Ranking van de Vanderpump-regels gegoten door netto waarde (van Stassi tot Lisa)

Inhoudsopgave:

Ranking van de Vanderpump-regels gegoten door netto waarde (van Stassi tot Lisa)
Ranking van de Vanderpump-regels gegoten door netto waarde (van Stassi tot Lisa)
Anonim

Bravo heeft in de loop der jaren een aantal behoorlijk verbazingwekkende realityshows gegeven, maar niets is te vergelijken met de prachtig rampzalige Vanderpump Rules. De realityserie is een spin-off van de populaire serie Real Housewives of Beverly Hills en volgt het leven van het personeel van Lisa Vanderpump's West Hollywood SUR Restaurant.

De serie is al een aantal jaren aan de gang en we hebben de cast zien opbloeien tot enigszins functionele volwassenen, trouwen, scheiden en natuurlijk feesten en vakanties. Het grootste deel van de originele cast werkt niet meer in het restaurant, ondanks dat ze nog steeds in de show verschijnen, waardoor velen zich afvragen hoeveel deze mensen nu waard zijn.

Met een beetje hulp van CelebrityNetworth hebben we de geschatte netto waarde van enkele van onze favoriete castleden van Vanderpump Rules kunnen achterhalen.

12 Vanderpump Rules Nieuwkomer Beau Clark is naar schatting $ 400.000 waard

Een van de nieuwste toevoegingen aan de Vanderpump Rules-familie is Beau Clark, de verloofde van Stassi. Naast de hoofdrol in de show, is Clark ook een assistent voor het casten van acteurs. Met andere woorden, hij is geen onbekende in de Hollywood-schijnwerpers. Met al deze inspanningen samen is hij naar schatting $ 400.000 waard. We zijn er zeker van dat hij een loonsverhoging van de show zal krijgen nu hij hier blijft.

11 Scheana Marie is naar schatting $ 500, 000 waard

Scheana is een van de weinige originele castleden die nog steeds als server bij SUR werkt. Tussen serveerster en hoofdrol in de serie, is Scheana een actrice en een aspirant-zangeres. Ondanks dat hij een van de originele castleden is en verschillende side-optredens heeft, is Scheana een van de minst rijke castleden in de show.

10 Katie Maloney is naar schatting $ 500, 000 waard

Het is geen geheim dat Katie Maloney niet in het deeg rolt - je herinnert je waarschijnlijk de aflevering waarin zij en Tom een huwelijkscontract gingen tekenen met slechts een paar dollar op hun rekeningen. Toch is Katie meer waard dan velen van ons. Naast de hoofdrol in de show, heeft Katie een populaire blog en begon ze een wijnbedrijf met haar twee beste vrienden.

9 Brittany Cartwright is naar schatting $1 miljoen waard

Ongetwijfeld een van de aardigste castleden, het vermogen van Brittany Cartwright klokt op naar schatting $ 1 miljoen, waardoor ze meer waard is dan sommige van de originele castleden. Bretagne heeft haar status in de show gebruikt om een influencer op sociale media te worden, wat heeft bijgedragen aan het vergroten van haar vermogen.

Gerelateerd: de ene Vanderpump-ster verlangt naar een babybuil, terwijl een andere afslankt

8 Ariana Madix is naar schatting $1 miljoen waard

Bekend in de show als het meisje dat het huwelijk haat, Ariana Madix heeft veel meer aan de hand dan we zouden denken. Hoewel wordt aangenomen dat het grootste deel van haar $ 1 miljoen afkomstig is uit haar tijd bij Vanderpump Rules, gebruikte Ariana haar platform ook om een cocktailboek te maken vol met haar eigen creaties die ze had bedacht toen ze als barman bij SUR werkte.

7 Kristen Doute is naar schatting $1 miljoen waard

De club van $ 1 miljoen wordt afgerond door de resident mean girl, Kristen Doute. Ondanks dat ze al een aantal jaren niet bij SUR werkt, heeft Kristen haar castlidstatus behouden in de reality-tv-show dankzij haar capriolen voor het starten van drama. Naast de hoofdrol in de serie, runt Kristen ook het T-shirtbedrijf, James Mae.

6 Jax Taylor is naar schatting $ 2 miljoen waard

Jax Taylor is vaker ontslagen bij SUR dan we kunnen tellen en toch is hij een van de weinige castleden die nog steeds in het populaire restaurant werkt. Hoewel zijn hoofdtaak lijkt te beginnen met drama in de show, staat hij erom bekend model te staan en heeft hij zelfs samengewerkt met een aantal merken voor zijn eigen exclusieve lijnen.

5 Lala Kent is naar schatting $ 2 miljoen waard

Ondanks haar verloving met een filmproducent ter waarde van naar schatting $ 16 miljoen, komt Lala Kent binnen met een indrukwekkende $ 2 miljoen. Lala begon als gastvrouw bij SUR en heeft sindsdien het populaire restaurant verlaten om andere activiteiten na te streven, zoals haar eigen cosmeticalijn. Ondanks dat ze niet in het restaurant werkt, maakt ze nog steeds deel uit van de cast van Vanderpump Rules.

4 Stassi Schroeder is naar schatting $ 2 miljoen waard

Stassi Schroeder heeft een beetje een tumultueuze relatie met de serie Vanderpump Rules. Ze stopte zelfs een jaar met filmen voordat ze zich verontschuldigde voor haar gedrag en weer op de castlijst van de show belandde. Een groot deel van het vermogen van Stassi komt van haar optredens in de show, ondanks dat ze niet bij SUR werkt. Naast reality-tv heeft Stassi ook een boek geschreven en een succesvolle podcast uitgevoerd.

3 Tom Sandoval is naar schatting $4 miljoen waard

Het lijdt geen twijfel dat een deel van het indrukwekkende vermogen van $ 4 miljoen van Tom Sandoval deels te danken is aan zijn zakelijke deal met Lisa Vanderpump. Met een beetje hard werken ging Tom Sandoval van bartender bij SUR naar gedeeltelijk eigenaar van West Hollywood's nieuwste bar TomTom. We zijn benieuwd waar Sandoval een deel van dat geld aan uitgeeft, omdat we weten dat hij van de fijnere dingen in het leven houdt.

2 Tom Schwartz is naar schatting $4 miljoen waard

Interessant genoeg heeft Tom Schwartz nooit echt bij SUR gewerkt. In plaats daarvan kreeg hij de baan bij Vanderpump Rules omdat hij een relatie had met Katie Maloney. Ondanks dat hij nooit heeft bewezen dat hij het in zich heeft om een serieuze volwassene te zijn, bood Lisa Vanderpump hem een zakelijke deal aan om op TomTom in te gaan, wat Schwartz natuurlijk accepteerde.

1 Lisa Vanderpump is naar schatting $90 miljoen waard dankzij haar restaurantimperium

We denken niet dat je verrast zult zijn om te horen dat Lisa Vanderpump het rijkste castlid is op Vanderpump Rules. Ze is maar liefst $ 90 miljoen waard! Dankzij haar succesvolle restaurantimperium. Lisa hoeft geen dag meer in haar leven te werken en toch gaat ze door omdat ze het geweldig vindt. Eén ding is zeker, ze hoeft absoluut geen castlid te zijn van The Real Housewives of Beverly Hills om haar fortuin te behouden.

Aanbevolen: