Ellie Kemper: alles over haar tijd op kantoor en onbreekbare Kimmy Schmidt

Inhoudsopgave:

Ellie Kemper: alles over haar tijd op kantoor en onbreekbare Kimmy Schmidt
Ellie Kemper: alles over haar tijd op kantoor en onbreekbare Kimmy Schmidt
Anonim

Ellie Kemper is super indrukwekkend. Ze bracht tijd door in The Office als Erin Hannon, de domme en luchtige receptioniste tussen 2005 en 2013. Daarna speelde ze de hoofdrol in Unbreakable Kimmy Schmidt van 2015 tot 2019… de show ging over een vrouw die ontsnapte uit een bunker waar ze leefde als onderdeel van een sekte.

Volgens Insider zei Ellie Kemper: "Zowel The Office als Unbreakable Kimmy Schmidt waren erg leuke werkplekken, dus ik voel me gezegend dat ik met zulke aardige mensen heb mogen werken." Ze heeft op beide shows ongelooflijk en onvergetelijk werk geleverd en we zijn verheugd om te zien wat ze nog meer in petto heeft. Blijf lezen om meer te weten te komen over haar tijd in beide geweldige shows!

15 De interactieve 'Kimmy Vs. De Netflix-special van de dominee was moeilijk voor Ellie Kemper

Toen hem werd gevraagd naar het filmen van de verschillende verhaallijnen voor de interactieve special, zei Ellie Kemper: "Mentaal was het gewoon heel moeilijk om alles bij te houden en alles in context te houden en alles te onthouden wat er was gebeurd in de aanloop naar dit punt en waar we waren in het verhaal van de show."

14 Ellie Kemper lachte zo hard op de set van 'The Office' dat ze zichzelf plaste

In de aflevering van The Office met de titel 'Work Bus' moest Ellie Kemper zo hard lachen dat ze zichzelf plaste! Ellie Kemper beschreef het incident en zei: "Er was een heel grappig moment waarop je erbij moest zijn. Ik zeg dit, maar het zal voor niemand logisch zijn. Het was op dat moment niet logisch voor mij. Maar ik zat zo hard te lachen tijdens dit nummer genaamd 'Shabooya' dat ik gewoon in mijn broek plas."

13 Ellie Kemper's favoriete snack op de set van 'Unbreakable Kimmy Schmidt'? Dierencrackers

E Online vroeg Ellie Kemper naar haar favoriete snack op de set van Unbreakable Kimmy Schmidt. Ze zei: "Ik zal absoluut naar waarheid antwoorden en het is gemakkelijk, het zijn crackers met dieren. De dierencrackers van handelaar Joe! Want er is geen fructose-glucosestroop en ik noem het dierlijke crack als je het wilt weten. Waarom probeer ik echt te manoeuvreren om krijg je gratis dierencrackers van Trader Joe? Maar dat is mijn favoriete snack."

12 Ellie Kemper erkent hoe herkenbaar 'The Office' is

Volgens Cheat Sheet sprak Ellie Kemper over The Office en zei: Ik denk dat het een zeer realistische show is. En die ongemakkelijke momenten, die huiveringwekkende momenten in The Office-omgeving kunnen gemakkelijk worden vertaald naar school, klas, of wat het ook is.” Dat kunnen we zeker met haar eens zijn!

11 Het karakter van Kimmy is geschreven met Ellie Kemper in gedachten

Showmakers Robert Carlock en Tina Fey wisten dat ze Ellie Kemper wilden voor de hoofdrol in Unbreakable Kimmy Schmidt toen ze de show maakten en alles op papier schreven. Ze wisten precies wat ze deden toen ze besloten om de show op te bouwen met een actrice als Ellie Kemper in gedachten.

10 Ellie Kemper zou pas in 4 afleveringen van 'The Office' verschijnen

Ellie Kemper onthulde: "Oorspronkelijk zou dat personage [Erin Hannon] gewoon een boog van vier afleveringen hebben en toen besloten ze Pam te promoten bij een verkoper. En dus moesten ze de receptioniste aan de balie houden. En dat was de gelukkigste pauze die er was.” We zijn zo blij dat ze het karakter van Erin Hannon voor de rest van de show hebben behouden!

9 Ellie Kemper's zwangerschap vertraagde seizoen 3 van 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

De productie voor seizoen 3 van Unbreakable Kimmy Schmidt werd om een zeer gelukkige reden stopgezet. Ellie Kemper was voor het eerst zwanger toen de opnames moesten beginnen. Ze wachtten tot ze bevallen was om te beginnen met het filmen van het derde seizoen, wat heel slim was om te doen, omdat ze geen ongeplande zwangerschap in de show wilden schrijven.

8 Ellie Kemper voelde dat Erin Hannon vreemder werd naarmate 'The Office' vorderde

Ellie Kemper speelde de rol van Erin Hannon in The Office. Toen ze over het personage sprak, zei Ellie Kemper: "Ze werd vreemder naarmate de show vorderde… En ik dacht 'Waar baseren ze dit op?' Ik dacht: 'Is dit hoe ik ben?' Merkten ze dat wat rare dingen in handwerkdiensten die ze nu in de show verweven? Maar ik weet het niet. Ik denk dat ze vreemder is geworden. " (Spiekbriefje).

7 echte foto's van jonge Ellie Kemper worden gebruikt in 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

Ellie Kemper was een schattig klein meisje! Hier afgebeeld, kunnen we zien hoe ze er in werkelijkheid uitzag toen ze een jongere was. De makers van de show besloten om het echte beeld van haar in de show te gebruiken om de dingen er realistischer uit te laten zien. Ze was echt een roodharige, door en door, van kinds af aan.

6 Ellie Kemper en Mindy Kaling werden goede vrienden op de set van 'The Office'

Ellie Kemper en Mindy Kaling werden goede vrienden met elkaar op de set van The Office. Ze werden zelfs zo close, dat Mindy Kaling in 2012 de bruiloft van Ellie Kemper bijwoonde. Je zou er natuurlijk alleen voor kiezen om echte en goede vrienden uit te nodigen voor je bruiloft, omdat het zo'n groot probleem is!

5 Ellie Kemper genoot van het werken met de cast en crew van 'Unbreakable Kimmy Schmidt'

Volgens Hollywood Reporter zei Ellie Kemper: "Ik werk graag met iedereen die bij de show betrokken is, dus om die reden hoop ik dat we weer kunnen samenwerken." We zouden graag zien dat Ellie Kemper en de rest van de cast & crew weer samenwerken om een nieuw seizoen te maken!

4 Rainn Wilson huilde voor Ellie Kemper op hun laatste dag dat ze 'The Office' filmden

Volgens Insider zegt Ellie Kemper: "Tijdens het filmen van de laatste scène van 'The Office' waren we allemaal samen op kantoor en de productie had het zo ontworpen, zodat we allemaal bij elkaar konden zijn. Ik herinner het me gewoon Rainn Wilson huilde. Hij zag er verslagen uit en ik had hem nog nooit zo gezien. Ik was zo ontroerd. Het was zo'n krachtige ervaring."

3 Ellie Kemper filmde 'Unbreakable Kimmy Schmidt' in New York City

Het filmen van een show in New York City is waarschijnlijk een ongelooflijke ervaring en Ellie Kemper is een actrice die zich kan vinden in het gevoel. Andere shows gefilmd in de stad New York zijn onder meer Gossip Girl, Brooklyn Nine-Nine, Law & Order: Special Victims Unit, The Marvelous Mrs. Maisel en Curb Your Enthusiasm.

2 Ellie Kemper heeft het geluk dat ze met Steve Carell in 'The Office' en Tina Fey in 'Unbreakable Kimmy Schmidt' heeft gewerkt

Bij het bespreken van inspirerende mensen met wie ze heeft gewerkt, zei Ellie Kemper: Steve Carell, Tina Fey, Kristin Wiig - ik heb het gevoel dat dit allemaal mensen zijn die nederige mensen zijn, die heel hard werken en aardig zijn. Wat een geluk om met zulke mensen te kunnen werken?” (CNBC).

1 Ellie Kemper vond het einde van 'Unbreakable Kimmy Schmidt' bitterzoet

Volgens Hollywood Reporter zei Ellie Kemper: "Het einde van [de Unbreakable Kimmy Schmidt-serie] was natuurlijk bitterzoet omdat ik blij was haar in zo'n geweldige positie te zien belanden en deze bestseller te schrijven boek en het gevoel dat ze veel van het onrecht dat haar was aangedaan, had rechtgezet, maar natuurlijk wilde ik haar en haar verhaal en de andere personages ook opnieuw bekijken…"

Aanbevolen: