Alle kantoorparen gerangschikt van dom tot soulmates

Inhoudsopgave:

Alle kantoorparen gerangschikt van dom tot soulmates
Alle kantoorparen gerangschikt van dom tot soulmates
Anonim

In de weken dat we allemaal bingewatchen, lijdt het geen twijfel dat The Office behoorlijk wat Netflix-streamers heeft gekregen. (Volgens een artikel van The Chicago Tribune afgelopen juli was The Office zelfs de meest gestreamde show op de dienst!)

De fandom van de sitcom heeft geleid tot subreddits, trivia-avonden, merchandise en zelfs een nieuwe podcast van sterren Jenna Fischer en Angela Kinsey, waar de actrices elke keer een nieuwe aflevering ontleden. Een van de belangrijkste drijvende krachten achter het getoonde waren natuurlijk de relaties! Gedurende negen seizoenen zagen we de hoofd- en ondersteunende cast elkaar liefhebben, verliezen en elkaar vinden op een manier die lief was zonder sappig en hilarisch te zijn zonder dom of wreed te zijn. Natuurlijk hebben we bij onze vele herbekijkingen besloten dat we de koppels moesten rangschikken volgens onze eigen normen, van dom tot zielsverwanten.

15 Nellie & Toby waren gewoon Icky

The-Office-Nelly-Toby
The-Office-Nelly-Toby

In eerdere seizoenen was Toby gewoon een trieste zak die oneerlijk werd behandeld door Michael. In latere seizoenen verhoogde hij echter zeker de griezelfactor - en hij was op zijn slechtst als het op Nellie aankwam. Een "relatie" alleen in de meest losse termen, Nellie had geen interesse in Toby en kuste hem slechts één keer om hem te laten stoppen met praten. 'Nuff zei.

14 Angela en de senator gezogen

The-Office-Angela-Robert-Dwight
The-Office-Angela-Robert-Dwight

Dit was een relatie die nooit bedoeld was, en het maakte Angela alleen maar onuitstaanbaarder. De senator loog vanaf het begin tegen haar (en wat is er trouwens met zijn ene andere kind gebeurd?) en hun huwelijk was een complete schijnvertoning. Kevin zei het het beste toen hij de senator (de senator van de staat) vertelde dat hij zoog, omdat hij dat deed.

13 Michael & Helene waren super onhandig

The-Office-Michael-Helene
The-Office-Michael-Helene

Afgezien van het feit dat Michael verkering had met Pam's moeder (die hij ontmoette op Pam's bruiloft), waren Michael en Helene gewoon niet schattig. De zaken kwamen echt in een stroomversnelling op Helene's verjaardagsfeestje toen Michael, toen hij haar echte leeftijd hoorde, besloot om het uit te maken op de meest pijnlijke, rotonde manier van Michael Scott.

12 Pam & Roy zijn lang geleden verlopen

The-Office-Pam-Roy
The-Office-Pam-Roy

Pam was het nerdy meisje op school, terwijl Roy een populaire jock was, en de nieuwigheid om bij hem te zijn moet snel zijn uitgewerkt. Helaas voor Pam zat ze vast, ondanks dat het duidelijk was dat Roy het helemaal mis had voor haar. Hij verslechterde hun relatie herhaaldelijk en wilde Pam niet als persoon kennen.

11 Angela & Andy waren pijnlijk om naar te kijken

The-Office-Angela-Andy
The-Office-Angela-Andy

Hallo, Angela bedroog Andy vrijwel de hele tijd dat ze samen waren! Hoewel het lief was toen Andy Bandit voor Angela vond, evenals het "ding van ijs" voor het lanceringsfeest, hield Angela hem op een afstand op een manier die ongemakkelijk was om naar te kijken. Andy was geen slechterik en verdiende beter.

10 Michael & Jan gaven ons een aantal geweldige afleveringen

The-Office-Michael-Jan-Dinner-Party
The-Office-Michael-Jan-Dinner-Party

Michael en Jan waren volledig disfunctioneel, en toch kunnen we ze niet te laag rangschikken omdat ze ons misschien wel de beste aflevering van de serie gaven: "Dinner Party". Er was een goede chemie tussen deze twee, ook al was de relatie totaal giftig. Punten worden afgetrokken voor Jan die een spermadonor gebruikt terwijl ze samen waren.

9 Jim & Karen hadden geen vonk

The-Office-Jim-Karen
The-Office-Jim-Karen

Karen Filippelli kwam aan het kortste eind in haar relatie met Jim. Destijds wist ze niets van Pam of de omvang van zijn gevoelens voor haar. Ze was voorbestemd om altijd tweede te worden en dat was niet eerlijk. Vergeleken met Jim en Pam hadden deze twee nooit wat nodig was om lang mee te gaan.

8 Kelly & Ryan waren een hete puinhoop

The-Office-Kelly-Ryan
The-Office-Kelly-Ryan

Kelly en Ryan waren verschrikkelijk samen, ja, maar ze waren ook hilarisch om te zien! Bovendien maakten hun gelijke hoeveelheden oppervlakkigheid ze een beetje perfect samen. Ze waren impulsief, onverantwoordelijk en dramatisch en het zorgde allemaal voor heel leuk kijken! En ze slaagden er zelfs in om hun happy end te krijgen (nou ja, totdat een van hen van gedachten verandert natuurlijk).

7 Erin & Andy waren goed tot het einde

The-Office-Andy-Erin-bruiloft
The-Office-Andy-Erin-bruiloft

De rampzalige boottocht heeft Andy's karakterontwikkeling volledig verpest. Terwijl Ed Helms de show moest verlaten voor The Hangover-franchise, betekende dit dat de zoete relatie tussen Erin en Andy naar de knoppen ging. Hij kwam egoïstischer en onwetender terug dan ooit, en we waren blij toen Erin hem eindelijk voorgoed verliet.

6 Darryl & Val sissend voor een seconde

The-Office-Daryl-Val
The-Office-Daryl-Val

De zoete pijn die Darryl voor Val deed, was schattig, en toen hij zich in een smoking kleedde zodat ze zich niet misplaatst zou voelen in een baljurk op het kerstfeest, was het echt attent. Toen Darryl echter besloot om naar Philly te verhuizen, wilde hij ineens Val verlaten, ondanks het feit dat hij zoveel tijd had besteed aan het achtervolgen van haar!

5 Erin en Pete waren één seizoen van schattigheid

Erin-en-Pete-the-Office-1
Erin-en-Pete-the-Office-1

We kregen pas het laatste seizoen om deze twee samen te zien, maar nadat we getuige waren geweest van de pijn die Erin met Andy had doorgemaakt, was het leuk om haar en Pete/Plop bij elkaar te zien komen. Tegen het einde waren ze een beetje zoals de nieuwe Jim en Pam, met een schattige schattigheid die zeker veelbelovend was.

4 Phyllis & Bob Vance waren onderschat en geweldig

The-Office-Phyllis-Bob-Vance
The-Office-Phyllis-Bob-Vance

Phyllis en Bob Vance van Vance Refrigeration worden onderschat en we zullen op deze heuvel sterven. Ze hadden niet alleen alleen oog voor elkaar (herinner je je hun stomende Valentijnsdag-badkamerverbinding?), Maar Bob Vance betaalde zelfs $ 1000 voor een knuffel van zijn vrouw alleen maar om haar beter te laten voelen. Dat is een A-man daar.

3 Michael kreeg zijn happy end met Holly

The-Office-Michael-Holly-PDA
The-Office-Michael-Holly-PDA

Na zoveel mislukte relaties vond Michael eindelijk gelijke voet en liefde met Holly, ook al kostte het een tijdje om daar te komen. Met Holly werd Michael volwassen zonder zijn gekheid op te geven of het gevoel te hebben dat hij zichzelf moest veranderen. Het was welverdiend te horen dat ze gelukkig konden zijn in Colorado met hun kinderen.

2 Dwight en Angela kwamen overeen met elkaars raarheid

The-Office-Dwight-Angela-Wedding
The-Office-Dwight-Angela-Wedding

Hoewel hun relatie was besprenkeld met ontrouw, lijdt het geen twijfel dat Angela en Dwight bedoeld waren. Hun geheime momenten vastgelegd door de spionagecamera's gaven het publiek een kijkje in hoe ze samen waren, buiten de muren van het kantoor, en we vonden het geweldig. En we zullen nooit niet huilen als we Dwight vrolijk horen schreeuwen: "Ik ben een vader!"

1 Jim & Pam zijn altijd PB&J

The-Office-Jim-Pam
The-Office-Jim-Pam

Zou het echt iemand anders op de 1 plek kunnen zijn? Door de jaren heen hebben mensen de perfectie van de relatie tussen Pam en Jim in twijfel getrokken en hoewel het in de latere seizoenen niet perfect was, was het echt en organisch en liet het zien hoe iedereen - zelfs degenen die schijnbaar voor elkaar gemaakt zijn - kan worstelen. Hun "zal-zij-of-niet-zij"-verhaallijn zal de tv-geschiedenis ingaan.

Aanbevolen: