15 Momenten die bewijzen dat Michael Scott altijd al een genie was

Inhoudsopgave:

15 Momenten die bewijzen dat Michael Scott altijd al een genie was
15 Momenten die bewijzen dat Michael Scott altijd al een genie was
Anonim

Het zou niet de gekste theorie zijn die ooit bestaat als we Michael Scott als een geheim genie beschouwen. Met het blote oog was Michael Scott behoorlijk duizelig, luchtig en dom. Hij leek niet veel sociale signalen te kennen en veel dingen met gezond verstand gingen hem vaak te boven. Hij vond het belangrijk om aardig gevonden te worden door de mensen die voor hem werkten, zodat het hem soms in de weg stond om werk gedaan te krijgen op zijn werk.

Dit alles gezegd zijnde, was de onintelligente houding van Michael Scott slechts een daad? Was hij stiekem slimmer dan de wereld dacht dat hij was? Uiteindelijk landde hij Holly Flax als zijn vrouw en de moeder van zijn kinderen, dus er moet duidelijk iets slims aan hem zijn!

15 Michael leidde werknemers af met een spelletje toen ze bang waren voor sluiting van filialen

jij kantoor
jij kantoor

Toen de medewerkers van Dunder Mifflin vreesden dat de vestiging in Scranton zou sluiten, besloot Michael Scott op creatieve wijze iedereen af te leiden met een spel in moordmysteriestijl. Jim Halpert was hier niet blij mee omdat hij wilde dat iedereen gefocust was op het werk, maar het bleek dat Michael Scott het juiste deed om iedereen te helpen zich minder bang en gestrest te voelen.

14 Michael heeft Danny Cordray ingehuurd

Danny Cordray
Danny Cordray

Een andere slimme zet van Michael Scott was toen hij besloot Danny Cordray in te huren als handelsreiziger voor de vestiging in Scranton. Michael dacht dat het beter zou zijn als Danny Cordray verkopen steelt VOOR Dunder Mifflin, in plaats van verkopen te stelen VAN Dunder Mifflin. Dit was eigenlijk een heel intelligent idee.

13 Michael overtuigde Ryan om WUPHF te verkopen zonder het expliciet te zeggen

WUPHF
WUPHF

Michael overtuigde Ryan om zijn bedrijf WUPHF te verkopen zonder hem expliciet te vertellen het te doen. Michael Scott wist dat hij en verschillende andere medewerkers van Dunder Mifflin veel geld zouden verliezen als Ryan het bedrijf niet zou verkopen. Hij overtuigde Ryan om het juiste te doen en hij vermeed het gebruik van geweld in deze aflevering van The Office.

12 Michael gebruikte een Rolodex van de gegevens van zijn klanten

Michael
Michael

Een van de slimste dingen die Michael Scott deed toen hij een verkoper was, was het gebruik van een Rolodex vol persoonlijke gegevens over zijn klanten. Hij zou zich details herinneren over de kinderen, sport, favoriete etenswaren en al het andere van zijn klanten! Het feit dat hij deze gegevens opgeschreven hield, gaf zijn klanten het gevoel dat er om hen gegeven werd.

11 Michael overtuigde David Wallace om de Michael Scott Paper Company uit te kopen

Michael Scott David Wallace
Michael Scott David Wallace

Toen Michael, Pam en Ryan voor de Michael Scott Paper Company werkten, veroorzaakten ze een grote deuk in de papierverkoop van Dunder Mifflin. Hoewel de Michael Scott Paper Company technisch niet voorspoedig was, kwam Michael Scott toch als beste uit de bus. David Wallace kocht het bedrijf uit en huurde Michael, Pam en Ryan in.

10 Michael was Stanley's Utica-transferplan te slim af

het kantoor stanley
het kantoor stanley

Michael Scott was Stanley op de een of andere manier te slim af toen Stanley wilde dreigen over te stappen naar Utica. Stanley was nooit echt van plan om over te stappen… Hij wilde gewoon opslag krijgen van Michael Scott in het Scranton-filiaal. Uiteindelijk liet hij het hele idee van overdracht vallen en accepteerde hij het feit dat hij ook geen opslag zou krijgen.

9 Michael heeft Christian (de klant bij Chili's) getekend bij Dunder Mifflin

het kantoor
het kantoor

De avond dat Michael en Jan voor de eerste keer zoenden, werd pas een mogelijkheid omdat Jan onder de indruk was van Michaels verkoopvaardigheden. Michael en Jan ontmoetten een klant genaamd Christian in het restaurant van Chili's en Michael kon Cristian zover krijgen om een deal te tekenen met Dunder Mifflin.

8 Hammermill had een exclusief contract met Staples totdat Michael hun vertegenwoordiger ontmoette

het kantoor
het kantoor

Hammermill had een exclusief contract met Staples totdat Michael een vertegenwoordiger van Hammermill ontmoette op de conventie en dat veranderde! Nogmaals, hij maakte indruk op Jan naar nieuwe hoogten omdat ze niet verwachtte dat hij zo'n taak zou kunnen klaren. Dit is het moment waarop Michael Scott tegen Jan zei dat hij hem moest 'schatten', niet onderschatten.

7 Michael won 2 jaar op rij verkoper van het jaar

Michael scott
Michael scott

Michael Scott won twee jaar op rij verkoper van het jaar, wat betekent dat hij duidelijk weet wat hij doet als het op verkopen aankomt. Het eerste jaar kreeg hij een plaquette en het tweede jaar kreeg hij een certificaat! Hij heeft verkoopvaardigheden die de meeste mensen waarschijnlijk niet eens kunnen begrijpen of begrijpen.

6 Michael nam een vaderlijke rol op zich voor Erin (die opgroeide in pleeggezinnen)

Michael en erin
Michael en erin

Michael kon een vaderlijke rol op zich nemen voor Erin. Ze groeide tijdens haar jeugd op in pleeggezinnen en was altijd op zoek naar het comfort van een ouderfiguur. In de laatste aflevering van de show zagen we dat Erin eindelijk herenigd werd met haar biologische ouders. Tot dan toe heeft Michael die leegte zeker voor haar opgevuld.

5 Michael gelooft dat mensen nooit failliet zullen gaan

Michael Won Verkoper
Michael Won Verkoper

Een van Michael's meest populaire citaten is toen hij tegen Ryan zei: Een goede manager ontslaat geen mensen. Hij werft en inspireert mensen. En mensen zullen nooit failliet gaan.' Dit zei hij tegen Ryan nadat Ryan zijn gevoelens diep gekwetst had tijdens een bezoek aan de campus van Ryan's business school.

4 Michael legde met succes de opmerking weg die hij maakte over het aansluiten met Jan

Michael Scott en Jan
Michael Scott en Jan

Toen Michael een paar andere Dunder Mifflin-managers vertelde dat hij contact had met Jan, keerde de opmerking terug naar David Wallace en had het potentieel om de reputatie van Jan te schaden. Michael was in staat om aan David Wallace uit te leggen dat hij een ongepaste grap had gemaakt en dat Jan eigenlijk een geweldige manager was.

3 Michael koos ervoor om met zichzelf te leven in plaats van gelukkig te zijn met betrekking tot de Donna-affaire

het kantoor
het kantoor

Michael moest het afmaken met Donna, ook al maakte ze hem heel gelukkig. Ze was een vrouw die oprecht in hem geïnteresseerd was en hij genoot echt van zijn intieme momenten met haar. Hij wist dat hij de juiste keuze moest maken en dingen met haar moest afsnijden, ook al zou het een deel van zijn eigen geluk afsnijden.

2 Michael was Oscar te slim af in een gesprek over China

michael en oscar
michael en oscar

Toen Michael Scott en Oscar Nunez een gesprek begonnen over China in het bijkantoor van Scranton, verklaarde Michael Scott een feit dat hij uit een betrouwbare bron had gevonden. Oscar probeerde hem te corrigeren, maar ontdekte dat Michael Scott eigenlijk gelijk had! Een zeldzame gelegenheid.

1 David Wallace onthulde de Scranton-vestiging die altijd leidde in de verkoop

Michael Scott en David Wallace
Michael Scott en David Wallace

David Wallace onthulde dat de Scranton-vestiging altijd de leiding had in de verkoop en op een gegeven moment nodigde hij zelfs Michael Scott uit op zijn kantoor in New York om hem te vragen wat hij goed deed! Vervolgens vroeg hij Michael Scott om naar elk filiaal een lezingscircuit te gaan en met filiaalmanagers en medewerkers te praten over wat ze kunnen doen om hun verkoop te verbeteren.

Aanbevolen: