Wat de cast van Netflix's too hot to handle over de show heeft gezegd

Inhoudsopgave:

Wat de cast van Netflix's too hot to handle over de show heeft gezegd
Wat de cast van Netflix's too hot to handle over de show heeft gezegd
Anonim

Interessante reality-tv-programma's nemen tegenwoordig vrijwel Netflix over! Deze specifieke show heet Too Hot to Handle en het gaat over een groep extreem aantrekkelijke individuen die vastzitten op een eiland samen met één belangrijke regel… Ze mogen niet met elkaar omgaan!

Voor sommige reality-tv-programma's moeten deelnemers vragen beantwoorden, spelletjes tegen elkaar spelen of hun talenten laten zien. Voor deze show mag niemand intiem met elkaar worden en uiteindelijk is er een geldprijs van $ 100.000.

Voor sommige deelnemers aan de show was de geldprijs niet zo'n groot probleem, maar voor anderen was het iets waar ze voor wilden vechten! Sommige leden van de cast voelden zich enorm aangetrokken tot castmates en moesten er alles aan doen om hun zelfbeheersing te behouden! Ontdek wat de cast van Too Hot to Handle tot nu toe heeft gezegd!

12 Francesca Farago dacht dat het zoenen van Haley leuk was

Francesca Farago - Haley Cureton
Francesca Farago - Haley Cureton

Volgens Women's He alth, toen hem werd gevraagd naar haar moment met Haley, zei Francesca: "Ik vind Haley een mooi meisje en het was erg leuk om haar te kussen. En ik denk dat ze op dezelfde manier over mij denkt. Wij hebben zojuist deze gekke band gevormd nadat er bepaalde dingen in huis gebeurden die ons echt met elkaar verbonden."

11 David Birtwhistle vond het moeilijk om niet te kussen met wie hij ook werd aangetrokken

David Geboortefluitje
David Geboortefluitje

In een interview met Men's He alth zei David Birtwhistle: "Als je in het zwembad bent, in zwemkleding, en je bent heel dicht bij elkaar… niet iemand hoeven kussen als je dat echt wilt, en je bent een centimeter verwijderd van hun gezicht, dat is moeilijk."Iedereen in die situatie zou het moeilijk hebben! Er is veel zelfbeheersing voor nodig om momenten van romantiek en passie te vermijden.

10 Rhonda Paul had het gevoel dat de show haar hielp groeien als persoon

Rhonda Paul
Rhonda Paul

In een interview met Refinery29 zei Rhonda: Ik heb zeker een verschil gezien in mijn dagelijks leven. Een vriend van mij, toen ik terugkwam, was het eerste wat hij tegen me zei: 'Je bent anders.' Hij zei: 'Je gedraagt je anders, je praat een beetje anders, wat is er met je aan de hand?' Ik ben gegroeid als persoon.” Ze liep weg van de show en voelde zich beter!

9 Francesca Farago wilde vertrekken toen ze de regels van de show ontdekte

Francesca Farago
Francesca Farago

In een interview met Refinery29 zei Francesca: "Ik wilde daar wegwezen. Iedereen was buitengewoon aantrekkelijk. We [waren] in de zon. Het was een recept voor seks. Dus toen dat allemaal was weggerukt, waren we gewoon erg in de war. Ik was bang. Ik denk dat ik heb gehuild." Wij zouden ook gehuild hebben!

8 Harry Jowsey had het gevoel dat iedereen tegen hem was en Francesca toen ze de regels eenmaal hadden geleerd

Harry Jowsey
Harry Jowsey

In een interview met Cosmopolitan zei Harry Jowsey: "Ik was zo radeloos en iedereen kijkt ons alleen maar lachend aan. Zodra de regels werden geschrapt, was iedereen net een 'vriendschapsretraite'. Iedereen was tegen ons." Ze hadden duidelijk het gevoel dat er een extra druk was van het oordeel van anderen.

7 Nicole O'Brien was enthousiast over haar reis op 'Too Hot To Handle'

Nicole O'Brien
Nicole O'Brien

Nicole O'Brien plaatste dit bericht op haar Instagram: "IK BEN OP NETFLIX. Wow, dit moment voelt zo surrealistisch. Ik wil dit geheim al zo lang delen en ik ben zo opgewonden … Wees voorbereid om te lachen en te huilen, want deze serie zal je alle gevoelens geven! Het is zo eerlijk en echt en ik deel een kant die niet veel mensen kennen, dus dit is best eng! Ik ben opgewonden om deze reis te beginnen en te delen met beste vrienden van over de hele wereld"

6 David Birtwhistle dacht na over verleiding tussen castmates

David Geboortefluitje
David Geboortefluitje

Volgens Cosmopolitan zei David Birtwhistle: "Harry en Francesca hadden zeker een paar momenten waarop ze alleen maar aan zichzelf dachten. Die twee leken al heel vroeg een heel sterke band te hebben, waardoor ze meer dan iemand zoals, laten we zeggen mij en Nicole, die misschien niet onder dezelfde verleiding stonden."

5 Harry Jowsey dacht niet dat $ 100.000 levensveranderend was

Harry Jowsey
Harry Jowsey

Cosmopolitan vroeg Harry Jowsey naar de geldprijs en hij zei: "Aanvankelijk was ik onvermurwbaar dat er maar één winnaar zou zijn. Aan het eind van de dag kan die $ 100.000 vrij snel en in mijn ogen, het is niet levensveranderend. Maar als ik met de andere deelnemers praat, hebben sommigen van hen kinderen. Sommigen van hen hebben het moeilijk."

4 Francesca Farago gaf niet echt veel om het geld

Francesca Farago
Francesca Farago

Toen hem werd gevraagd naar het geld, zei Francesca: "We wisten pas op dag twee dat er geld voor het grijpen lag. Dus mijn gedachtegang was: 'Het geld kan me niet schelen.' Ik vormde geen banden met de andere leden van de retraite, dus het was gemakkelijk voor mij om egoïstisch te zijn tegenover Harry, en elke keer dat er misstappen waren, groeiden we samen." (Kosmopolitisch).

3 Rhonda Paul beschreef zichzelf als competitief toen ze de regels hoorde

Rhonda Paul
Rhonda Paul

Toen haar werd gevraagd hoe ze zich voelde bij het horen van de regels van de show, antwoordde Rhonda met: "Mijn geest werd een beetje leeg toen ik het hoorde en ik had zoiets van, oké, dat is prima, ik ben competitief. Ik heb dit. Ik probeer mezelf mentaal voor te houden dat het goed komt." (Refinery29). Ze had haar oog op de bal gericht om te winnen!

2 David Birtwhistle voelde alsof het een once-in-a-lifetime ervaring was

te heet om te hanteren
te heet om te hanteren

In een interview met Men's He alth zei David Birtwhistle: "Het was een once-in-a-lifetime ervaring. Het is iets waar ik heel dankbaar voor ben. Ik denk niet dat ik ooit iets zal krijgen weer zoiets." Ervaringen met reality-tv-shows zijn niet erg gebruikelijk voor de meeste mensen, dus daar heeft hij gelijk in!

1 Harry Jowsey beschreef zijn compatibiliteit met Francesca Farago

Te heet om te hanteren
Te heet om te hanteren

In een interview met Cosmopolitan sprak Harry Jowsey over Francesca die zei: "Toen ik haar ontmoette, trilde ik gewoon. Ik trilde. Ik heb me nog nooit zo gevoeld, in welke situatie dan ook, totdat ik Francesca ontmoette. En ik dacht: 'Oh sh, dit is legitiem alsof dit echt is.' En toen we begonnen te praten, en we spraken over diepgaande dingen, en we hadden een paar diepgaande gesprekken en hoe meer we uitstaken, kwamen onze gevoel voor humor overeen."

Aanbevolen: