Below Deck: Alle sappige filmdetails die we niet op camera zien

Inhoudsopgave:

Below Deck: Alle sappige filmdetails die we niet op camera zien
Below Deck: Alle sappige filmdetails die we niet op camera zien
Anonim

Degenen die op vakantie zijn aan boord van een luxe jacht, denken zelden aan de hardwerkende mensen aan boord van het schip. Vraag het maar aan de crew op Below Deck en zij vertellen je er alles over! Tussen de eindeloze eisen van de vakantiegangers en de slopende taken aan boord van het schip, is het een wonder dat deze bemanningsleden een enkele dag overleven!

Bravo heeft ongelooflijk veel succes geboekt met veel van zijn shows, waarvan Below Deck er een is die behoorlijk wat aanhang genereert. Er is zeker genoeg drama achter de schermen om het interessant te houden. Hoewel deze baan misschien niet voor iedereen is, is het zeker leuk om naar deze vermakelijke mix van mensen te kijken.

Terwijl de camera's draaien, beschrijft Below Deck de levens van degenen die aan boord van het schip wonen en werken, maar we kunnen je alles vertellen over wat er gebeurt als de camera's niet draaien…

15 De filmploeg slaapt in hotels, er is geen ruimte op het schip

Nou, dat is niet erg glamoureus! We dachten allemaal dat een van de voordelen van het werken achter de schermen van deze show zou zijn om te profiteren van de voordelen die het cruiseschip te bieden heeft. Blijkbaar is dat niet het geval. Er is gewoon niet genoeg ruimte op het schip voor de filmploeg, dus verblijven ze in nabijgelegen hotels.

14 Bemanningsleden moeten watertaxi nemen om bij het schip te komen

Om de zaken nog ingewikkelder te maken, zet het schip zijn reis de hele nacht voort, dus wanneer het tijd is om na een goede nachtrust weer aan het werk te gaan, moet de filmploeg een watertaxi inschakelen en voldoende tijd geven om terug te keren naar het schip en hun uitrusting in te stellen voordat het tijd is om het allemaal opnieuw te doen!

13 Producenten, cast en crew wonen veiligheidsrichtlijnen bij voordat ze gaan filmen

Als de boot er gevaarlijk uitziet als je ernaar kijkt op televisie, is dat omdat het zo is! Er zijn zoveel gevaren in het schip dat de filmploeg, producenten en castleden allemaal verplichte veiligheidsoriëntatie moeten bijwonen voorafgaand aan de eerste dag van het filmen. Dit houdt iedereen zo veilig mogelijk, zowel op als naast de camera.

12 Het duurt twee weken om het schip klaar te maken voor opname

Je kunt je voorstellen dat het niet eenvoudig is om een heel schip met camera's uit te rusten. Ze bevinden zich in gebieden met veel verkeer en door het hele schip om tijdens het filmen zoveel mogelijk hoeken vast te leggen. Het kost de bemanning twee volle weken om elk vaartuig uit te rusten met de audio- en visuele vereisten die nodig zijn om de show op te nemen.

11 Smalle gangen leiden tot problemen bij het opnemen van scènes

Degenen onder jullie die eerder op een jacht of cruiseschip zijn geweest, weten heel goed dat er niet veel ruimte is om mee te werken. De gangen op elk schip bieden filmuitdagingen omdat ze ongelooflijk smal zijn. Dat is precies waarom je vaak foto's ziet van mensen die van achteren lopen - er is gewoon geen andere manier om de foto te maken.

10 Gasten proberen berucht om in de controlekamer te komen om naar beelden te gluren

De controlekamer is een heilige ruimte aan boord van het schip. Het bevat alle bewerkte en onbewerkte beelden en gasten proberen constant een voorproefje te krijgen. Het is vrij normaal om te zien dat gasten hun best doen om nonchalant naar binnen te sluipen of bij elke gelegenheid naar binnen te gluren. Dit wordt natuurlijk afgekeurd.

9 De cast krijgt tips die groter zijn dan het loon

De meeste mensen gaan ervan uit dat iedereen die in een tv-show te zien is, het deeg aan het harken is. Dat is niet waar voor deze show. Bij het verkennen van geheimen van Below Deck meldt Screen Rant dat Bravo een kleine vergoeding beta alt voor de cast van Below Deck, en dat de rest van hun salaris wordt overgelaten aan het jachtbedrijf. De cast verdient tussen $ 1.000 en $ 2.000 aan fooien per charter-aflevering, in totaal veel meer dan hun loon.

8 Gasten zeggen dat ze geen getuige zijn van het drama dat we op tv zien

Na de show worden veel gasten geïnterviewd over hun ervaringen en ze zeggen dat ze zich doorgaans niet bewust zijn van het drama dat op televisie wordt gezien. Ofwel worden de dingen professioneel voor zich gehouden, ofwel hebben ze het te druk om ervan te genieten om het op te merken, want kijkers zijn zeker getuige van hun portie drama!

7 Er zijn enkele interessante plekken die worden gebruikt om het "aan te pakken"

Met camera's over het hele schip, is er een beetje creatief denken nodig om een discrete plek te bedenken om te 'rommelen'. Rocky en Eddie weten daar alles van! Ze gingen ravotten in de wasruimte - daar zijn geen camera's! Het feit dat er overal camera's zijn, lijkt niemand af te schrikken, het maakt ze alleen maar creatiever.

6 Een probleem met verankering benedendeks zorgde bijna voor stroomonderbreking van een heel eiland

Tijdens een interview onthulde Kelly Johnson dat er behoorlijk close calls waren tijdens de opnames van Below Deck. Op een gegeven moment rukte het anker van het schip een onderwaterkabel omhoog, en alle stroom was bijna afgesneden van de naburige eilanden. Screen Rant meldt dat de bemanning de lijn net op tijd kon losmaken.

5 Kapitein Lee is echt leuk als hij niet aan het werk is

Kapitein Lee is heel, heel serieus in de show. Wanneer hij echter thuis is in Ft. Lauderdale, hij is blijkbaar een erg leuke vent om mee om te gaan! Hij staat erom bekend dat hij zijn drankje binnenkrijgt en echt loslaat. Hij rijdt in een ongelooflijke Mercedes en aarzelt niet om tijdens zijn vrije tijd met zijn vrouw en vrienden de stad in te trekken.

4 Producenten bemoeien zich niet met Captain Lee… Zijn woord is wet

Aan het werk zijn is echter een ander verhaal. Als kapitein Lee aan boord van het schip is, is zijn woord wet. Niemand, en dan bedoelen we niemand, overheerst hem op welke manier dan ook. Als het op deze show aankomt, bemoeien de producers zich helemaal niet veel. De grote beslissingen worden altijd overgelaten aan de kapitein zelf, en zijn woord is wet.

3 In een poging om de dingen echt te houden, proberen producenten de castleden uit elkaar te houden

De producenten van deze show doen echt hun best om kijkers een authentieke ervaring te bieden. Zozeer zelfs dat ze de castleden voorafgaand aan de opnames uit elkaar proberen te houden. Dit moedigt meer natuurlijke, organische reacties op de camera aan en dwingt hen om van dichtbij en op een rauwe, echte manier door de fijne kneepjes van hun relatie te navigeren.

2 De controlekamer is een krappe en vermoeiende ruimte

De controlekamer is zeker niet de ruimste ruimte aan boord van het schip. In feite is het allesbehalve. De crew achter de schermen brengt ontelbare uren door in deze kleine kamer om beelden door te nemen en de slopende uren komen met heel weinig voordelen.

1 Toen Brandy ziek werd, deed kapitein Lee dubbel werk en keek naar haar en het schip

Captain Lee is een echte kapitein, door en door. Hij laat nooit iemand aan zijn lot over op welke manier dan ook. Toen Brandy te ziek werd om het leven op de boot aan te kunnen, zat Kapitein Lee de hele tijd bij haar om aan haar behoeften te voldoen, terwijl hij het schip bleef besturen. Deze stunt met dubbele functie was niet vereist, het was gewoon een weerspiegeling van zijn karakter.

Aanbevolen: