Full House: 10 dingen die je waarschijnlijk niet wist over Kimmy Gibbler

Inhoudsopgave:

Full House: 10 dingen die je waarschijnlijk niet wist over Kimmy Gibbler
Full House: 10 dingen die je waarschijnlijk niet wist over Kimmy Gibbler
Anonim

Kimmy Gibbler is misschien wel een van de meest controversiële personages op de Full House-set. Spunky als ze is, is ze ook een van de grootste ergernissen van de familie Tanner.

Ze lijkt hun energie uit te lekken en is zo ijverig in zowat alles, dat haar enthousiasme vaak verkeerd wordt opgevat als een poging om aandacht te krijgen.

Toch houden fans van de show uit de jaren 80 van het personage, gespeeld door Andrea Barber, om meer redenen dan dat ze misschien een hekel aan haar hebben. Hier zijn tien dingen die je waarschijnlijk niet wist over het karakter van Kimmy Gibbler die het overwegen waard zijn.

11 Niet ieders kopje thee

Niet iedereen is een enorme fan van Kimmy Gibbler. Het is niet alleen dat ze overdreven is, maar het lijkt erop dat ze in onzekerheden steekt en ongelegen momenten kiest om dat te doen. Een van haar tegenstanders is Stephanie Tanner, gespeeld door Jodie Sweetin, die duidelijk haar afkeer van Kimmy uitdrukt. Een ander personage dat zijn afkeer van Kimmy uitspreekt, is oom Jesse.

10 Controverse heerst

Kimmy gedijt op controversieel zijn. Misschien is dit bewust. Misschien niet.

Om een voorbeeld te geven: in één aflevering gaat ze trouwen met haar toenmalige vriend, een jonge man genaamd Duane.

De jonge Kimmy wordt niet gestoord door de geschokte uitdrukkingen van iedereen wanneer ze aankondigt dat ze van plan is te gaan trouwen.

9 Ze is geen enig kind

8

Ondanks het verlangen naar aandacht en een gevoel van eenzaamheid om zich heen, is Kimmy niet enig kind.

In feite verwijst de show naar haar familie, en het lijkt erop dat ze meer dan één broer of zus heeft.

7 Hey buurman

Hoe vaak lijkt het alsof Kimmy uit het niets het huis van de Tanner binnenkomt. Ze heeft een griezelige manier om op ongelegen momenten tijdens het dagelijkse leven van de Tanner te verschijnen. Dit komt omdat ze, naast de beste vriend van DJ, de buurman van de Tanner is. Zij en haar familie wonen naast de Tanners in San Francisco. Ze komt eigenlijk uit een groot gezin, heeft naast een broer drie zussen. Dit is niet alleen een verlengstuk van de Tanner-clan.

6 Een familie van schijnbaar losse kanonnen

Kimmy staat bekend om haar vreemdheid, en dit is eigenlijk iets waar fans dol op zijn. Toch vragen velen zich misschien af hoe ze zo vreemd is geworden. Het verhaal van de show suggereert dat de appel niet ver van de boom v alt en dat Kimmy uit een familie komt die zich best op haar gemak voelt met ronduit ongemakkelijk te zijn. In een scène van de show vertelt ze hoe ze dit weekend met haar 'pop' op ratten ging schieten. Genoeg gezegd!

5 Altijd onderweg

Kimmy heeft een groot deel van haar leven besteed aan het verhuizen van wijk naar wijk met haar relatief nomadische familie. Ze bekent aan de Tanners dat zij en haar familie om de vijf jaar verhuizen.

Dit zou kunnen verklaren waarom ze vaak eenzaam lijkt en niet betrokken is bij wat er om haar heen gebeurt, en waarom ze gedijt op aandacht van anderen.

4 Ze heeft een manier met woorden

Laten we eerlijk zijn, Kimmy Gibbler weet hoe ze een veertje of twee moet ruches - en het lijkt niet zo moeilijk voor haar om dat te doen. Een van de manieren waarop ze dit doet is met haar inventieve taalgebruik, wat vaak tot uiting komt in haar keuze van bijnamen. Kimmy bedenkt bijnamen voor iedereen die ze ontmoet. Ze noemt bijvoorbeeld Uncle Jesse, Hairboy, een naam die hij verafschuwt en die haar in vijandschap met hem brengt. Een andere bijnaam die ze vaak gebruikt is Mr. T, voor Mr. Tanner.

3 Onderdeel van de Tanner-clan

Kimmy Gibbler is niet alleen helemaal verliefd op de Tanners, en ze is niet alleen hun buurvrouw, maar ze heeft ook een geschiedenis met hen. Uit het verhaal van de show lijkt het erop dat ze bevriend was met D. J. op de kleuterschool. Dit betekent dat ze al heel lang vrienden zijn en dat is misschien de reden waarom ze zich zo op haar gemak voelt om het Tanner-huis binnen te marcheren, en ook waarom Stephanie zich zo op haar gemak voelt bij het uiten van haar afkeer van de beste vriend van haar zus.

2 BFF's

D. J. Tanner en Kimmy Gibbler zijn goede vrienden. Dit is geen geheim. Maar wat ingetogen is, is de grote invloed van D. J. heeft op Kimmy, en de manier waarop ze helpt om haar wilde en onaangename vriend op het rechte pad te houden. Als Kimmy in één aflevering echt dronken wordt, is het D. J. die haar helpt om haar veilig thuis te brengen. DJ en Kimmy's vriendschap is waarschijnlijk een van de meest intrigerende relaties in het Full House-verhaal. Hoe kan zo'n verantwoordelijke D. J. erin slagen zulke goede vrienden te blijven met zo'n eigenzinnig personage als Kimmy? Toch lijkt het erop dat Kimmy net zo goed is voor D. J. als D. J. is voor Kimmy.

1 Een baan behouden is geen tweede natuur

Kimmy Gibbler lijkt net zo vaak van baan naar baan te fladderen als haar familie naar huis verhuist. In feite was een van haar grootste en meest succesvolle banen de baan die ze had in een bioscoop, samen met beste vriend, D. J. Tanner.

Aanbevolen: