10 vriendensterren die spijt hebben van hun tijd in de show (10 die liefjes waren)

Inhoudsopgave:

10 vriendensterren die spijt hebben van hun tijd in de show (10 die liefjes waren)
10 vriendensterren die spijt hebben van hun tijd in de show (10 die liefjes waren)
Anonim

Vincent Paul Gerard Ventresca vindt het niet erg om 25 jaar later erkend te worden als 'Fun Bobby'. De ster deelt dat Monica's af en toe vriendje, "een beetje het tegenovergestelde was van wat zijn naam beloofde." Nu de show populair is op Netflix, zal hij in het openbaar zijn en zal iemand hem herkennen. Hij zei: "Iemand vertelde me dat ze ergens in North Carolina bij een burrito-kraam waren en de katerbehandeling de 'Fun Bobby'-burrito was.'"

Vijfentwintig jaar geleden, in 1994, werden zes relatieve onbekenden bijna van de ene op de andere dag sterren. De show, Friends, bevatte zes twintigers (die later in de dertig waren), terwijl ze 'worstelden' met liefde, leven en carrières in de jaren negentig, tot in het begin van de jaren 2000.

Dit was een gouden eeuw op televisie. Trending voor mode en comedy, de show blijft een van de meest populaire sitcoms ooit gemaakt. Nu de show op Netflix wordt gestreamd, brengen nieuwe generaties van over de hele wereld tijd door met Monica, Ross, Rachel, Chandler en Phoebe. Met 236 afleveringen, Jennifer Aniston die het internet doorbrak door lid te worden van Instagram en een aanstaande reünie in de maak, hebben mensen nog steeds veel te zeggen over de show.

Hoewel de show voor velen een positieve ervaring was, was dat voor anderen niet het geval, of het nu vaste series waren of gaststerren met een korte levensduur. Hier zijn 10 Friends-sterren die totaal spijt hadden van hun tijd in de hitshow, en 10 die liefjes waren en er met veel plezier op terugkijken.

20 Kathleen Turner heeft spijt

Kathleen Turner was een grote naam, dus fans waren onder de indruk toen ze werd gecast om Chandlers biologische vader, een transvrouw, te vertolken. Het blijkt dat de cast onverschillig was. Kathleen Turner zei: “(ik) voelde me niet erg welkom door de cast. Turner voegde eraan toe dat het duidelijk was dat ze pijn had van haar schoenen, maar "geen van de acteurs dacht me een stoel aan te bieden."

19 Iedereen houdt van Paul Rudd

Paul Rudd staat bekend als een van de meest nuchtere kerels in Hollywood, dus hij zou natuurlijk goed passen bij de cast van Friends, ook al kwam hij pas in de buurt (als Mike Hannigan) het einde van de serie. Sommigen zeggen dat hij de show heeft gered, omdat Mike uiteindelijk met Phoebe trouwde.

Paul genoot van zijn tijd op Friends, ook al keek hij zelf nauwelijks naar de sitcom. Rudd zegt dat als mensen hem op straat herkennen, dat om drie redenen is: Ant Man, I Love You, Man, en dan, af en toe, zal iemand hem vragen: "Hoe gaat het met Phoebe?"

18 Elle Macpherson heeft spijt

Hoewel fans niet dol waren op het personage van Macpherson in de show omdat ze met Joey's geest knoeide en niet erg aardig was tegen Chandler of Monica, als Elle een tijdmachine had, zou ze ook een do-over willen. Ze zei: Als ik had geweten hoe belangrijk het was in de VS, of hoe lang het op tv zou zijn, had ik er misschien niet voor gekozen. Er was veel druk als je ernaar kijkt op de manier waarop het 20 of 30 jaar zal bestaan.”

17 Christina Applegate was een totale lieverd

Being on Friends was als een acteerreünie voor Christina Applegate, die werd gecast om de zus van Rachel te spelen. Applegate zei: 'Ik ken Matthew Perry al sinds we kinderen waren. Toen we nog kleine baby's waren, deden we samen een film genaamd Dance Until Dawn. Maar ik ken hem al 100 jaar. (David) Schwimmer is geweldig en Lisa en Courtney (Cox), die ik ken van zo'n 20 jaar geleden. Het was gewoon een geweldige groep, veel liefde daar.”

Bovendien zei Applegate dat zij en Jennifer Aniston echt een band hadden tijdens hun samenwerking, en dat natuurlijk Matt LeBlanc eerder met haar had gewerkt aan Married With Children.

16 Heeft Ben Stiller spijt?

Weet je nog dat Ben Stiller de boze man speelde die alleen boos werd in het bijzijn van Ross en vervolgens betrapt werd op het schreeuwen tegen het kuiken en de eend? Hoewel dat personage maar één aflevering in de show kreeg, kan een deel daarvan te maken hebben met geruchten die de ronde doen dat Stiller buitengewoon moeilijk is om mee te werken.

Een bericht van Your Tango, van een extra film over een film waaraan hij werkte, verklaarde dat Stiller veel zeurde en klaagde en vatbaar was voor driftbuien. Misschien was hij toch perfect gecast voor die korte cameo in Friends?

15 Courteney Cox steunt haar co-sterren tot op de dag van vandaag

Courteney Cox was misschien wel de beroemdste persoon in de show, toen Friends voor het eerst in première ging in 1994. De band die ze met haar co-sterren heeft gevormd, is tot op de dag van vandaag sterk. Toen ze sprak over haar vijf mede-co-sterren, zei Cox: "Ik zou alles doen om met al die mensen in een kamer te zijn." Misschien was zij de belangrijkste drijfveer voor de reünie.

14 Brooke Shields heeft spijt

Friends was misschien een breekpunt in het huwelijk tussen Brooke Shields en tennisprof-echtgenoot Andre Agassi. Toen Shields een stalker speelde die Joey achtervolgde, was het ongemakkelijk, hilarisch, komisch goud, maar haar man dacht van niet. Agassi haalde naar verluidt uit naar Shields en zei: "ze liet hem eruit zien als een dwaas" voor de cast en crew.

In haar memoires schreef Shields hoe hij ook naar huis ging en alle trofeeën die hij had gewonnen in een vlaag van woede vernietigde. Hun huwelijk duurde, niet verrassend, slechts ongeveer twee jaar.

13 Cole Sprouse, Total Sweetheart

Cole Sprouse is nu de ster van Riverdale. Hij was een van de tweeling die Ben, de zoon van Ross, speelde in Friends en Cole heeft nog steeds goede herinneringen aan zijn tijd in de show. Sprouse zei dat het eerst intimiderend was: “Ik was vrij jong. En alle acteurs waren ouder. Maar ik herinner me dat al die zorgen een beetje vervaagden toen de cast zo aardig was. Ik was op de set aan het lesgeven toen ik daar was en heb veel interessante herinneringen aan het soort beroemde individuen die rondslenterden en backstage rondhingen. Maar ik heb echt een geweldige tijd gehad.” Zijn favoriete aflevering was die waarin Ross zich verkleedde als het 'vakantiegordeldier'.

12 Tate Donovan heeft spijt

Jennifer Aniston heeft hard gewerkt om haar toenmalige verloofde, Tate Donovan, in de show te laten portretteren voor haar liefdesinteresse en vriend Joshua. Helaas kreeg Donovan de rol op het moment dat de twee er in het echte leven mee ophielden.

De ster vertelde de Huffington Post dat het "verschrikkelijk" en ongemakkelijk was om door de breuk heen te werken en gaf zelfs toe dat hij terug moest naar zijn kleedkamer om zich te hergroeperen (en te huilen over hun breuk). Hij zei wel dat al zijn mede-sterren erg aardig voor hem waren, en hij wenste Aniston het allerbeste.

11 Andere personages gutsten over David Schwimmer

Lauren Tom, de acteur die Julie vertolkte, was vooral geprikkeld door de manier waarop de hoofdcast haar tijdens het filmen had opgenomen. Ze zei: "Ik vond het echt ongelooflijk dat ze iemand zouden opnemen die net een terugkerende rol had in hun kleine hechte groep. Thom vond het belangrijk om haar warme gevoelens voor David Schwimmer, met wie ze veel scènes deelde, te bespreken in termen van zijn talent en het feit dat hij "een geweldige kerel" was.

10 Matthew Perry heeft spijt

Matthew Perry worstelde gedurende zijn tijd op Friends met verlammende verslavingsproblemen. Op de vraag van BBC2 Radio welke aflevering van de show hij het minst leuk vond, gaf hij een verrassend antwoord. Perry zei: "Ik denk dat het antwoord is, ik herinner me er geen drie jaar van, dus geen van die … ergens tussen seizoen drie en zes." De ster zei beschamend tegen People Magazine: "Uiteindelijk werd het zo erg dat ik verberg het niet, en toen wist iedereen het.” Gelukkig is iedereen Perry blijven bijstaan op zijn reis naar nuchterheid.

9 Lauren Tom begreep waarom iedereen Julie haatte

Lauren Tom speelde Julie, de superlieve ex-vriendin van Ross die iedereen graag haatte. Tom kijkt met plezier terug op de rol en zegt dat ze nog steeds meerdere keren per week wordt erkend. Wat betreft haar tijd op de set, het was het publiek dat het meest gemeen was als het om Julie ging. Ze zei: Ik was niet voorbereid op de hoeveelheid-g.webp

8 Jennifer Aniston heeft spijt

Het is waarschijnlijk allemaal water onder de brug, vooral sinds de scheiding van Jennifer Aniston, maar ze nodigde slechts de helft van haar voormalige Friends-medesterren uit voor haar bruiloft met tweede echtgenoot, Justin Theroux. Alleen de dames hebben een uitnodiging gekregen. Toen hem ernaar werd gevraagd, vertelde Matt LeBlanc aan People Magazine: "Als ze me erbij had willen hebben, zou ik er zijn geweest. Ik denk dat ze gelukkig is. En dat is alles waar ik om geef."

7 De echte 'leuke Bobby' is een leuke vent

Vincent Paul Gerard Ventresca vindt het niet erg om 25 jaar later erkend te worden als 'Fun Bobby'. De ster deelt dat Monica's af en toe vriendje, "was een beetje het tegenovergestelde van wat zijn naam beloofde." Nu de show populair is op Netflix, zal hij in het openbaar zijn en iemand zal hem herkennen. Hij zei: "Iemand vertelde ik, ze waren bij een burrito-kraam ergens in North Carolina en de katerbehandeling was de 'Fun Bobby Burrito.'"

6 Matt LeBlanc heeft spijt

Ondanks dat het een succes was, was het moeilijk voor Matt LeBlanc. De ster zei dat hij zo herkenbaar was dat het moeilijk was om zelfs maar zijn huis te verlaten. Hij voegde eraan toe: "Het was een erg donkere tijd, ik kreeg bijna een zenuwinzinking." In 2006 verhuisde hij naar zijn ranch in Californië en verschoof zijn tijd naar zijn dochter Marina. Een ding waar hij geen spijt van heeft, is dat hij deze tijd met Marina nam en zei: "Tijd met haar doorbrengen is het beste wat ik ooit heb gedaan. We hebben een geweldige band en het is het beste in mijn leven."

5 Gunther rekende op het succes van de show

De rol van Gunther werd gecast op basis van barista-vaardigheden, niet op acteertalent, en James Michael Tyler kreeg de rol omdat hij de enige figurant was die de cafémachine-prop onder de knie kon krijgen. Tegenwoordig werkt hij nog steeds in pop-upwinkels die Friends vieren. Tyler zei: "Eerlijk gezegd dacht ik altijd dat mijn Master in de beeldende kunst me verder zou brengen in de acteerwereld dan weten hoe je een espressomachine moet bedienen! Dat was een gelukkig toeval en ik ben heel, heel dankbaar dat ik die vaardigheid heb gehad."

4 De originele Carol heeft spijt

Als je teruggaat en Friends opnieuw bekijkt, merk je misschien dat Carol uit seizoen één niet dezelfde vrouw is als cast voor de rest van de serie. Blijkbaar stopte de eerste Carol, acteur Anita Baritone, met de show zodra ze wist dat haar personage niet de serie was waar ze op had gehoopt. Ze werd vervangen door Jane Sibett, die erin slaagde om in 15 afleveringen te verschijnen, wat niets is om te niezen, gezien wat een enorme show Friends bleek te zijn.

3 Iedereen hield echt van Janice

OH MIJN GOD! Acteur Maggie Wheeler was zo'n groot deel van Friends dat ze deel uitmaakte van elk seizoen van de show. Wheeler werd uitgenodigd om de laatste aflevering van de show bij te wonen, waarvan ze vertelt dat zowel zij als de hoofdcast "allemaal huilde". Wheeler vond het zo leuk om Janet te spelen dat ze gelooft dat het personage een deel van haar is geworden.

2 David Schwimmer heeft spijt

Stardom trof David Schwimmer bijzonder hard en de ster bracht vele jaren door als kluizenaar omdat de roem van Friends hem overal volgde. Hij zei: "Het was behoorlijk schokkend en het verknoeide mijn relatie met andere mensen op een manier die, denk ik, jaren duurde voordat ik me eraan moest aanpassen en me er prettig bij voelde." En die roem zorgde ervoor dat hij "zich wilde verstoppen onder een baseballpet en niet gezien wilde worden."

1 Debra Jo Rupp heeft veel geleerd van haar vrienden

Debra Jo Rupp was blij om te leren van een sitcom die alles goed deed tijdens haar zes afleveringen op Friends. Jo Rupp speelde de leraar huishoudkunde van Phoebe's halfbroer, -gedraaide-vrouw-werd-moeder-van-Phoebe's-surrogaat-drieling.

Ze maakte grapjes over haar kostuums en zei: Ik herinner me dat ik naar de kledingkast ging en in deze kamer of trailer was met al deze zeer mooie kleding voor Jennifer en Courtney, en dan aan het einde van de rij zouden mijn kleren zijn die uit een opslagruimte zijn gehaald, 20 jaar oud, wie weet hoeveel mensen ze hadden gedragen.”

Aanbevolen: