Elliot Page's Umbrella Academy-personage komt uit als trans

Inhoudsopgave:

Elliot Page's Umbrella Academy-personage komt uit als trans
Elliot Page's Umbrella Academy-personage komt uit als trans
Anonim

Vooruitlopend op zijn comeback naar de Netflix-serie 'The Umbrella Academy', heeft acteur Elliot Page zijn personage opnieuw aan zijn fans voorgesteld.

Op 29 maart ging de 'Juno'-ster naar Instagram om de reis van zijn personage Viktor te delen, die waarschijnlijk de zijne zal weerspiegelen. In december 2020 kwam Page naar buiten als trans in een oprechte open brief op sociale media.

Elliot Page introduceert Viktor, zijn personage in seizoen 3 van 'The Umbrella Academy'

Page ging naar Instagram en Twitter om een voorproefje te delen van een aflevering van het komende seizoen van de serie gemaakt door Steve Blackman, een bewerking van de stripreeks met dezelfde naam.

In de snap zit het personage van Page, omgedoopt tot Viktor, aan een bar, gekleed in een zwart leren jack.

"Maak kennis met Viktor Hargreeves", schreef de acteur in het bijschrift en voegde een paarse paraplu-emoji toe.

"Welkom bij de familie, Viktor - we zijn zo blij dat je er bent ", bevestigde Netflix in een bericht op sociale media, terwijl het op LGBTQ+ gerichte account van de streamer @Most schreef: "VOELT ZO GOED OM DIT TE ZEGGEN: Elliot Page speelt Viktor Hargreeves in Umbrella Academy S3!!!"

Dit lijkt te bevestigen dat het personage van Page naar voren zal komen als een transman in de show, waarmee de overgang van de acteur in het echte leven wordt erkend.

Volgens een verklaring gepubliceerd door 'The AV Club', zal het personage van Page "in seizoen 3 als transgender uitkomen en voortaan bekend staan als 'Viktor Hargreeves'".

Het is niet duidelijk of en hoe details van de overgang van het personage in de show zullen worden geschreven.

Page Addressed Coming Out: "Ik wilde een jongen zijn"

In maart 2021 begon Page over zijn coming-out en zei dat hij zich altijd een jongen had gevoeld.

"Ik voelde me een jongen. Ik wilde een jongen zijn. Ik zou mijn moeder vragen of ik ooit zou kunnen worden. Ik werd een professionele acteur op de leeftijd van 10. Natuurlijk moest ik er op een bepaalde manier uitzien, " vertelde hij aan 'Time' magazine.

"Ik heb mezelf gewoon nooit herkend. Lange tijd kon ik niet eens naar een foto van mezelf kijken… [ik wist niet] hoe ik aan mensen moest uitleggen dat hoewel [ik] een acteur was, gewoon Ik zou zo onwel worden als ik een T-shirt aan zou trekken dat voor een vrouw was gesneden."

In december 2020 sprak de acteur ook het geweld tegen de transgemeenschap aan en gaf toe dat hij bang was.

Mijn vreugde is echt, maar het is ook fragiel. De waarheid is dat ik, ondanks het feit dat ik me nu enorm gelukkig voel en weet hoeveel voorrecht ik heb, ook bang ben. Ik ben bang voor de invasiviteit, de haat, de 'grappen' en van geweld', schreef Page.

The Umbrella Academy seizoen 3 gaat op 22 juni in première op Netflix.

Aanbevolen: