10 SNL-hosts die eikels waren (5 die liefjes waren)

Inhoudsopgave:

10 SNL-hosts die eikels waren (5 die liefjes waren)
10 SNL-hosts die eikels waren (5 die liefjes waren)
Anonim

Saturday Night Live vermaakt fans sinds 1975. Hun reputatie is zo sterk dat de show permanent in de geschiedenis is geëtst als een van de meest kritische beïnvloeders van de popcultuur.

Miljoenen kijkers stemmen regelmatig af om hun beroemde gasten, gastheren en muzikale artiesten te zien, zonder mankeren. Komedie is een heel moeilijke taak, vooral nu, gezien de huidige stand van zaken. Op de een of andere manier slaagt deze show er altijd in om het voor elkaar te krijgen en fans de grootste ontsnapping uit de realiteit te bieden waar iemand ooit om zou kunnen vragen… gelach.

Sommige hosts hebben het in de loop der jaren beter gedaan dan andere. Laten we eens kijken…

15 Sweetheart Host: Justin Timberlake heeft geweldige chemie met de cast

Justin Timberlake host op SNL
Justin Timberlake host op SNL

Justin Timberlake domineert het publiek en past perfect bij de cast en crew van Saturday Night Live. Hij heeft zo'n natuurlijke chemie met degenen die betrokken zijn bij de productie van de show en lijkt perfect te passen bij het soort humor dat SNL portretteert. Hij past zo perfect bij de reikwijdte van de show dat hij herhaaldelijk is teruggekeerd en is gehecht aan enkele van de meest klassieke schetsen.

14 Jerk Host: Paris Hilton was "niet zo hot"

Paris Hilton houdt puppy vast op SNL
Paris Hilton houdt puppy vast op SNL

Paris Hilton trekt elke keer dat ze haar huis verlaat een menigte, dus het was geen verrassing dat de mensen van SNL haar in de schijnwerpers wilden zetten als presentator van hun show. Helaas. haar tijd op de set was "niet zo heet", en voldeed niet aan iets anders dan een achtergrond voor haar om voor te verschijnen. Ze was flauw en helemaal niet geschikt om de gastvrouw van deze show te zijn.

13 Jerk Host: Lindsay Lohan kon zichzelf niet bij elkaar houden

Lindsay Lohan hosting op SNL
Lindsay Lohan hosting op SNL

Is het echt zo verrassend om te horen dat Lindsay Lohan het niet voor elkaar kreeg als presentator van Saturday Night Live? Ze deed 4 pogingen om deze show te hosten, elke keer werd ze steeds erger dan de vorige. Tijdens haar laatste optreden stond ze daar eigenlijk en werd het mikpunt van de grappen over haar persoonlijke leven. Ze werd beschreven als "een treinwrak" tijdens haar tijd op het podium.

12 Jerk Host: Katy Perry heeft geen grappig bot in haar lichaam

Katy Perry Hosting SNL
Katy Perry Hosting SNL

Het is waar wat ze zeggen, degenen die ondergedompeld zijn in de wereld van muziek hebben de neiging om geen succesvolle periode te hebben bij het hosten van SNL. Dit was zeker het geval voor Katy Perry. De zangeres had geen grappig bot in haar lichaam. Ze bombardeerde zo erg dat haar toenmalige echtgenoot Russell Brand er zelfs boos over was. Ze was helemaal niet krachtig in haar uitvoering van humor.

11 Lieveheersbeestje: Steve Martin, hilarisch ere-castlid

Steve Martin Hosting op SNL
Steve Martin Hosting op SNL

Steve Martin is een erelid geworden van deze show. Hij "brengt zeker het grappige" elke keer dat hij het podium van SNL betreedt. Hij heeft deze show vaker gehost dan iemand kan tellen, en elke keer kreeg hij meer aandacht als de perfecte gastheer. De Washington Post vertelt ons dat Martin en Baldwin virtueel in een rechtstreekse strijd verwikkeld zijn om te zien wie er vaker is verschenen en wie de grotere favoriet is bij de fans!

10 Jerk Host: Steven Seagal weigerde sketches te doen

Afbeelding
Afbeelding

Steven Seagal is ongelooflijk in zoveel dingen. Helaas is het hosten van SNL daar niet een van! Hij maakte vrijwel iedereen op de set boos tijdens zijn tijd in de show. Hij wist zelfs onder de huid te kruipen van degenen die achter de schermen van Saturday Night Live werkten. Vlak voor het uitzenden van de aflevering die hij presenteerde, overwoog het netwerk hem gewoon helemaal te negeren. Het was zo erg!

9 Jerk Host: Justin Bieber had veel onderhoud nodig

Bieber op SNL
Bieber op SNL

Justin Bieber was nog maar een jonge jongen toen hij het podium betrad bij SNL als hun minderjarige presentator. Achteraf is 20/20 en misschien was dat niet de beste zet voor de jonge ster. Hij kwam uiteindelijk naar de set met een entourage van meer dan 20 mensen die hem betoverd hielden en aan al zijn verzoeken voldeden. Bieber was ver uit zijn element en comfortzone als presentator van deze show, en dat was maar al te goed zichtbaar.

8 Jerk Host: Tom Green heeft iedereen eruit gehaald, de "grappige" gestolen

Tom Green hosting op SNL
Tom Green hosting op SNL

Tom Green heeft een manier om mensen voor de gek te houden met zijn gedrag. Dit klopte toen hij probeerde SNL te hosten. Hij en Will Ferrell deden alsof ze babyvogels waren die in elkaars mond braken - moeten we nog iets zeggen? Hij ging over de streep en er was geen weg meer terug.

7 Sweetheart Host: John Goodman, The Master Impersonator

John Goodman hosting op SNL
John Goodman hosting op SNL

Als we een prijs zouden kunnen uitreiken aan de man die de beste imitaties doet, zou die zeker aan John Goodman worden gegeven. Hij vervult elke rol die hem wordt aangeboden met enorm succes, en de beoordelingen stegen elke keer dat hij SNL presenteerde. De enige vraag die we hebben is "is hij beter als gastheer of als gast?" Hoe dan ook, fans kunnen er maar geen genoeg van krijgen!

6 Jerk Host: Lance Armstrong was egoïstisch en onbeleefd

Lance Armstrong-hosting op SNL
Lance Armstrong-hosting op SNL

Blijkbaar heeft Lance Armstrong zijn rol op SNL verkeerd begrepen. Hij leek dit te zien als zijn persoonlijke forum om zijn vuile was te luchten en zijn toenmalige verloofde te porren - Sheryl Crow. Hij was gastheer van SNL in 2005 en keerde daarna nooit meer terug. Zijn sketches waren zo "niet grappig" en hij had zo'n droog gevoel voor humor dat geen van zijn "komische" momenten effectief werden uitgevoerd. Hij slaagde er niet in om contact te maken met het publiek.

5 Jerk Host: Martin Lawrence werd racistisch beschuldigd en stak toen plezier in de hygiëne van vrouwen

Martin Lawrence hosting op SNL
Martin Lawrence hosting op SNL

Martin Lawrence presenteerde de show in 1994 en de beste manier waarop we het kunnen beschrijven, is het gebruik van de woorden 'episch falen'. Hij begon zijn ontsporing op het podium door onhandig te wijzen op de onevenwichtigheid van de raciale samenstelling van de gasten in het publiek, en ging toen tekeer over de achteruitgang van de hygiëne van vrouwen. Niets van wat hij zei resoneerde op enigerlei wijze met het publiek, tenzij afschuwelijk zijn telt voor punten…

4 Sweetheart Host: Tom Hanks is aardig en aanpasbaar

Afbeelding
Afbeelding

Tom Hanks is zo sympathiek als gastheer dat ze hem steeds terug hebben. Hij was vorige week zelfs in de show - nou ja, een soort van! De altijd grappige terugkerende gastheer van SNL filmde een paar dagen geleden de allereerste "thuis, virtuele show" en maakte het absoluut goed - slechts enkele dagen nadat hij had verklaard dat hij en zijn vrouw Rita Wilson waren hersteld van het coronavirus.

3 Jerk Host: Charles Grodin brak karakter en was niet-coöperatief

Charles Grodin Hosting op SNL
Charles Grodin Hosting op SNL

Charles Grodin werd gevierd door de cast van SNL - toen hij de set verliet. Niemand mocht hem en niemand wilde hem daar hebben, dus zijn hoogtepunt was zijn vertrek van het podium. Hij deed zijn zwakke poging om deze show lang geleden in 1977 te presenteren, maar werd uiteindelijk door iedereen op de set gehaat omdat hij karakter verbrak en over het algemeen niet meewerkte.

2 Jerk Host: Frank Zappa irriteerde iedereen aan

Frank Zappa hosting op SNL
Frank Zappa hosting op SNL

Frank Zappa leek niet eens enige moeite te doen tijdens zijn tijd als gastheer op SNL in 1978. Hij leek zo terughoudend om daar te zijn dat iedereen zich afvroeg waarom hij überhaupt instemde om te hosten. Hij maakte een flagrante weergave van het aflezen van cue-kaarten, waarbij hij de 'komische' hoek van zijn rol op een zeer grote manier miste. Hij weigerde ook volledig deel te nemen aan al zijn scènes.

1 Sweetheart Host: Alec Baldwin heeft de beste schetsen en de meeste toewijding aan de show

Alec Baldwin op SNL
Alec Baldwin op SNL

Deze is een no-brainer. Alec Baldwin is een favoriet bij de fans. Zijn imitatie van de president van de Verenigde Staten is de perfecte mix van nauwkeurigheid en overdreven humor, en fans kunnen er gewoon geen genoeg van krijgen. Baldwin is een vaste waarde geworden op SNL en pakt altijd zijn rol voordat hij de verwachtingen overtreft.

Aanbevolen: