Sorry, Tiger King-fans - Joe Exotic heeft die nummers niet echt gezongen

Inhoudsopgave:

Sorry, Tiger King-fans - Joe Exotic heeft die nummers niet echt gezongen
Sorry, Tiger King-fans - Joe Exotic heeft die nummers niet echt gezongen
Anonim

Netflix's true-crime-achtige docuserie Tiger King bleef meer dan een week na de release op 20 maart 2020 de meest bekeken titel van het streamingplatform in de VS, aangezien kijkers nog steeds geen genoeg konden krijgen van de bizarre persoonlijkheden en ongelooflijke plotwendingen. Als Tiger King zich niet concentreert op de fascinerende ondergang van Joe Exotic en zijn vete met Carole Baskin, trakteert het het publiek op muziekvideoclips voor Joe's liedjes zoals I Saw a Tiger en Here Kitty Kitty. Helaas voor fans van Joe's instant-virale hits, is reality-tv-producer Rick Kirkham naar voren gekomen om te onthullen dat de zang in die nummers daadwerkelijk door iemand anders is opgenomen. Bijgewerkt op 9 november 2021, door Val Barone: Het was een teleurstelling voor fans om te ontdekken dat de muziekvideo's van Joe Exotic op Tiger King niet door hem zijn uitgevoerd, hoewel het misschien niet zou moeten hebben. De clips waren duidelijk gewoon een andere vorm van entertainment, ongeacht wie erin zingt. En volgens wat sommige mensen zeggen, is het misschien maar goed dat Joe's werkelijke zangstem ongehoord blijft.

Joe's muziek kwam van leden van de Clinton Johnson Band

De immense populariteit van Tiger King heeft geleid tot een toestroom van mensen die gefascineerd zijn door de verrassende vocale talenten van Joe Exotic. Zijn video voor I Saw a Tiger heeft nu meer dan 1,4 miljoen views op YouTube, maar fans zullen er kapot van zijn als ze ontdekken dat Joe niet echt degene is die in een van zijn muziekvideo's zingt.

Rick Kirkham, die in de docuseries van Netflix te zien was als de producer van Joe's realityshow, onthulde aan Vanity Fair in een recent interview dat Joe's muziek echt door The Clinton Johnson Band-leden Vince Johnson en zanger Danny is Clinton.

"Op een keer werd Joe een beetje dronken en high, en we hebben hem zelfs zover gekregen om een deel van een van de nummers te zingen. Hij kon niet eens een deuntje vasthouden", gaf Rick toe.

Joe weigerde toe te geven aan mensen dat hij niet kon zingen

Joe gaf Johnson of Clinton nooit de juiste eer voor hun werk aan 'zijn' liedjes en drong er bij iedereen op aan dat hij volledig verantwoordelijk was voor het schrijven en zingen ervan.

"Het was gewoon zo belachelijk. Het was een grote grap binnen de bemanning en het personeel dat hij het niet was, "voegde Rick eraan toe. "Maar hij drong er verdomd op aan dat iedereen, inclusief ons en mijn studioploeg, dat hij het was."

Nu 'Tiger King 2' binnenkort uitkomt, vecht Joe nog steeds voor zijn vrijheid

Sinds 2018 zit Joe in de gevangenis met een gevangenisstraf van 22 jaar. Als zodanig kon hij duidelijk de docuseries van Netflix over zichzelf niet bekijken toen deze uitkwamen. Volgens mededirecteur Eric Goode van Tiger King genoot hij echter van zijn nieuwe wereldwijde populariteit.

"Joe heeft me de afgelopen dagen en weken nogal wat keren gebeld", vertelde Goode aan The Los Angeles Times. "Hij is absoluut extatisch over de serie en het idee om beroemd te worden. Hij is absoluut opgewonden."

De opwinding duurde echter niet lang. Het is begrijpelijk dat, hoewel hij misschien wat vreugde heeft gevonden in het worden van een beroemdheid, hij nog steeds van zijn vrijheid wordt beroofd, en nu, op tijd voor de release van Tiger King 2, vecht hij om vrijgelaten te worden. De serie is natuurlijk niet de belangrijkste reden voor dit verzoek. Joe Exotic heeft onlangs onthuld dat bij hem prostaatkanker is vastgesteld, en vanwege deze ziekte beweert hij zijn vrijheid hard nodig te hebben. Nieuwe updates over zijn juridische gevechten worden binnenkort verwacht.

Aanbevolen: