Entourage: de beste verschijningen van beroemdheden, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Entourage: de beste verschijningen van beroemdheden, officieel gerangschikt
Entourage: de beste verschijningen van beroemdheden, officieel gerangschikt
Anonim

In 2004 was Entourage de show om naar te kijken. Helaas, naarmate de tijd verstreek, begonnen mensen te beweren dat de serie tegenwoordig problematisch is en dat het geen stand houdt. We zijn hier om te zeggen dat deze beweringen totaal onjuist zijn. De show is hilarisch en het bracht belangrijke problemen in Hollywood aan het licht voordat iemand anders het onderwerp aanraakte, het deed het gewoon op een komische manier. Haters zullen haten, maar Jeremy Piven's optreden als Ari Gold alleen maakt deze show tot een meesterwerk.

Nu heeft HBO tal van spectaculaire shows en er komen er nog meer naar HBO Max zodra het later deze maand wordt gelanceerd. Entourage zal echter altijd een van hun beste komedies blijven. Vandaag rangschikken we de beste optredens van beroemdheden in de serie en geloof ons, je zult seizoen 1 aan het einde van deze lijst bekijken.

15 ScarJo voor Black Widow

We weten dat iedereen wacht om te zien of we de Black Widow-film eerder dan verwacht op Disney+ krijgen, maar er is een andere (meer hilarische) manier om ons meisje te bekijken. In een aflevering van seizoen 1 maakt Scarlett Johansson een korte maar geweldige cameo. Het is duidelijk dat ze instemt met een date met Vinnie Chase.

14 Een HBO-favoriet

Natuurlijk kwam de cameo van Peter Dinklage voordat hij zijn rol in Game of Thrones belandde, maar toch, de man is duidelijk een HBO-gouden jongen. In seizoen 2 verscheen hij op het Sundance Festival en had hij een kort maar hysterisch gesprek met Ari Gold, van wie hij duidelijk geen fan is.

13 Snoop verscheen in seizoen 4

Snoop Dogg is een grote HBO-fan. Hij schreef immers een heel nummer over True Blood's Sookie. Helaas schonk hij ons geen optreden tijdens zijn Entourage-cameo van seizoen 4, maar het was nog steeds leuk om hem te zien eten met E en Vince over de trailer van Medellin.

12 Larry David is altijd een traktatie

Curb Your Enthusiasm was al begonnen tegen de tijd dat Entourage in première ging, dus we vermoeden dat het niet al te moeilijk was om Larry David binnen te halen voor zijn snelle seizoen 1-optreden. In de scène komt hij duidelijk in aanraking met Ari en wordt vervolgens hilarisch lastiggevallen door Johnny Drama voor een rol in zijn show. Klassiek.

11 Mandy Moore brak Vinnie's hart

Mandy Moore had eigenlijk een verhaallijn van meerdere afleveringen. Wanneer ze wordt gecast als Vince's liefdesbelang in Aquaman, wordt onthuld dat ze een ruige geschiedenis hebben. Tijdens het werken aan A Walk to Remember hadden ze een korte romance die eindigde met Vince die haar stalkte. Mandy is altijd geweldig, maar ze krijgt bonuspunten omdat ze het eerste meisje is dat Vince's hart steelt.

10 Whoopi was niet eens het beste deel van haar eigen cameo

Hoewel we echt dol zijn op Whoopi Goldberg, staat haar cameo van seizoen 5 hier op de ranglijst dankzij haar scènepartner, Johnny Drama. Whoopi plaagt hem tijdens een live-interview, wat leidt tot een hilarische (maar niet ongebruikelijke) inzinking voor Drama. De arme man kan nooit een pauze nemen.

9 Kanye To The Rescue

Toen de jongens in seizoen 4 een ritje naar Cannes nodig hadden, was Kanye West degene die de boel redde. Alle vluchten waren uitgevallen en er waren geen privéjets beschikbaar. Wie anders te bellen in dit soort dilemma, toch? Kanye was perfect Kanye in de cameo en we hadden niets minder verwacht.

8 Ze hebben echt Martin Scorsese

Het enorme aantal A-listers dat Entourage heeft weten te laten verschijnen, is echt indrukwekkend en iets dat nog nooit eerder is gedaan, omdat ze allemaal de kans kregen om zichzelf te spelen. In de finale van seizoen 5, net toen alles verloren leek voor Vince, belt Marty hem op en biedt hem de hoofdrol aan in The Great Gatsby.

7 Arme Sofia Vergara

Voordat Sofia Vergara haar doorbraakrol in Modern Family belandde, speelde ze de muze van Billy Walsh voor een paar afleveringen van Entourage. Helaas voor haar karakter, laat Billy zijn obsessie met haar uit de hand lopen en zoals fans van de show al weten, was dit het moment waarop Medellin echt begon in te storten.

6 Wat een kapsel

O ja, zelfs een jonge Zac Efron met slappe haren wilde graag in deze hitshow verschijnen. In seizoen 6 weet Ari hem te stelen van zijn vorige talentenbureau. Het is een zeer snelle cameo, maar toch een geweldige. Terwijl hij aan de telefoon is, wordt Zac duidelijk bezwijmd door vrouwelijke fans.

5 Kan het een niet hebben zonder het ander

Ok, technisch gezien zijn deze twee nooit echt samen verschenen, maar er was een kruising tussen hun verhaallijnen. Bob Saget kwam in de hele serie een paar keer opdagen, waarbij elke verschijning op grotere schaal ongepast was dan de vorige. Het opnemen van John Stamos in de mix was de kers op de taart.

4 Stan Lee is de koning van cameo's

Stan Lee had deel kunnen uitmaken van zowat elke verhaallijn en we zouden de cameo zo hoog op de lijst hebben geplaatst. De striplegende staat bekend om zijn verschijning in Marvel-projecten, dus het is logisch dat wanneer Vince een rol in Air-Walker besprak, ze hem zouden laten opduiken. Seizoen 7 was niet het beste, maar Stan maakt het de moeite waard.

3 De scènes van Jeffrey Tambor waren enkele van de beste

Jeffrey Tambor is misschien niet de grootste celeb op deze lijst, maar zijn optreden spreekt voor zich. Tambor speelt zichzelf en een klant van Ari Gold's en heeft een manier om Ari te irriteren zoals niemand anders dat kan. Hij verschijnt in drie verschillende afleveringen, maar het is seizoen 6's 'Fore!' waardoor hij zo hoog op de lijst kwam te staan.

2 Eminem deed wat gedaan moest worden

Tegen de finale van seizoen 7 is Vince de weg helemaal kwijt en is hij op weg om het leven van hem en al zijn vrienden te ruïneren. Hij heeft dringend een wake-up call nodig en wie kan hem die beter geven dan Eminem? Tijdens het crashen van een feestje van de beroemde rapper, zegt Vince alles wat verkeerd is en wordt hij persoonlijk uitgelachen door Mr. Mathers. Geweldig.

1 Mark Wahlberg's vele optredens voor de overwinning

Zoals fans al weten, was Entourage losjes gebaseerd op Mark Wahlbergs eigen leven als opkomende ster. Hoewel hij elke keer dat hij verscheen de show volledig stal, was het zijn cameo in de Entourage-film die de deal echt bezegelde. Na het grootste deel van de serie grappen te hebben gemaakt over Drama, was het zo passend dat hij degene was die Johnny zijn Golden Globe toekende. OVERWINNING!

Aanbevolen: