Wat Charlie Hunnam en de cast van Sons Of Anarchy hebben gezegd over de show

Inhoudsopgave:

Wat Charlie Hunnam en de cast van Sons Of Anarchy hebben gezegd over de show
Wat Charlie Hunnam en de cast van Sons Of Anarchy hebben gezegd over de show
Anonim

Sons of Anarchy trok niet alleen een breed scala aan fans vanwege de uitstekende verhaallijnen en ruige visuals, maar de grootste aantrekkingskracht was ongetwijfeld de met sterren bezaaide cast met onder meer Charlie Hunnam, Katey Sagal en Ron Perlman, die de geweldige personages in het televisiedrama tot leven bracht.

Dankzij het feit dat Sons of Anarchy zo'n grote cast had en gedurende zeven seizoenen zo'n zes jaar in de lucht was, zijn er tal van interessante verhalen achter de schermen. Sinds het einde van de serie in 2014 hebben veel van de acteurs gesproken over hun ervaring met het werken aan de show en hebben ze een aantal eerder verborgen weetjes onthuld die zelfs enthousiaste fans niet zullen weten.

15 Charlie Hunnam was zich ervan bewust dat hij een hit was bij de dames

In een interview met Glamour onthulde Charlie Hunnam dat hij wist dat zijn personage veel vrouwelijke fans had. Hij zei: Onze belangrijkste demografische groep op Sons Of Anarchy was overwegend vrouwelijk. Dus ik heb het gevoel dat, hoewel ik hypermannelijke rollen speel, ik altijd goed ben ontvangen door het vrouwelijke publiek.”

14 Katey Sagal vond haar rol ongelooflijk uitdagend

Katey Sagal heeft toegegeven dat ze haar rol in Sons of Anarchy ongelooflijk moeilijk vond omdat het zo anders was dan haar eigen persoonlijkheid. Ze zei: Ik denk dat de algehele uitdaging ervan was om iemand te spelen die zo heel anders was dan ikzelf. Haar moederinstinct is vergelijkbaar met de mijne, maar haar manieren en middelen om dingen te doen waren iets heel vreemds voor mij. Ik leef niet in een outlaw-wereld en ik draag geen wapen en ik doe die dingen niet.”

13 Dayton Callie maakte zich geen zorgen over de manier waarop het verhaal van zijn personage eindigde

Dayton Callies bevestigde dat het hem niet echt kon schelen hoe het verhaal van zijn personage eindigde. Hij zei: "Ik had er echt geen mening over. Als [Kurt] me wil uitschakelen, schakelt hij me uit. Het is zijn show. Ik heb er geen mening over. Het was een goede zeven jaar, en toen moest het een week eerder eindigen voor mij. Als ik in de volgende aflevering levend of dood ben, wat maakt dat dan uit?”

12 Kim Coates gaf de show bijna door vanwege het geweld

Ondanks dat hij uiteindelijk in de show werd gecast, legde Kim Coates in een interview uit dat hij aanvankelijk een rol in Sons of Anarchy afwees omdat het te gewelddadig was, en zei: "Ik zei de eerste keer nee. Ik zei, 'Nee. Ik doe het niet. Het is te gewelddadig.'"

11 Mark Boone Junior dacht dat Sons Of Anarchy altijd verrassend was

Mark Boone Junior schrijft een deel van het succes van Sons of Anarchy toe aan het feit dat het de kijkers voortdurend verraste. Hij zei: "Ik denk dat deze show meer verrassende dingen doet dan de meeste shows, en dat is een van de redenen waarom mensen het zo'n goed amusement vinden."

10 Tommy Flanagan was diepbedroefd over de seriefinale

Tommy Flanagan legde in een interview uit dat hij een tijdje na het filmen volledig kapot was van de seriefinale en zei: Ik kom er nog steeds overheen, maak je een grapje? We zijn allemaal diepbedroefd. Ik heb enkele van de beste vrienden van mijn leven ontmoet tijdens de show.”

9 Charlie Hunnam koos voor agressieve rollen vanwege jeugdproblemen

In 2019 legde Charlie Hunnam uit dat veel van zijn stoere rollen, zoals die in Sons of Anarchy, het resultaat waren van het feit dat hij te maken had met kinderproblemen. Hij zei: "Ik ben een heel zachtaardig, zacht soort persoon, die veel problemen had uit mijn jeugd waar ik doorheen moest werken. Ik heb me daar doorheen gewerkt - ik word er niet meer door gedwongen, en ik ben daar niet meer in geïnteresseerd."

8 Maggie Siff was blij dat haar personage een spannende aflevering kreeg, maar vond het traumatisch

In een interview verklaarde Maggie Siff dat haar bloedige vertrek uit de show zowel goed als slecht was. Ze zei: Dat was nogal traumatisch. Dit was geen gewone dood. Aan de ene kant was ik blij dat het zo spectaculair was, want het betekent dat je iets voor de show betekende.'

7 Katey Sagal werd emotioneel tijdens het filmen van haar laatste scène

Katey Segal heeft gesproken over de emotionele tijd die ze had tijdens het filmen van haar laatste scène voor Sons of Anarchy toen ze afscheid nam van haar personage en de rest van de cast. Ze zei: Ik moet er bijna van huilen als ik erover praat. Het was heel lief - die laatste momenten voordat Charlie en ik naar de tuin liepen, we huilden en omhelsden elkaar. Het was niet alleen het afscheid van Jax en Gemma, het was het afscheid van Katey en Charlie na zeven jaar samen te hebben gewerkt.”

6 Ryan Hurst heeft gesproken over hoe moeilijk Sons Of Anarchy was om te filmen

Tijdens een interview in 2017 legde Ryan Hurst uit dat Sons of Anarchy moeilijk te filmen was omdat de scènes zoveel werk inhielden. Hij zei: 'Het is een beetje zoals het beklimmen van de Mount Everest, snap je wat ik bedoel? Het is alsof je terugkijkt en je de goede delen herinnert, maar het was een heel moeilijke tijd omdat het zo'n slopende shoot was."

5 Mark Boone Junior heeft het gevoel dat hij veel in de show stopt

In een gesprek met AV Club legde Mark Boone Junior uit dat hij harder had gewerkt dan de meesten aan Sons of Anarchy en zei: Ik heb meer dagen gewerkt dan wie dan ook aan deze show, behalve Charlie. Ik weet wat mijn bijdrage aan deze show is en is geweest vanaf het allereerste begin, wat er achter de schermen gebeurt en hoe deze show zichzelf heeft gevormd”

4 Ron Perlman keek niet eens naar het laatste seizoen

Ondanks het spelen van een vrij grote rol in de show, heeft Ron Perlman toegegeven dat hij nooit het laatste seizoen van Sons of Anarchy heeft gezien. Toen hij niet meer in de show was, voelde hij niet de behoefte om ernaar te blijven kijken. Hij zei: "Toen ik klaar was, was ik klaar."

3 Kim Coates vond de show emotioneel intens

Sommige scènes in Sons of Anarchy waren zo emotioneel en intens dat ze Kim Coates in het echte leven beïnvloedden. Hij zei: Kurt Sutter greep me zes weken voordat we seizoen vijf speelden in New York City en vertelde me wat er ging gebeuren en ik maak geen grapje, ik had tranen in mijn ogen. Ik heb in het echte leven twee dochters.”

2 Theo Rossi vond het geweldig hoe goed de hele cast opging

Theo Rossi's favoriete ding over Sons of Anarchy waren de vrienden die hij maakte tijdens de show terwijl de cast aan het spelen was. Hij zei: Ik heb aan 30-iets verschillende tv-shows gewerkt en de meeste mensen kunnen elkaar niet uitstaan. We houden van elkaar. We hangen letterlijk de hele tijd samen. Ik woon in de buurt van twee van de acteurs, met wie ik de hele tijd samen ben. Zelfs tijdens onze pauzes en pauzes zijn we altijd samen.”

1 Charlie Hunnam vond het moeilijk om afscheid te nemen van zijn rol in de show

Volgens een interview gaf Charlie Hunnam toe dat hij het moeilijk vond om verder te gaan met de show en excuses zou verzinnen om de set te gaan bezoeken, zeggende: "Ik kende de bewakers en zei een paar dagen "Oh, ik ben iets vergeten." Dus ze lieten me op de set en ik liep gewoon 's nachts rond omdat ik in die omgeving wilde zijn en een persoonlijk afscheidsproces wilde doormaken."

Aanbevolen: