheden. Derek Shepherd zag haar belofte zodra ze de OK binnenstapte.

6 Weet je nog de eerste dag van Andrew?

Andrew DeLuca van Grey's Anatomy
Andrew DeLuca van Grey's Anatomy

Op dit moment is Andrew DeLuca meer dan capabel. Als we echter teruggaan naar zijn tijd als stagiair, waren de dingen een beetje wankeler voor de man. Op zijn eerste werkdag kwam hij opdagen en loog dat hij al een gecertificeerde chirurg was. Wie doet dat?

5 Casey Parker was behulpzaam op manieren die geen enkele andere stagiair had kunnen zijn

Stagiaire Casey Parker Grey's Anatomy
Stagiaire Casey Parker Grey's Anatomy

We kunnen niet minimaliseren wat Casey heeft gedaan om te helpen tijdens het hele hackdebacle van het ziekenhuis. Hoewel hij heeft bewezen ook een zeer capabele chirurg te zijn, moeten we alle levens tellen die hij heeft gered met zijn computervaardigheden tijdens die zeer stressvolle episode. Zelfs Cristina Yang zou in die situatie niet hebben kunnen helpen.

4 George was de stagiair van de Chief

George O'Malley in blauwe scrubs
George O'Malley in blauwe scrubs

Ok, dus George is de enige originele stagiair die we in deze lijst opnemen en de reden mag duidelijk zijn. Hij is de enige uit de eerste groep die zijn stagejaar moest overdoen nadat hij was gezakt voor zijn examen. We weten allemaal dat George een prima chirurg was, maar het is moeilijk om het op te nemen tegen mensen als Meredith, Cristina en Alex.

3 Jo overleefde iedereen in haar jaar

Jo Wilson in Grey's Anatomy blauwe scrubs
Jo Wilson in Grey's Anatomy blauwe scrubs

Jo Wilson was misschien niet de meest veelbelovende toen ze aan haar stagejaar begon, maar hey, ze heeft zichzelf op dit moment meer dan bewezen als waardevol. Sterker nog, zij is de enige die nog in het ziekenhuis werkt van haar stagejaar. Onze harten zijn gebroken door het vertrek van Alex, maar Jo is zo getalenteerd dat we er zeker van zijn dat het goed komt met haar!

2 We missen Lexie nog steeds

Lexie Gray lacht in Grey's Anatomy
Lexie Gray lacht in Grey's Anatomy

Het is niet te zeggen hoe ver Lexie had kunnen gaan zonder die vliegtuigcrash. Met Meredith als haar zus, Derek en haar zwager en Mark als haar vriend, had ze eigenlijk het beste team van mentoren ooit. Ze was ook de eerste die toegewijd genoeg was om tijdens een operatie een luier te dragen. Absoluut waardevol!

1 Niemand was beter dan Stephanie Edwards

Stephanie Edwards in Grey's Anatomy met klembord
Stephanie Edwards in Grey's Anatomy met klembord

Stephanie Edwards was zonder twijfel de meest waardevolle stagiaire die we hadden gezien sinds Cristina Yang in de gelederen was gestegen. Ze toonde een extreme belofte op meerdere gebieden en vanwege haar verleden als patiënt zelf, was ze in staat om beter dan de meeste mensen contact te maken met mensen. Waar ze nu ook is, we hopen dat ze heel gelukkig is.

Aanbevolen: