15 Feiten over onbreekbare Kimmy Schmidt

Inhoudsopgave:

15 Feiten over onbreekbare Kimmy Schmidt
15 Feiten over onbreekbare Kimmy Schmidt
Anonim

Sinds Unbreakable Kimmy Schmidt een zeer populaire show werd om naar te kijken, hebben Ellie Kemper en Tina Fey allebei veel aandacht en lof gekregen voor hun werk aan de show. Ellie Kemper is het gezicht van de show en Tina Fey is het brein achter de operatie. Achter de schermen van Unbreakable Kimmy Schmidt zijn er veel interessante details en feiten. Een van de castleden stemde er bijvoorbeeld mee in om in de show te zijn voordat ze het script zelfs maar hadden gelezen! Raad eens wie! Seizoen drie van Unbreakable Kimmy Schmidt werd ook uitgesteld vanwege de zwangerschap van een van de castleden. Denk je dat je weet welke?

Onbreekbare Kimmy Schmidt is zo populair als het is omdat het het verhaal vertelt van een vrouw die een moeilijke situatie overwint en er aan de andere kant veel sterker uitkomt!

15 Er werd oorspronkelijk verondersteld dat het vijf moedervlekken waren

Oorspronkelijk zouden er vijf molvrouwen ondergronds in de bunker zijn in plaats van slechts vier. De vijfde ontvoerde vrouw was eigenlijk uit de show geschreven! Het zou heel interessant zijn geweest om te zien hoe de show zou zijn uitgevallen met vijf moedervlekken in plaats van vier.

14 De show is geschreven met Ellie Kemper in gedachten

Unbreakable Kimmy Schmidt is eigenlijk geschreven met Ellie Kemper in gedachten. Ellie Kemper is een hilarische actrice die veel mensen kennen en waarderen van haar tijd in The Office als Erin Hannon. Ze speelde een ietwat dom personage in die show, dus het was heel logisch dat ze de hoofdrol op zich nam in Unbreakable Kimmy Schmidt.

13 'Unbreakable Kimmy Schmidt' zou oorspronkelijk 'Tooken' worden genoemd

De oorspronkelijke titel van deze show had heel wat anders moeten zijn… We zijn blij dat ze besloten hebben om het te veranderen in Unbreakable Kimmy Schmidt, want dat is een titel die veel kracht en kracht laat zien. De originele titel zou Tooken gaan heten en dat lijkt nogal flauw.

12 NBC vreesde het falen van de show, dus verkochten ze hem aan Netflix

NBC vreesde dat Unbreakable Kimmy Schmidt een mislukking zou worden, dus zo snel mogelijk verkochten ze de show aan Netflix. Ze wilden gewoon de show uit hun handen krijgen omdat ze niet dachten dat het in het minst een succes zou worden. Ze hadden het mis!

11 Netflix gaf de showschrijvers VEEL meer vrijheid

Toen Netflix de zorg voor Unbreakable Kimmy Schmidt overnam, gaven ze de showschrijvers zoveel meer vrijheid. De overstap naar Netflix kwam uiteindelijk iedereen ten goede, helemaal rond. Netflix zorgde voor veel meer ruimte en ruimte voor creativiteit en interessante verhalen.

10 Titus Andromedon werd geïnspireerd door Titus Burgess zelf

Het personage van Titus Andromedon werd geïnspireerd door de echte Titus Burgess. Vreemd genoeg moest Titus Burgess nog auditie doen voor de rol van Titus Andromedon, ook al was hij de inspiratie achter het personage! Het lijkt heel vreemd dat ze hem nog steeds auditie lieten doen, maar alles is gelukt.

9 Titus' nummer "Peeno Noir" was een last-minute toevoeging aan de show

Titus' beroemde nummer "Peeno Noir" was een last-minute toevoeging aan de show! Stel je voor dat dat nummer de show niet had gehaald! Dat is een van de grappigste momenten uit de hele serie. Titus Andromedon heeft geweldig werk geleverd door mensen aan het lachen te maken met de songteksten en zijn excentrieke gedrag.

8 Jacqueline Voorhees is gemaakt met Jane Krakowski in gedachten

Het personage van Jacqueline Voorhees is gemaakt met Jane Krakowski in gedachten. Jane Krakowski is een geweldige actrice die bekend staat om haar komische stijl. Ze is heel extravert en hilarisch. Het is geweldig dat zij de persoon is die ze in gedachten hadden voor dit personage, want niemand anders had het ook kunnen doen.

7 Seizoen 3 van 'Unbreakable Kimmy Schmidt' werd uitgesteld vanwege de zwangerschap van Ellie Kemper

Seizoen drie van Unbreakable Kimmy Schmidt werd om een aantal redenen uitgesteld, maar de eerste belangrijke reden is dat Ellie Kemper echt zwanger was! De tweede reden is dat Tina Fey gefocust was op de Broadway-versie van Mean Girls die werd uitgebracht. Seizoen 3 is geweldig geworden.

6 echte foto's van jonge Ellie Kemper zijn opgenomen

Echte foto's van Ellie Kemper toen ze jong was, worden in de show verwerkt. Vaak, wanneer shows kinderfoto's moeten gebruiken, huren ze kindermodellen en acteurs in om een bijdrage te leveren. In dit geval was Ellie Kemper in staat om enkele van haar echte jeugdbeelden naar voren te brengen.

5 Tina Fey's echtgenoot schreef het themalied

Tina Fey's echtgenoot is degene die het themalied schreef voor Unbreakable Kimmy Schmidt! De man van Tina Fey heet Jeff Richmond en hij is net zo grappig als Tina Fey! Hij is componist, acteur, regisseur en producer. Hij en Tina Fey zijn duidelijk een droomteam en een totaal powerkoppel.

4 Tina Fey's concept voor de show was oorspronkelijk een stuk donkerder

Tina Fey's originele concept voor Unbreakable Kimmy Schmidt moest een stuk donkerder zijn dan het bleek te zijn. Kijkers van de show weten vandaag dat de show een totale komedie is en dat het door en door luchtig blijft. Oorspronkelijk had Tina Fey de wens om de show een stuk serieuzer te maken.

3 Tina Fey beschreef Ellie Kemper als "zonnig, maar ook kracht"

Tina Fey heeft veel liefde voor Ellie Kemper als hoofdrolspeelster in haar show. Ze beschreef Ellie Kemper als "zonnigheid, maar ook kracht". Ellie Kemper is de perfecte actrice om een rol op zich te nemen die in het echte leven triest zou moeten zijn. In de show is ze meer een komisch personage.

2 De naam "Xanthippe" verwijst naar het Griekse erfgoed van Tina Fey

De naam Xanthippe verwijst naar het Griekse erfgoed van Tina Fey. Het is de naam van het rebelse tienerpersonage dat veel mensen ergert aan een Unbreakable Kimmy Schmidt. Uiteindelijk wordt Xanthippe een beetje sympathieker, maar het duurt even voordat haar personage daar is.

1 Jane Krakowski stemde ermee in in de show te zijn voordat ze het script las

Jane Krakowski stemde ermee in om deel uit te maken van Unbreakable Kimmy Schmidt voordat ze het script zelfs maar had gelezen. Het laat zien dat ze Tina Fey zo vertrouwt dat ze niet eens een script hoeft te lezen voordat ze zich aanmeldt om deel uit te maken van een tv-show! De vriendschap tussen Jane Krakowski en Tina Fey is echt.

Aanbevolen: