Adam Sandler's Instagram-reacties bewijzen dat 'Hubie Halloween' debuteerde als een enorme hit

Inhoudsopgave:

Adam Sandler's Instagram-reacties bewijzen dat 'Hubie Halloween' debuteerde als een enorme hit
Adam Sandler's Instagram-reacties bewijzen dat 'Hubie Halloween' debuteerde als een enorme hit
Anonim

Het is bijna Halloween en het seizoen om te schrikken staat voor de deur! Aangezien de eigenlijke trick or treat-ervaring dit jaar in sommige gebieden kan worden geannuleerd, is de focus verschoven van uitgaan naar het vinden van dingen om te doen die wat rustiger zijn. Dat is de perfecte formule om naar een film te gaan, en Adam Sandler heeft een 'traktatie' voor je in petto!

Met zijn langverwachte en onlangs uitgebrachte film Hubie Halloween bundelt Sandler zijn krachten met Kevin James, Maya Rudolph, Ray Liotta, Julie Bowen, en natuurlijk speelt Adam Sandler zelf de hoofdrol. Deze film is voorbestemd om de filmwereld nieuw leven in te blazen met zijn tijdige release.

Hubie Halloween

Halloween is de beste tijd voor filmreleases. Kijkers zijn op zoek naar een adrenalinestoot vanuit het comfort van hun stoel, en Hubie Halloween levert de goederen op een grote manier. De verhaallijn speelt zich af in Salem en volgt een man genaamd Hubie Dubois, die met al zijn macht probeert zijn gemeenschap veilig te houden. Er verschijnt een verdachte buurman in het gebied op hetzelfde moment dat het nieuws bericht over een ontsnapte veroordeelde, en je kunt je fantasie de vrije loop laten over hoe de rest van de plot zich vanaf daar ontwikkelt. De politie moet overtuigd worden van het reële en actuele gevaar dat monsters in het gebied vormen, en Hubie's avontuur wordt heel, heel echt.

Deze film werd geruime tijd geplaagd op de sociale media van Sandler en werd ook zwaar gepromoot door Kevin James. Op basis van de reacties van fans die overal op Sandler's commentaarpagina staan, lijkt het erop dat deze film al een enorme hit is.

Fans keuren goed

De wereld is al een tijdje een rommelige plek om in te leven, en mensen willen hun aandacht niet op iets nieuws richten. Gelukkig is Adam Sandler met deze nieuwe film naar de gelegenheid gestegen, en geloof ons als we zeggen dat fans deze nieuwe bron van entertainment ongelooflijk waarderen.

Dit betekende zoveel voor één fan dat hij schreef; "Deze film redt het jaar 2020", terwijl iemand anders zei; "OMG de cast van Grown Ups I LOVE THIS?." Opmerkingen zoals; "this movie is hella funny?? Adam Sandler always be makin fire movies" waren talrijk, terwijl fans zich verenigden over hun liefde voor deze nieuwe release.

Naast de opwinding van de film zelf, was er nog iets waar fans enthousiast over waren, en het was de toewijding helemaal aan het einde van de film. "De toewijding aan Cameron Boyce aan het einde bracht me in tranen", zei een fan, terwijl anderen de pagina overspoelden met evenveel waardering voor dat moment van eerbetoon.

Deze film lijkt echt aan te slaan bij fans. Adam Sandler doet het weer!

Aanbevolen: