15 Verdrietigste personage komt uit Lost

Inhoudsopgave:

15 Verdrietigste personage komt uit Lost
15 Verdrietigste personage komt uit Lost
Anonim

In elke show die zo complex en mysterieus is als Lost, zijn tragische sterfgevallen enigszins onvermijdelijk. Om de gelukkiger tijden te herinneren die onze bende op het eiland heeft gedeeld, is het misschien beter om in plaats daarvan wat luchtige foto's achter de schermen van de cast te bekijken. Maar om echt alles wat Jack, Kate, Sawyer en alle anderen hebben meegemaakt opnieuw te beleven, moeten we teruggaan en de grote momenten onthouden.

Vandaag hebben we de 15 grootste en treurigste personages uit de show gehaald. We willen graag Dr. Artz, Nikki en Paulo en alle anderen die ook zijn omgekomen op dit gekke eiland een speciale shoutout geven, maar die helemaal niet relevant waren voor het verhaal. Hoewel er veel leuke feiten te vinden zijn over de cast en hun tijd aan het filmen, werd het serieus toen de camera's aan het rollen waren …

15 We waren verdrietiger voor Daniel dan voor Charlotte

Charlotte seizoen 4 van Lost with Hurley
Charlotte seizoen 4 van Lost with Hurley

Charlotte Lewis kwam in seizoen 4 in de serie. Hoewel we niet kunnen zeggen dat ze ooit echt een favoriet bij de fans was, hebben velen een plekje in hun hart voor Daniel Faraday, de man die heel veel van Charlotte hield. Toen Charlotte stierf door de gevolgen van te veel tijdreizen, brak ons hart definitief met dat van Daniel.

14 Het was slechts een kwestie van tijd voor Shannon

Shannon opgenomen in Lost scene
Shannon opgenomen in Lost scene

Shannons dood was behoorlijk schokkend. We hadden echter waarschijnlijk moeten weten dat er iets aan de hand was toen het begon te regenen, want dan gaat het meestal mis voor onze bende. Hoewel Sayid Shannon verloor op het moment dat hun relatie begon, was het eigenlijk triest, maar het was logisch dat er een einde kwam aan het verhaal van haar personage.

13 Ana had Michael NIET moeten vertrouwen

Ana Lucia vlak voordat Michael haar neerschiet
Ana Lucia vlak voordat Michael haar neerschiet

Herinner je je Ana Lucia nog? Als we aan Michelle Rodriguez denken, gaan onze gedachten meestal rechtstreeks naar haar tijd met de Fast & Furious-franchise. Ze was echter in feite een groot deel van Lost tijdens de eerdere seizoenen. Ze werd neergeschoten door Michael in het luik en hoewel het triest was, was het zeker niet de meest trieste uitgang van die aflevering.

12 We geven Locke nog steeds de schuld hiervan

Boone Carlyle op het eiland
Boone Carlyle op het eiland

Ian Somerhalder onthulde in een interview met Larry King dat hij in feite de eerste was die werd gecast, hoewel hij ook de eerste was die stierf. Het zou niet al te moeilijk moeten zijn om zijn vertrek te onthouden. Boone en Locke kwamen het vliegtuig tegen, dat op dat moment vastzat in een paar bomen, en de goede oude Locke overtuigde hem om naar binnen te klimmen. Nou, het ding stortte in en je kent de rest…

11 Daniel werd neergeschoten door zijn eigen moeder

Daniel Faraday nadat hij is neergeschoten
Daniel Faraday nadat hij is neergeschoten

Hoewel Daniel Faraday geen origineel personage uit seizoen 1 was, was hij wel iemand om voor te vallen. Hij was verontrust, maar zo'n uitstekend karakter. Het was echt hartverscheurend om hem neergeschoten te zien worden door zijn eigen moeder (die natuurlijk niet wist dat hij haar zoon was), maar nogmaals, dit soort dingen kunnen gebeuren als je zo vaak door de tijd reist.

10 We hadden altijd veel liefde voor Rousseau

Danielle Rousseau verwondert zich over de jungle
Danielle Rousseau verwondert zich over de jungle

Ok, dus we begrijpen dat ze een soort gekke jungledame was die Claire's baby probeerde te stelen, maar kunnen we haar echt de schuld geven? Danielle Rousseau had het veel erger dan de overlevenden van de vliegtuigcrash en net toen de dingen voor haar begonnen te keren, zoals eindelijk herenigd met haar dochter na 16 jaar, werd ze neergeschoten. Super verdrietig!

9 Arme, arme Alex

Alex Lost praten in walkie talkie
Alex Lost praten in walkie talkie

Hoe kon Ben zijn eigen dochter zo doen?! De dood van Alex was onnodig, omdat Ben de kans kreeg om zichzelf op te geven om haar te redden. Nadat hij haar van haar moeder had gestolen toen ze een baby was en haar had opgevoed als de zijne, was het minste wat hij had kunnen doen, zich als haar vader gedragen toen ze dat het meest nodig had.

8 Libby stierf samen met Ana Lucia, maar haar dood was veel treuriger

Libby verloren in seizoen 2
Libby verloren in seizoen 2

Libby en Hurley hadden elkaar net gevonden en we waren ze echt aan het verzenden! Als Libby slechts 10 minuten later door het luik was gegaan, zou ze helemaal niet zijn neergeschoten. Direct nadat Michael de trekker overhaalde, kon je zien dat het niet iets was dat hij van plan was te doen. Terwijl zij en Ana Lucia samen omkwamen, was Libby de ware tragedie van de aflevering.

7 Meneer Eko had er langer kunnen zijn

Meneer Eko geconfronteerd met het rookmonster
Meneer Eko geconfronteerd met het rookmonster

Van alle overlevenden die uit de achterste helft van het vliegtuig kwamen, was meneer Eko ongetwijfeld de beste (Bernard natuurlijk niet meegerekend). Zijn karakter was uitstekend aanwezig en zijn achtergrondverhalen waren zoveel interessanter dan de meeste. Hij was zelfs zo goed dat de schrijver hem in de buurt wilde houden, maar de acteur van Eko wilde zijn contract opzeggen zodat hij naar huis kon terugkeren.

6 We hebben de echte Locke eigenlijk gemist na zijn vertrek

John Locke in kist
John Locke in kist

In de vroege seizoenen was John Locke gemakkelijk een van de beste personages. Tegen de tijd van zijn dood waren de meesten zijn onzin echter beu. Dat gezegd hebbende, toen hij eenmaal rondliep als de Man in Black, misten we eigenlijk onze originele Locke. Het v alt niet te ontkennen dat de man een ruw leven had en uitgaan door de handen van Ben Linus was gewoon niet eerlijk.

5 Eindelijk wat rust voor Jack

Jack sterft in Lost finale
Jack sterft in Lost finale

Jacks tijd kwam eindelijk in de seriefinale. We waren alle anderen al kwijt en laten we eerlijk zijn, Jack had meer dan zijn deel gedaan om iedereen zo veilig mogelijk te houden gedurende de seizoenen, dus we denken dat zijn vertrek, alleen met Vincent in de jungle, eigenlijk heel passend was (hoewel nog steeds verdrietig). Leef samen, sterf alleen!

4 We waren niet groot in Zombie Sayid

Sayid vastgebonden en gemarteld
Sayid vastgebonden en gemarteld

Sayid's dood was een van de meest gecompliceerde. Hij werd neergeschoten in 1977, kwam terug in 2007, stierf en werd toen opgewekt door de Man in Black. De herrezen Sayid was echter niet dezelfde man die we hadden leren kennen en liefhebben. Hoe triest het ook voor hem was om zijn (tweede) leven te geven om zijn vrienden op de onderzeeër te redden, we beschouwen zijn eerste dood als zijn echte exit.

3 Charlie ging uit als een held

Charlie met bericht bij de hand
Charlie met bericht bij de hand

Charlie verliezen was wreed, maar we zagen het al lang aankomen dankzij Desmonds visioenen. Zijn vertrek was er een van een echte held, omdat hij de boodschap van "Not Penny's Boat" kon verzenden vlak voordat hij verdronk. Maar heldhaftig of niet, Charlie was een van de besten, dus hem zien gaan zou hoe dan ook moeilijk worden. Aandrijfas voor altijd!

2 Ze lieten ons Julia twee keer zien sterven

Juliet v alt in gat in Lost
Juliet v alt in gat in Lost

Was één tragisch overlijden niet genoeg?! In de finale van seizoen 5 viel Juliet door het luik en liet de bom ontploffen, waardoor we allemaal dachten dat ze voorgoed verdwenen was. Terwijl de meesten nogal wat tranen vergieten over deze uitgang, toen seizoen 6 in première ging, was ze daar. Ze brachten haar letterlijk terug om ons haar weer te laten zien gaan, dit keer in Sawyer's armen. UGH!

1 Het treurigste personage verdwijnt in de tv-geschiedenis

Gin and Sun sterfscène in verloren
Gin and Sun sterfscène in verloren

We hebben het niet meer over Verloren. De manier waarop Gin en Sun naar buiten gingen, markeert de treurigste personage-uitgangen in de geschiedenis van tv. Ze werden eindelijk herenigd na jaren van elkaar gescheiden te zijn, maar toen Sun vast kwam te zitten in de zinkende onderzeeër, kon Gin gewoon niet meer van haar zijde wijken. Ze verdrinken samen hand in hand en we huilen er nog steeds over tot op de dag van vandaag.

Aanbevolen: