10 Tiger King-fantheorieën die waar kunnen zijn (5 zo belachelijk als Joe Exotic)

Inhoudsopgave:

10 Tiger King-fantheorieën die waar kunnen zijn (5 zo belachelijk als Joe Exotic)
10 Tiger King-fantheorieën die waar kunnen zijn (5 zo belachelijk als Joe Exotic)
Anonim

Het is lang geleden dat er een show langskwam die het publiek van alle leeftijden zo greep als Tiger King. We weten niet zeker of de show met deze bedoeling is ontworpen, of dat dit op de een of andere manier natuurlijk tot stand is gekomen. Hoe we het ook bekijken, Tiger King heeft een landelijk publiek geboeid.

Er zijn veel factoren die leiden tot het succes van de show, inclusief de wilde dieren zelf. De belangrijkste trekpleister lijken echter de bizarre personages en de verwrongen plots die hun interacties met elkaar omringen. Er is zoveel mysterie rond wat er met de man van Carole Baskin is gebeurd en wat de echte deal is achter het personage van Joe Exotic. Er zijn enkele fantheorieën die lijken te suggereren dat sommige kijkers deze show helemaal door hebben…

15 zou waar kunnen zijn: het moordmysterie is een geldklopperij

Deze fantheorie lijkt helemaal niet zo vergezocht als je het tot de basis terugbrengt. Als je het drama, de intriges en de plotwendingen opzij zet en afstand neemt van het verwarde web dat deze personages hebben geweven, is het duidelijk te zien dat G. W. Zoo heeft nu een ton voetgangers, aandacht… en geld! Het zou heel goed waar kunnen zijn dat het drama werd opgeroepen om deze plek op de kaart te zetten.

14 zou waar kunnen zijn: Jeff Lowe is eigenlijk de eerste echtgenoot van Carole Baskin

Natuurlijk - dit is aannemelijk! The Mirror suggereert dat Jeff Lowe eigenlijk de eerste echtgenoot van Carole Baskin is. Fans geloven dat hij agressief tegen haar was en dat zij het slachtoffer was van zijn huiselijk geweld. Volgens de theorie heeft ze hem een aanzienlijk bedrag betaald om voor Joe Exotic te "zorgen" … ze had wel toegang tot de fondsen …

13 Belachelijk: de echtgenoot van Carole Baker werd Tiger Sashimi

O. J. Simpson moet een tandje bijsteken! Ondanks het feit dat hij enige tijd heeft gedaan en enig inzicht heeft in het criminele systeem, zullen de meesten zijn theorie als onjuist aanvoeren. Hij geeft toe een onwillige fan van de show te zijn, gaf toe dat hij zich aangetrokken voelde tot het "belachelijke" drama, en ging naar Twitter om zijn overtuiging te delen dat Don Lewis "tijger-sashimi werd. Interessant…

12 zou waar kunnen zijn: Don Lewis viel in met de katten en werd onbewust verscheurd

Een fantheorie suggereert het voor de hand liggende - misschien werd Don Lewis onvoorzichtig, of bezweek hij aan een verwonding of een ongeluk waardoor hij op de een of andere manier in de kattenkooi viel. Ongelukken gebeuren immers, en we hebben het hier over wrede wilde dieren. Soms lijken de simpele theorieën het meest relevant.

11 zou waar kunnen zijn: de man van Carole Baskin werd door een vleesmolen gehaald

We zouden ons dit bloederige tafereel niet graag voorstellen, maar laten we eerlijk zijn - dit is een dierentuin vol wilde dieren die hun prooi verscheuren, dus levend vlees door een vleesmolen halen is een veelvoorkomend verschijnsel. The Mirror doet verslag van een fantheorie die gelooft dat Carole en Don vochten, en toen het uit de hand liep, raakte hij dodelijk gewond. In haar moment van paniek verwijderde ze zijn stoffelijk overschot door hem door de vleesmolen te halen.

10 Belachelijk: Don Lewis betaalde zijn medewerkers om hem te dekken en vluchtte toen

Deze fan-theorie lijkt plausibel, maar te vergezocht om ons te laten strikken. Sommige fans denken dat Don Lewis net genoeg van zijn leven had en weg wilde. Hij had de middelen, dus betaalde hij een paar mensen om zijn verdwijning te verbergen. De storing hier … hij zou op een gegeven moment naar boven moeten komen. Hij zou een identiteitsbewijs met foto en een creditcard nodig hebben… hij had niet zomaar van de kaart kunnen verdwijnen.

9 zou waar kunnen zijn: Lewis verstopte zich in een van zijn voertuigen om naar Costa Rica te worden gesmokkeld

Dit verhaal is zo verdraaid dat we niet weten wat we moeten geloven, maar er is genoeg feitelijke informatie in deze fantheorie die het enigszins geloofwaardig maakt. Sommige fans denken dat Lewis zich gewoon in zijn auto verstopte en naar Costa Rica ging. Carole geeft zelf toe dat dit mogelijk is. Toen Joe haar beschuldigde van de moord op Don, citeerde The Mirror Carole als volgt; "Ze ontkende dit en denkt dat hij naar Costa Rica is gevlucht, waar hij vaak heeft gereisd."

8 zou waar kunnen zijn: Baskin en Lewis planden zijn 'verdwijning' zodat ze allebei konden gedijen

Het is heel goed mogelijk dat Don Lewis nog leeft en dat Carole Baskin dat momenteel weet. Misschien waren de twee onder een hoedje met elkaar. Fantheorie suggereert dat ze de hele dramatische controverse hebben bedacht als een manier om zo snel mogelijk geld en bekendheid te genereren. Ze hebben nooit een lichaam gevonden…

7 Belachelijk: de echtgenoot van Carole Baskin kreeg de ziekte van Alzheimer en zwierf weg

Een fantheoreticus op Reddit suggereert dat Don Lewis gewoon wegliep. Ze geloven dat hij aan de ziekte van Alzheimer leed en dat hij op een dag opstond en vertrok, om nooit meer gezien te worden. Dit klinkt misschien even realistisch, maar zelfs als hij zich zijn naam of huidige adres niet zou herinneren, zou hij nu zeker ergens zijn opgedoken!

6 zou waar kunnen zijn: Don Lewis zit in de septic tank

Joe Exotic lijkt te denken van wel - misschien moeten we ons realiseren dat er een kern van waarheid in dat verhaal zit! Heeft iemand de septic tank op het terrein opgegraven? Dat zouden ze echt moeten doen - Joe Exotic is er vast van overtuigd dat we iets zullen vinden dat de moeite waard is om naar te zoeken. De Tab zegt: "Don Lewis werd in een septic tank geplaatst die zich onder een van de gebouwen van Big Cat Rescue bevond." Dit lijkt een voor de hand liggende plek om te beginnen met zoeken, voor het geval…

5 zou waar kunnen zijn: de assistent van Don Lewis werd boos en beledigde hem

Heb je ooit een baas gehad die je op de zenuwen werkt? Don Lewis had een assistent die zou helpen in het pand, en er is een behoorlijke fan-theorie op The Tab die suggereert dat deze persoon misschien meer weet dan ze ons momenteel vertellen. Misschien duwde Don deze persoon op een dag gewoon te ver en snauwden ze…

4 zou waar kunnen zijn: het hele ding is nep en niemand stierf

Fans opgelet - we moeten onszelf in toom houden en altijd onthouden dat we hier naar een show kijken! Het is heel goed mogelijk dat alles wat we bespreken niets anders is dan één grote farce. Misschien is er toch niemand doodgegaan omdat dit hele verhaal nep is! Zou het kunnen dat het hele complot is gemaakt om ons erbij te betrekken en om de misdaad op te lossen, terwijl er in werkelijkheid helemaal geen was?

3 Belachelijk: het vliegtuig van Don Lewis stortte neer op weg naar Costa Rica

Ja, het is waar, er zijn een paar vliegtuigen neergestort die niemand ooit heeft kunnen vinden. Dit is echter geen alledaags verschijnsel. Voor de fans die geloven dat dit het lot is waarmee Don Lewis werd geconfronteerd, willen we je één ding vragen… realiseerde de familie van de piloot zich niet dat hij vermist werd? Lewis kan het vliegtuig niet alleen hebben bestuurd! Iemand anders zou er inmiddels over gerapporteerd hebben.

2 zou waar kunnen zijn: Don Lewis werd expres aan de katten gevoerd

Het huwelijk is zwaar. Het kost werk. Sommige fantheorieën suggereren dat Carole Baskin er op een dag gewoon genoeg van had. Nadat hun ontmoeting misliep en de zaken fysiek werden, koos Baskin ervoor om van het bewijs af te komen door Lewis aan de dieren te voeren. We denken liever niet te lang na over deze fantheorie - we beginnen het ons voor te stellen!

1 Belachelijk: Carole's man smokkelde drugs vanuit de VS naar Costa Rica

Smokkelde Don Lewis drugs van de Verenigde Staten naar Costa Rica? Zou hij hiervoor zijn gearresteerd? Wij geloofden dit ook niet, maar sommige mensen wel! Hoewel het een interessante theorie is, lijkt dit hoogst onwaarschijnlijk, aangezien hij inmiddels tot op zekere hoogte weer boven water zou zijn gekomen.

Aanbevolen: