God bevriend met me: interessante feiten over het maken van de show

Inhoudsopgave:

God bevriend met me: interessante feiten over het maken van de show
God bevriend met me: interessante feiten over het maken van de show
Anonim

God Friended Me is een uitstekende tv-show die diep ingaat op onderwerpen die te maken hebben met religie, vriendschap, familie, meningsverschillen, meningsverschillen en nog veel meer. Het bevat een ongelooflijke cast van acteurs en is gemaakt door de briljante geesten van Stephen Lilien en Bryan Wynbrandt. Deze twee superintelligente makers van shows zijn samengekomen om een van de meest tot nadenken stemmende tv-shows van ons decennium te creëren.

God Friended Me staat bekend om het openen van een dialoog en het starten van gesprekken tussen mensen die anders waarschijnlijk bepaalde onderwerpen niet zouden bespreken. Deze show heeft een geweldige manier om kijkers niet op de verkeerde manier te wrijven. Helaas is zojuist onthuld dat God Friended M e is geannuleerd en iedereen is er behoorlijk van geschrokken. Hier zijn enkele interessante feiten over het maken van de show.

15 God Friended Me werd gefilmd in New York City

Wat is een betere plek om zo'n ongelooflijke show te filmen? De stad New York was het perfecte decor voor God Friended Me. Er zijn miljoenen inwoners die in de stad wonen en het was duidelijk de perfecte plek om zoveel met elkaar verweven verhaallijnen te laten plaatsvinden en feilloos samen te komen.

14 Showmakers wisten dat Ali's karakterboog de belangrijkste conclusie van de show zou zijn

Volgens Deadline sprak Steven Lilien over het karakter van Ali en zei: "Haar boog, we lanceerden het in aflevering 11, en we wisten dat het de tweede helft van het seizoen zou zijn, het zou altijd de conclusie van dat verhaal. We zouden dan verder gaan met het verhaal van hoe dat personage verandert door die ervaring."

13 Showmakers wilden dat fans het liefdesverhaal van Cara en Miles zouden afsluiten

Toen we de romantische relatie van Cara en Miles op God Friended Me bespraken, zei Steven Lilien: "…We wilden Cara en Miles doorzien in een episch liefdesverhaal; die personages waren altijd bedoeld om samen te zijn en het was belangrijk voor ons om de fans zoveel mogelijk afsluiting te geven en zo open en eerlijk tegen hen te zijn over onze plannen zou vooruit zijn gegaan." (Deadline).

12 Fans werden eigenlijk nooit verondersteld de identiteit van de God-accountmaker te leren

Tegen het einde van de show hoopten fans dat de identiteit van de God-accountmaker zou worden onthuld. Wie zat er achter al die berichten, likes en vriendschapsverzoeken? Het blijkt dat de makers van de show dat antwoord met opzet onbeantwoord hebben gelaten. Het is aan de kijkers om te beslissen wie ze denken dat er achter het account zit… God of mogelijk een weldoener.

11 Rakesh en Jaya zouden in een hernieuwd seizoen zwanger zijn geworden

Bryan Wynbrandt besprak de mogelijkheden die verkend hadden kunnen worden als God Friended Me was vernieuwd. Hij zei: "We hadden graag het lopende verhaal van Rakesh en Jaya willen onderzoeken, we wilden dat ze zwanger zou worden en zien hoe ze ermee zouden omgaan en wat vader worden zou betekenen voor Rakesh. Dat was een groot verhaal dat we wilden onderzoeken. " (Deadline).

10 De afleveringen van Parijs werden eigenlijk in Parijs gefilmd

Voor sommige shows en films is het gemakkelijker voor makers en regisseurs van shows om de cast en crew op één locatie te houden en om sets met verschillende achtergronden te ontwerpen, zodat het lijkt alsof de cast van de show ergens nieuw is & verschillend. Voor de afleveringen van God Friended Me, waar Cara en Miles naar Parijs reizen, reisden ze eigenlijk naar Parijs!

9 Violett Beane voegde zich bij de cast omdat ze van het opbeurende verhaal hield

Violett Beane legde uit: "Ik denk dat het verhaal zo opbeurend en zo positief is en in de wereld waarin we ons nu bevinden, met al het geweld en de negativiteit, sprak het me gewoon aan en ik wilde een deel van het." Wat een geweldige reden om ervoor te kiezen om deel uit te maken van een show. Ze lijkt erg nuchter te zijn.

8 Facebook-promotie werd intensief gebruikt tijdens het filmen van God Friended Me

In de show zien we dat de hoofdpersonen veel te maken hebben met sociale media-activiteiten op Facebook terwijl ze communiceren met het God-account en op missies gaan door heel New York City. In het echte leven zorgden de makers van de show ervoor dat Facebook daadwerkelijk actieve bewegingen maakte voor fans om op te letten in combinatie met de show.

7 Brandon Micheal Hall pakte de hoofdrol 8 maanden voor de première

Er werd officieel aangekondigd dat Brandon Michael Hall op 5 februari 2018 de rol van Miles Finer verwierf. Vier maanden later, op 11 mei 2018, werd de show opgepakt om een serie te worden. Nog eens vier maanden later ging de eerste aflevering in première op 30 september 2018. De rest is geschiedenis!

6 gastacteurs werden uitgenodigd voor de show voor verschillende afleveringen

Gastacteurs zijn Annaleigh Ashford, Michael Vartan, Cara Buono als Karen, Bryan Greenberg als Teddy Preston en T. R. Knight als Gideon. De show omvatte ook Tom Everett Scott als Paul Levine William Sadler als dominee Elias, K. Todd Freeman als bisschop Thompson en Judd Hirsch als Abe!

5 Violett Beane en Brandon Michael Hall waren close op de set van de show

Als twee mensen elke dag samenwerken om zo'n coole show als God Friended Me te maken, is het alleen maar logisch dat ze uiteindelijk goede vrienden worden. Ze zijn in het echte leven niet romantisch met elkaar verbonden, maar ze zijn behoorlijk hecht als het gaat om hun vriendschap. Deze foto van hen op de set bewijst het!

4 Robby Hull werd uitvoerend producent en co-showrunner voor seizoen 2

Voor fans van God Friended Me die echt genoten van seizoen 2, is Robby Hull een grote reden om daarvoor te bedanken. Hij werd gepromoveerd tot uitvoerend producent en co-showrunner voor het tweede seizoen van de show. De show richt zich op sociale media en religie. Hij paste precies bij die promotie.

3 Suraj Sharma voelde alsof de inzet in het tweede seizoen toenam

Suraj Sharma sprak over het tweede seizoen van God Friended Me voordat het op tv werd uitgezonden toen hij zei: "Eh, wat kan ik zeggen over de komende seizoenen? Uh, we hebben tot nu toe een paar echt goede afleveringen. Ik heb het gevoel dat er steeds meer op het spel staat. We doen een aantal speciale dingen. We hebben een paar heel, heel speciale afleveringen gekregen, we hebben er tot nu toe maar zes of zeven opgenomen." (TV-fanaat).

2 Veel (leuke) bloopers vonden plaats achter de schermen van seizoen 1

Brandon Michael Hall plaatste een hoogtepunt met bloopers uit seizoen één van God Friended Me op zijn Instagram-account. De video laat veel gekke momenten zien die plaatsvonden op de set van de show terwijl de camera nog aan het rollen was. Hij en de rest van de cast leken het naar hun zin te hebben!

1 Oude beelden werden gebruikt om de serie te voltooien vanwege Covid-19

Omdat COVID-19 de productie van shows en films in de weg stond, moesten de makers van de show vindingrijk zijn en de show afmaken met beelden die ze al hadden gefilmd voordat het virus zich begon te verspreiden. Gelukkig hadden ze genoeg bruikbare beelden opgenomen om de show af te sluiten op een manier die voor de kijkers volkomen logisch was.

Aanbevolen: