Dr. Pimple Popper: alle details die we niet op de camera zien

Inhoudsopgave:

Dr. Pimple Popper: alle details die we niet op de camera zien
Dr. Pimple Popper: alle details die we niet op de camera zien
Anonim

Op de een of andere manier heeft puistjes de aandacht van de wereld getrokken en mensen overal fascineren. Het lijkt vies en bizar om naar te kijken op YouTube of televisie, maar dermatoloog Sandra Lee heeft van puistjes op het scherm een carrière gemaakt. Dat kan niet iedereen zeggen!

Haar YouTube-video's hebben haar geholpen een van de meest vermakelijke en ook vreemdste shows op TLC te landen, en het is hard op weg een van de meest gevierde shows aller tijden van het netwerk te worden. In haar serie laat ze enkele van de meest gruwelijke gevallen van huidonvolkomenheden zien. Hoe graag we ook denken dat we ons willen afwenden van de vreemde obsessie, we kunnen het gewoon niet. Bekijk deze details die kijkers misschien niet zien op Dr. Pimple Popper.

10 Puistje knallen zit eigenlijk in haar DNA

Dr. Pimple Popper met een masker
Dr. Pimple Popper met een masker

Sandra Lee, de koningin van Pimple Popping, viel vrijwel in haar beroep. Ze is er nooit op uit geweest om de huid te behandelen; het zat vooral in haar DNA. Haar vader was dermatoloog; dus ze groeide op rond het beroep. Toen ze jonger was, zou ze in het kantoor van haar vader zijn, studieboeken doorbladeren en het vak leren. Van haar carrière heeft Lee gezegd dat het een natuurlijk pad was. Dat gezegd hebbende, ze heeft zeker haar eigen draai gegeven aan huidverzorging. Ze heeft zelfs deskundig advies gegeven dat beroemdheden als Katy Perry heeft geholpen om volwassen acne op te ruimen.

9 Haar dermatologische dromen kwamen bijna niet uit

Dr Pimple Popper in haar kantoor
Dr Pimple Popper in haar kantoor

De weg om dokter te worden is niet zonder hobbels geweest. Sandra Lee heeft misschien op jonge leeftijd haar beroep gekozen, maar er was een tijd dat het beroep haar niet echt wilde. Toen ze in haar vierde jaar van de medische school zat, slaagde ze er niet in om een residentieprogramma te krijgen. Ze overwoog over te stappen naar de spoedeisende hulp, omdat ze twijfelde aan haar dermatologische talenten. Uiteindelijk is alles gelukt, godzijdank.

8 Sociale media was een experimenteel proces voor haar

Dr. Pimple Popper maakt een selfie
Dr. Pimple Popper maakt een selfie

Dus hoe ging ze precies van een alledaagse huiddokter naar een YouTube-sensatie? Dr. Lee bezocht een haarstylist die bekend stond als een Instagram-sensatie. dacht ze bij zichzelf; dermatologie is zo'n gezichtsveld dat het misschien een thuis heeft in de hoek van het internet. Haar puistjes begonnen met een paar duizend volgers en vermenigvuldigden zich daarna nadat ze een video van een zwarte extractie had gepost.

7 Ze heeft een favoriet soort puistje

Dr. Pimple Popper doet een extractie
Dr. Pimple Popper doet een extractie

Dr. Pimple Popper ziet een heleboel huidvlekken en heeft een specifieke liefde ontwikkeld voor één soort. Lee zegt dat haar favoriete ding om te extraheren een verwijde porie van wijnmaker is. Dit type imperfectie is een goedaardige haarfollikel of zweetklier die erg op een mee-eter lijkt. Lee zegt dat het bevredigend is om ze te verwijderen, omdat ze er vers en heel uitkomen, en ze zijn eenvoudig te vinden.

6 Een patiënt die gefilmd wordt, krijgt korting

Dr. Pimple Popper doet een procedure
Dr. Pimple Popper doet een procedure

Als Lee ervoor kiest om een procedure op video op te nemen, ontvangt de persoon die wordt gepoft extra bonussen voor hun bereidheid om hun huid aan internet bij te dragen. Iedereen die gefilmd wordt, tekent eerst een toestemmingsverklaring en krijgt vervolgens korting op de procedure die ze ondergaan. Lee zorgt ervoor dat ze hun gezicht niet laten zien wanneer ze iemand fotografeert voor haar YouTube-kanaal. Ze laat ook hun naam en waar ze wonen weg.

5 Haar gebruikt haar eigen telefoon om knallen vast te leggen

Sandra Lee met een klant
Sandra Lee met een klant

Dr. Pimple Popper doet veel van de video-opnames helemaal alleen. In tegenstelling tot de televisieserie, die waarschijnlijk een heel productieteam achter het filmen heeft, zijn de YouTube-video's allemaal het werk van Sandra Lee zelf. Als ze iets op internet zet, is dat waarschijnlijk gefilmd met Lee's eigen telefooncamera. Lee heeft in interviews gezegd dat haar telefooncamera meestal vol zit met mensen en hun huidproblemen.

4 Soms moet ze haar kokhalsreflex onder controle krijgen tijdens het knallen

Sandra Lee doet een extractie
Sandra Lee doet een extractie

Deze baan is niet voor bangeriken. Dr. Pimple Popper wordt rommelig en bespat door de gifstoffen die ze dagelijks uit de huid afgeeft. Ze onthulde ook dat extracties vaak behoorlijk stinken. Denk aan stinkende oude kaas en vieze teenjam. Zo ruikt het soms in haar afzuigkamer. Zelfs met de onaangename kanten van het werk is Sandra Lee helemaal tevreden met haar carrièrekeuze.

3 Terwijl ze op haar gemak lijkt, maakt haar roem haar ongemakkelijk

Sandra Lee, Dr. Pimple Popper
Sandra Lee, Dr. Pimple Popper

Elke keer dat we Sandra Lee op YouTube, TLC of verschillende talkshows zien die gastoptredens doen, lijkt het alsof ze geboren is om op het scherm te verschijnen. Hoewel ze de camera's niet echt schuwt, voelt ze zich niet altijd op haar gemak met de bekendheid die gepaard gaat met haar beroep en populariteit. Ze wordt tegenwoordig zo gemakkelijk herkend door fans, dat Lee soms een gigantische hoed draagt naar de supermarkt, gewoon zodat ze onder de radar kan vliegen.

2 Puistjes uitpuilen is slechts ongeveer één procent van wat ze werkelijk doet

Man havign dermatologische procedure gedaan
Man havign dermatologische procedure gedaan

Het is gemakkelijk om te denken dat Sandra Lee's hele leven puistjes veroorzaakt, want dat is wat haar in de eerste plaats zo beroemd heeft gemaakt. Wat fans misschien niet weten, is dat ze zoveel meer doet voor de huid van mensen dan het verwijderen van lelijke cysten en mee-eters. De kern van haar bedrijf ligt in het uitvoeren van andere procedures, zoals botox, fillers, liposuctie, oogliften en huidkankerchirurgie. Dit soort procedures nemen veel meer van haar tijd in beslag; we zien ze alleen niet op televisie of op internet.

1 Haar leven is niet alleen maar werk, ze is een familievrouw

Dr Pimple Popper met haar man en haar kinderen
Dr Pimple Popper met haar man en haar kinderen

Het verzorgen van de huid van mensen is een groot deel van het leven van Sandra Lee, maar het is niet alles. Lee is een echtgenote en een toegewijde moeder, evenals een eersteklas dermatoloog. Zij en haar man, die ook dermatoloog is, runnen samen hun praktijk in Californië. Ze zijn ook trotse ouders van twee tienerjongens. Met een bloeiende carrière, een echtgenoot en een paar opgroeiende zonen, zal Dr. Pimple Popper zich nooit vervelen in het leven, dat is zeker!

Aanbevolen: