The Cast Of Vanderpump-regels gerangschikt van gek tot lief

Inhoudsopgave:

The Cast Of Vanderpump-regels gerangschikt van gek tot lief
The Cast Of Vanderpump-regels gerangschikt van gek tot lief
Anonim

Reality-tv is altijd een allegaartje. Er zijn tegenwoordig zoveel opties om uit te kiezen, dat we nauwelijks weten wat echt goed is voordat we beginnen. Het is duidelijk dat de Real Housewives-franchise de afgelopen jaren een grote speler is geweest, maar met 9 verschillende variaties is dat zelfs moeilijk te doorgronden. Velen zouden echter kunnen beweren dat Lisa Vanderpump het beste is geweest om uit een van hen te komen. Haar spin-off, Vanderpump Rules, begon in 2013 en geeft sindsdien leven aan reality-tv-fans.

De cast van Vanderpump Rules heeft zeker een lange weg afgelegd sinds seizoen 1, velen van hen zien er tegenwoordig onherkenbaar uit. Maar afgezien van vollere lippen, nepneuzen en opgeblazen ego's, denken we dat we inmiddels genoeg hebben gezien om te weten wie gewoon te gek is om ooit achter te staan en van wie we onszelf kunnen zien houden tot het einde.

16 Na 8 seizoenen kunnen we Kristen nog steeds niet uitstaan

Kristen Doute is zonder twijfel de gekste van het stel. Hoewel ze sinds de eerste aflevering moeilijk te hanteren is, was het haar verraad aan Stassi dat haar over de rand stuurde. Sindsdien heeft ze ons denken bevestigd door er haar levensmissie van te maken om al haar ex-vriendjes (waarvan ze de meeste bedroog) tot zinken te brengen door middel van werkelijk waanzinnige plannen.

15 Iemand moet Jax vertellen dat hij niet zo beroemd is

Het is moeilijk om te weten waar te beginnen met Jason, oh sorry, Jax. Hij is niet alleen de slechtste vriend/verloofde/echtgenoot aller tijden, maar hij is ook een vreselijke vriend en niet te vergeten een werknemer. Zijn ego lijkt met het seizoen te groeien, waardoor hij met de aflevering meer waanvoorstellingen krijgt. De enige reden waarom hij hoger scoort dan Kristen, is omdat hij af en toe grappig is.

14 Scheana is NIET zo goed als goud

Oh Scheana, wat een lange weg hebben we afgelegd. In het begin was ze misschien niet de meest sympathieke, maar ze was ook zeker niet de gekste. Maar sinds haar huwelijk op de klippen gelopen is, is ze uit de hand gelopen. Het enige dat griezeliger is dan haar jongensgekke gedrag, zijn haar nooit aflatende uitvoeringen van haar lied 'Good as Gold'.

13 Ariana denkt echt dat ze beter is dan iedereen

In de tijd dat Ariana werd opgejaagd door Kristen Doute, kreeg ze een pas. Die dagen zijn echter al lang voorbij. Nu is het duidelijk geworden dat ze zichzelf als beter ziet dan de rest van de castleden. Elke kans die ze krijgt, doet ze haar uiterste best om te bewijzen dat ze ofwel slimmer, grappiger of haar persoonlijke favoriet is, meer ethisch correct. Meisje, alsjeblieft!

12 We duimen nog steeds voor Katie

Katie is moeilijk te rangschikken. Ze is niet altijd onuitstaanbaar zoals sommige van haar cast-maatjes, maar als ze eenmaal een drankje of twee heeft gedronken, is het spel voorbij. Hoewel haar man niet geheel onschuldig is in de meeste van hun gevechten, doet ze er alles aan om hem te vernederen als ze boos is. Ze heeft echter ook bewezen een veel betere vriendin te zijn dan veel van de anderen.

11 We weten nooit welke James we gaan krijgen

James Kennedy werd een hoofdrolspeler toen hij nog maar 22 was. Omdat hij jonger was dan de anderen, leken zijn capriolen altijd een beetje grappiger (of op zijn minst een beetje logischer). De laatste seizoenen is hij echter echt de controle kwijt. We twijfelen er niet aan dat hij Raquel vaak heeft bedrogen, maar we hebben het gevoel dat als hij eindelijk hulp krijgt voor zijn drinken, hij zal sudderen.

10 Lala houdt het te echt

Het is bijna grappig dat Lala nog steeds in de show verschijnt. Nu ze verloofd is met 'haar man', Randall Emmett, kan ze gemakkelijk een stapje terug doen. Maar we zijn blij dat ze er nog is. Ze is misschien niet de gemakkelijkste persoon om ruzie over te maken, omdat ze erin slaagt om in iedereen nieuwe niveaus van sass te bereiken, maar niemand kan zeggen dat het meisje haar mening niet uitspreekt.

9 Tom is grappig, maar we zouden nooit zijn zakenpartner willen zijn

Als het gaat om de meest dramatische momenten van Vanderpump Rules, staat Tom Sandoval het meest centraal. Dat gezegd hebbende, hij is gewoon een extra man die van drama houdt, dus waarom zou hij geen deel willen uitmaken van deze momenten? Hij is verantwoordelijk voor veel van de lach op de show, maar nadat we hem TomTom hebben zien openen, kunnen we zeggen dat we absoluut NIET met hem zouden willen werken.

8 Raquel is kostbaar, maar een beetje naïef

Raquel heeft het afgelopen seizoen een behoorlijke ommezwaai gemaakt. In het begin was ze geschilderd om nogal, nou ja, dom te zijn. Hoewel ze nog steeds een beetje naïef lijkt, heeft ze bewezen dat ze zich niet helemaal niet bewust is. Ze lijkt oprecht om James te geven, of hij nu bedrogen is of niet.

7 Stassi is nog steeds bijenkoningin

Terugspoelen naar seizoen 1, Stassi was een haai. Ze was zeker intens, maar buitengewoon slim in haar argumenten en geduldig in haar gekonkel. In de loop der jaren is ze een beetje van die hardheid kwijtgeraakt, maar op de een of andere manier is ze erin geslaagd om enigszins herkenbaar te worden (in ieder geval voor een realityster). Door dit alles is ze zeker aardig geweest en eerlijk gezegd kunnen we niet wachten om beelden te zien van haar aanstaande bruiloft in Italië.

6 Lisa Vanderpump is een baas

Hoewel het duidelijk is dat Lisa net zoveel van drama geniet als de jongere sterren, is ze letterlijk de eigenaar van SUR, TomTom en eigenlijk het hele tv-programma. Ze heeft de laatste tijd wat ontberingen doorgemaakt en we hebben echt met haar meegeleefd. Maar strikt gesproken over haar als baas, ze is niet bepaald de meest professionele…

5 Peter is de beste werker van de show

De hele deal met Vanderpump Rules is dat de sterren allemaal werknemers zijn van een toprestaurant in LA. Als dat het geval is, is Peter echt de enige die we hebben gezien met een solide arbeidsethos. Natuurlijk kan hij met de besten feesten, maar hij staat altijd klaar om de volgende dag te werken. Dit maakt hem meer herkenbaar en zeker sympathieker.

4 Tom Schwartz zou waarschijnlijk niet in een realityshow moeten zitten

Tom Schwartz heeft zijn lage momenten gehad, net als de rest, maar overal lijken de jongens niet zo geschikt voor het leven van de realityster. Hij is gemakkelijk gestrest, meestal een beetje verloren, en lijkt zich ongemakkelijk te voelen bij de grote dramatische momenten. We houden echter van Schwartzy en we zullen tot het einde voor hem blijven steunen.

3 Ken is een absolute pompoen

Ok, dus Ken is niet echt een hoofdrolspeler, maar we hebben hem de afgelopen seizoenen genoeg gezien om te weten dat hij super aardig is. Zijn liefde voor Jiggy is legendarisch en zijn relatie met Lisa is eigenlijk super inspirerend. Hij heeft de neiging om het drama uit de weg te gaan, maar die ene keer dat hij tegen James schreeuwde was geweldig.

2 Bretagne is te goed voor Jax

Brittany is een nieuwere toevoeging en nu de vrouw van OG-ster, Jax Taylor. Ze zit boordevol zuidelijke charme en niet te vergeten helemaal prachtig. Haar oorspronkelijke predikantkeuze voor haar huwelijk was slecht doordacht, maar ze loste het probleem op en kreeg zelfs Lance Bass als ceremoniemeester! Ze is een sympathieke dame, hoewel ze moet weten dat Jax een slechte keuze is.

1 Beau is een totale charmeur

Gezien hoe nieuw Beau is voor de serie, behouden we ons het recht voor om later van gedachten te veranderen. Maar voor nu is hij absoluut de meest sympathieke man. Hij lijkt echt een geweldige match voor ons meisje Stassi en wekt de indruk dat hij een goed hoofd op zijn schouders heeft. Hij is grappig, slim en veel logischer dan de anderen.

Aanbevolen: