Alle koppels van Grey's Anatomy gerangschikt van slechtst naar best

Inhoudsopgave:

Alle koppels van Grey's Anatomy gerangschikt van slechtst naar best
Alle koppels van Grey's Anatomy gerangschikt van slechtst naar best
Anonim

Grey's Anatomy is nu al 16 seizoenen aan de gang, maar de cast van de serie is altijd een stuk groter geweest dan de meeste tv-shows. Dat gezegd hebbende, is het heel logisch dat we op dit moment bijna iedereen met elkaar hebben zien daten. Hoewel Grey's Anatomy technisch gezien een medisch drama is, waren sommige van de romances echt episch. Aan de andere kant hebben sommigen van hen het helemaal bij het verkeerde eind gehad en soms een beetje huiveringwekkend.

Vandaag hebben we 20 van Grey's Anatomy's meest iconische koppels geselecteerd en gerangschikt van slechtste naar beste. Hoewel we er zeker van zijn dat iedereen zijn eigen specifieke favorieten heeft, is er gewoon geen manier om een paar van deze combinaties te verslaan. We zullen niet vals spelen door niet-paren toe te voegen, maar laten we één ding duidelijk maken, Cristina en Meredith zijn echte soulmates van de serie.

20 Hoe kon Callie vertrekken om Penny te volgen?

Callie & Penny - Grey's Anatomy
Callie & Penny - Grey's Anatomy

Sinds we Callie Torres voor het eerst ontmoetten, weten we dat ze iemand is die 100% van de tijd met haar hart denkt. Toch was het volkomen verkeerd voor haar om door die intense voogdijstrijd met Arizona te gaan, alleen maar om Penny naar New York te kunnen volgen. Penny verloor ook onze stem op de dag dat Derek in haar ziekenhuis aankwam.

19 Waren Owen en Amelia ooit echt verliefd?

Amelia & Owen - Grey's Anatomy
Amelia & Owen - Grey's Anatomy

De romance van Amelia en Owen leek altijd een geforceerde verhaallijn. Ze voelden zich tot elkaar aangetrokken vanwege hoe beschadigd ze allebei zijn, maar geen van beiden was ooit echt toegewijd aan elkaar. Dit bleef zo, zelfs nadat ze getrouwd waren. Om eerlijk te zijn, Owen is een vreselijk vriendje, dus zijn combinaties zijn altijd rotsachtig.

18 George trouwde met Callie om de verkeerde redenen

Callie & George - Grey's Anatomy
Callie & George - Grey's Anatomy

Toen Callie voor het eerst interesse begon te tonen in George, was het geweldig. Hij was verbrand en verdiende het om bemind te worden. Hun chemie was echter altijd uit en zij en zijn vrienden konden het absoluut niet met elkaar vinden. Direct na het overlijden van zijn vader wegrennen om in Vegas te trouwen, was een grote vergissing.

17 Izzie en George hadden besties moeten blijven

George & Izzie - Grey's Anatomy
George & Izzie - Grey's Anatomy

Elke keer dat een tv-programma of film de beste vrienden naar een hoger niveau tilt, is dat een vrij groot risico. Als het werkt, prima, maar zo niet, dan hebben ze een geweldige vriendschap voor niets verpest. Hoewel George en Izzie beter bij elkaar leken te passen dan George en Callie, was de koppeling nog steeds zo verkeerd. George was ook getrouwd toen ze contact maakten!

16 Cristina en Owen hebben elkaar gered, maar waren nooit op dezelfde pagina

Cristina & Owen - Grey's Anatomy
Cristina & Owen - Grey's Anatomy

Ok, als we beoordelen welke koppels de beste tv hebben gemaakt, zouden Cristina en Owen veel hoger scoren. Als we ze echter bekijken in termen van hoe geweldig een paar ze waren, is deze plaatsing logisch. Ze maakten een groot deel uit van de serie en sommige van hun verhalen waren de meest ontroerende van 16 seizoenen, maar vanaf het moment dat ze elkaar ontmoetten, wilden ze andere dingen.

15 Once Upon A Time Addison en Derek waren een machtspaar

Derek & Addison - Grey's Anatomy
Derek & Addison - Grey's Anatomy

Aangezien we Addison en Derek nooit op het hoogtepunt van hun romance hebben gezien, is het moeilijk om ze als koppel volledig te beoordelen. Maar op basis van de verhalen die we over hun verleden hoorden en wat we van hen zagen toen ze in Seattle opdook, is het niet moeilijk om ze als een solide paar voor te stellen.

14 Adele verdiende beter dan Richard

Richard & Adele - Grey's Anatomy
Richard & Adele - Grey's Anatomy

Begrijp ons niet verkeerd, Richard is en blijft onze favoriete Chief. Als het echter om zijn huwelijk met Adele gaat, was hij een vreselijke echtgenoot. Hij bedroog haar jarenlang, gaf haar nooit het kind dat ze wilde, negeerde haar voor haar werk en veranderde pas zijn gedrag nadat ze hem verliet.

13 Alex en Izzie hadden geweldig kunnen zijn, maar we zullen haar nooit vergeven dat ze hem heeft verlaten

Alex & Izzie - Grey's Anatomy
Alex & Izzie - Grey's Anatomy

Alex Karev is een kostbare engel die de wereld verdient. V alt hij op de verkeerde vrouwen? Ja absoluut. Maar hij houdt van hen met zijn hele hart en is bereid om alles voor hen te doen. Hij en Izzie hadden het einde van het spel kunnen zijn, maar het feit dat ze hem achterna liep, verpest hun hele romance.

12 april en Jackson zaten vol pech

April & Jackson - Grey's Anatomy
April & Jackson - Grey's Anatomy

We weten dat veel fans deze twee liever hogerop zouden zien, maar laten we eens kijken naar enkele harde feiten. Op het moment dat deze twee elkaar raakten, begon de pech. April zakte direct daarna voor haar Board-examens en werd ontslagen uit het ziekenhuis. Ze liepen samen weg tijdens haar huwelijk met iemand anders, en verloren toen hun zoon Samuel. Het universum wilde ze NIET samen.

11 Cristina en Preston's liefde was diep, maar ingewikkeld

Cristina & Preston - Grey's Anatomy
Cristina & Preston - Grey's Anatomy

Helaas voor Preston, Owen en iedereen die met Cristina is uitgegaan, zal haar grootste liefde altijd een operatie zijn. Ook al hielden zij en Preston een tijdlang echt van elkaar en op een buitengewoon ontroerende manier, het zou nooit werken. Haar hart heeft alleen ruimte voor chirurgie en Meredith.

10 Richards trots stond in de weg, maar hij en Ellis zouden geweldig zijn geweest

Richard en Ellis - Grey's Anatomy
Richard en Ellis - Grey's Anatomy

Ellis Gray had één kans op liefde in haar leven en dat was Richard. Hij hield ook van haar, maar toen hij zag dat haar carrière de zijne begon te overtreffen, kon hij het niet aan. Ze waren ook allebei getrouwd, maar we weten allemaal dat alle betrokkenen beter af zouden zijn geweest als ze allebei waren gescheiden en samen waren geweest.

9 april en het liefdesverhaal van Matthew wordt onderschat

April & Matthew - Grey's Anatomy
April & Matthew - Grey's Anatomy

Natuurlijk zou het niet moeilijk zijn om te beweren dat Matthew beter verdient dan April nadat ze hem op brute wijze bij het altaar had achtergelaten. Hoewel het universum vastbesloten leek om haar en Jackson uit elkaar te houden, leek het haar en Matthew ook echt samen te willen. Ze hebben allebei zoveel verdriet meegemaakt, ze verdienen het om gelukkig te zijn en de timing was goed.

8 Jo heeft Alex beter behandeld dan de meeste

Alex & Jo Wilson - Grey's anatomy
Alex & Jo Wilson - Grey's anatomy

Jo Wilson en Alex Karev zijn misschien niet de favoriet van elke fan, maar nadat we Alex zo vaak zijn hart hebben zien breken, nemen we aan dat hij met bijna iedereen blij is. Ze hebben allebei heel veel bagage uit hun kindertijd, dus het is gemakkelijk voor hen om er voor elkaar te zijn.

7 Richard ontmoette eindelijk zijn match met Catherine

Richard en Catherine - Grey's Anatomy
Richard en Catherine - Grey's Anatomy

Richard verloor ooit de liefde van zijn leven omdat hij werd geïntimideerd door een sterke, succesvolle vrouw, dus het was geweldig om te zien hoe hij leerde van zijn fouten en zijn hart openstelde voor Catherine. Ze zijn allebei heel eigenwijs, maar toch staan ze altijd voor elkaar klaar. Ze zijn eigenlijk best inspirerend.

6 We zijn nog steeds niet voorbij aan het einde van het liefdesverhaal van Izzie en Denny

Izzie & Denny - Grey's Anatomy
Izzie & Denny - Grey's Anatomy

Zeg wat je wilt over Izzie, of Katherine Heigl trouwens, maar zij en Denny zouden samen een heel gelukkig leven hebben geleid als hij het had overleefd. Denny hield van haar vanaf het moment dat hij haar zag en het duurde niet lang voordat hij zijn weg naar haar hart wist te veroveren.

5 Er was een tijd dat Callie en Arizona nog waren CoupleGoals

Callie & Arizona - Grey's Anatomy
Callie & Arizona - Grey's Anatomy

Helaas eindigde de relatie tussen Callie en Arizona toen Callie voor de tweede keer groen licht gaf om het been van Arizona te laten verwijderen. Hoewel de relatie daarna behoorlijk giftig was, kunnen we niet vergeten hoe geweldig ze waren vóór de vliegtuigcrash. Als de tragedie nooit was gebeurd, geloven we volledig dat ze vandaag nog steeds een gelukkig stel zouden zijn.

4 We weten dat Mark en Lexie ergens samen zijn

Mark & Lexie - Grey's Anatomy
Mark & Lexie - Grey's Anatomy

Ja, Mark en Lexie hadden een enorm leeftijdsverschil en bevonden zich in totaal verschillende stadia van hun leven, maar dat maakt ons niet uit. Soms is de liefde tussen twee mensen zo sterk, dat deze dingen er gewoon niet toe doen. Zelfs toen ze uit elkaar waren, werden ze verteerd door hun liefde voor elkaar. Mark had het niet kunnen overleven, want Lexie was al weg.

3 Ben en Bailey bewijzen dat een gelukkig huwelijk moeilijk is, maar mogelijk

Ben & Bailey - Grey's Anatomy
Ben & Bailey - Grey's Anatomy

Ben en Bailey maken misschien constant ruzie, maar ze behandelen al hun problemen op een extreem volwassen manier en aan het eind van de dag weegt hun liefde altijd zwaarder dan waar ze ook over kibbelen. Deze twee houden enorm van elkaar en als ze alles kunnen overleven wat ze hebben, is er zeker hoop voor de rest van ons!

2 Teddy en Henry hadden het BESTE verhaal

Teddy & Henry - Grey's Anatomy
Teddy & Henry - Grey's Anatomy

Teddy en Henry's romance was van korte duur, dus sommigen zullen misschien verrast zijn om ze hier geplaatst te zien, maar ze hadden echt het beste verhaal ooit. Ze trouwden voor verzekeringsdoeleinden, maar werden toen beste vrienden. Henry viel voor haar en wachtte tot ze besefte dat ze zo bedoeld waren, maar zette haar niet onder druk. Toen ze de punten eenmaal met elkaar verbond, was hun chemie niet van deze wereld.

1 Meredith en Derek zijn ALLES

Derek & Meredith - Grey's Anatomy
Derek & Meredith - Grey's Anatomy

De enige relatie die deze twee zelfs maar zou kunnen overtreffen, zou Cristina en Meredith zijn geweest. Dit gaat echter over romantisch betrokken stellen. Meredith en Derek hadden hun gebreken, maar welk stel heeft dat niet? Alles aan hun romance van 11 seizoenen was episch. Vergeet Grey's Anatomy, ze zijn het beste koppel op televisie!

Aanbevolen: