15 acteurs die we als Joe Exotic moeten beschouwen voor een Tiger King-film

Inhoudsopgave:

15 acteurs die we als Joe Exotic moeten beschouwen voor een Tiger King-film
15 acteurs die we als Joe Exotic moeten beschouwen voor een Tiger King-film
Anonim

Het internet staat in vuur en vlam met memes, tweets en discussies over de Netflix-documentaireserie Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness, die op 20 maart 2020 in première ging onder lovende kritieken en het publiek. Joe Exotic heeft al een paar acteurs gevraagd die hij wil spelen in een mogelijke biopic. Castingregisseurs moeten op zoek naar een acteur met drievoudige dreiging, aangezien Joe Exotic tijgers temde, countryliedjes zong en zijn persoonlijkheid tot het uiterste bracht.

De kern van het dramatische verhaal van Joe Exotic is een moordcomplot en beschuldigingen van dierenmishandeling, waarvoor hij nu een gevangenisstraf van tweeëntwintig jaar uitzit in een federale gevangenis in Texas. Ondanks de verzengende details spraken beroemdheden hun wens uit om de Tiger King te mogen spelen. Wie de felbegeerde rol beter scoort, gaat aan de slag met de verplichte stuursnor en mul.

15 Joel McHale komt al in de geest van Joe Exotic

Zondag 12 april 2020 heeft Netflix een nieuwe aflevering toegevoegd aan het zevendelige documentaire-epos Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness. De veertig minuten durende speelfilm bevat castleden uit de serie die spreken met Joel McHale, die zich verkleedde als Joe Exotic om de aftershow te hosten en de combo met luipaardprint-cowboy-hoed op z'n kop zette.

14 Stel je een gebleekte mul op Michael Keaton voor

Michael Keaton bewees in Birdman uit 2014 dat hij slordige en verslechterende toestanden goed speelt. Mocht Keaton een harder worden, zijn pony bleken en een stuursnor dragen, dan is de gelijkenis er. Voor extra toewijding zou hij wat kilo's kunnen verliezen en zijn jukbeenderen kunnen slijpen.

13 Woody Harrelson kan in Joe Exotic's handelsmerk Swagger terechtkomen

In Zombieland laat Woody Harrelson een stoppelbaardsnor groeien en een cowboyhoed wiegen. Er zijn talloze films waarin Harrelson de flamboyantie en branie laat zien, wat hem de perfecte acteur maakt om de rol van Joe Exotic op zich te nemen. Het helpt ook dat Harrelson maar een paar jaar ouder is dan Exotic.

12 Will Ferrell zou zijn kenmerkende waanzin naar het project brengen

Will Ferrell zou iets anders bieden dan de rol van Joe Exotic, vergeleken met de andere eerder genoemde acteurs. Stel je de SNL-aluin voor met een wenkbrauw vol piercings, een harder en omringd door tijgers. Het mentale beeld alleen al is hilarisch genoeg om het publiek Ferrell te laten overwegen voor de rol.

11 Kid Rock heeft al lang haar en een snor

Er was eens dat Kid Rock een acteercarrière begon. Zijn eerste speelfilm, hij speelt mee in Joe Dirt als Robbie. Hij sport lang haar en een aanstootgevende ziel patch. Er is weinig fantasie voor nodig om je voor te stellen dat Rock in de cowboylaarzen van Joe Exotic stapt en zelfs de countryliedjes van de dierenverzorger kan spelen.

10 Brad Pitt is de nummer één keuze van Joe Exotic

Wie zou niet willen dat Brad Pitt ze speelt in een verfilming? Joe Exotic doet dat zeker, zo beweren de regisseurs van Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, Eric Goode en Rebecca Chaiklin in een interview met de Hollywood Reporter. Pitt, geboren in Oklahoma, komt uit de staat waar Exotic zijn dierentuin runde, en de twee zijn ongeveer even oud.

9 Matthew McConaughey zou goed zijn in de rol

In Dallas Buyers Club bevestigde Matthew McConaughey zijn authentieke cowboy-swagger. Het publiek weet dat hij een cowboyhoed en een stuursnor kan afzetten. Geboren in Texas, spreekt de acteur met een zuidelijk accent dat bij Joe Exotic past. McConaughey kan de grens tussen komisch en geladen vinden.

8 Is Joe Exotic minder dan zes graden van Kevin Bacon?

Met een beetje bleekmiddel, mouwen van tatoeages en veel godslastering, zou Kevin Bacon de rol van Joe Exotic op zich kunnen nemen. De twee hebben vergelijkbare profielen en functies, die natuurlijk lenen voor een karaktertransformatie. Een paar verblinde jassen en veel tijgers, Bacon zou de voormalige dierentuineigenaar kunnen spelen, nu opgesloten.

7 Dax Shepard kondigde in maart zijn kandidatuur voor de rol op Twitter aan

Beroemdheden gaan naar Twitter om hun liefde te verklaren voor de Netflix-documentaireserie Tiger King: Murder, Mayhem en Madness. Dax Shepard zweert dat hij voor de rol is geboren en zegt tegen de Hollywood Reporter: "Fysiek kan ik mul, snor, geweren, homo - denk ik." Het enige probleem, zijn extreme angst voor grote katten.

6 Sam Rockwell schittert in flamboyante rollen

Sam Rockwell heeft een talent voor het spelen van onsmakelijke personages, zoals zijn rollen in Charlie's Angels, Three Billboards Outside Ebbing, Missouri en Jojo Rabbit. De recente rol als Kapitein Klenzendorf, een legerofficier die een kamp voor de Hitlerjugend leidt, benadrukt zijn uitzonderlijke flamboyantie die zijn afbeelding van Joe Exotic zou verheffen, mocht er ooit een biopic plaatsvinden.

5 Het zuidelijke accent werkt in de gunst van Danny McBride

De in Georgia geboren acteur, schrijver, regisseur, producent en allround komiek is een uitzonderlijke kandidaat voor de voormalige houder van exotische dieren, het onderwerp van Tiger King. Hij heeft het vertrouwen om samen met tijgers te spelen. Als hij een paar kilo afgevallen is, zijn haar heeft gebleekt en rechtgetrokken, is McBride een topkandidaat voor de rol van Joe Exotic.

4 Joe Dirt diende als Joe Exotic Dress Rehearsal van David Spade

De andere acteur die Joe Exotic heeft gevraagd om hem in een biopic te spelen, is David Spade. Soort van. Hij zei: "Joe Dirt." Het personage, te zien in de komedie met dezelfde naam uit 2001, is een onbegrepen buitenstaander. Joe Dirt rockt een harder, snor en misschien wel het dichtste dat de wereld had voor Joe Exotic voor Last Week Tonight met John Oliver en Tiger King.

3 Edward Norton daagt Dax Shepard uit voor de rol

Nadat Dax Shepard claimde Joe Exotic te spelen op Twitter, vuurde zijn vriend Edward Norton terug waarom hij beter geschikt was. Norton ging voor zelfverachting en stond erop dat Shepard "te jong en te bleek" was voor de rol, maar een van de echtgenoten van Exotic, Travis Maldonado, zou kunnen spelen.

2 Jared Leto toonde zijn interesse om in de wereld van de grote katten te duiken

Jared Leto heeft de jukbeenderen om Joe Exotic te spelen. De acteur tweette onlangs live zijn ervaring met Tiger King: Murder, Mayhem en Madness en het is perfectie. Hij is HEEL gek op de mode en het haar van Exotic. Leto verkleedde zich als de excentrieke dierenverzorger voor zijn kijkfeestje en maakte de outfit af met een opgezette tijger.

1 Thomas Lennon speelt Joe Exotic al op Stephen Colbert

Thomas Lennon heeft al een voorsprong op de massa acteurs die beweren 'concurrentie' te zijn. Sinds Tiger King: Murder, Mayhem, and Madness in première ging, is Lennon verschenen in The Late Show met Stephen Colbert als Joe Exotic.

Aanbevolen: