Game Of Thrones: de ergste dingen die de personages hebben gedaan, gerangschikt

Inhoudsopgave:

Game Of Thrones: de ergste dingen die de personages hebben gedaan, gerangschikt
Game Of Thrones: de ergste dingen die de personages hebben gedaan, gerangschikt
Anonim

Als het gaat om afschuwelijke daden die zijn gepleegd door de personages in Game of Thrones, v alt er veel te kammen. Het epische verhaal speelt zich af in een wereld waar misbruik, moord en verraad vrij alledaags zijn, maar zo nu en dan doet een personage iets dat zo vreselijk is dat het opv alt.

Soms worden deze daden gepleegd door goede karakters die we eigenlijk zouden willen zijn, die gedwongen worden om vreselijke dingen te doen. Andere keren worden ze uitgevoerd door vreselijke of nutteloze Game of Thrones-personages die de meeste kijkers haten. Van het opstaan tegen familieleden tot het verraden van dierbaren tot ontvoering en misbruik en massamoord, hier is onze ranglijst van de ergste dingen die de personages in Game of Thrones ooit hebben gedaan, van seizoen één tot seizoen acht.

15 Sansa Stark: partij kiezen met Joffrey over Arya

sansa en arya stark
sansa en arya stark

Als we kijken naar de evolutie van Sansa Stark op Game of Thrones, is het duidelijk dat ze drastisch is veranderd tussen het eerste en het laatste seizoen. Terwijl ze in het laatste seizoen opklimt naar de positie van koningin in het noorden, ziet ze in het eerste seizoen dat ze de kant kiest met Joffrey over haar zus Arya na de woordenwisseling met de Butcher's Boy, waar Joffrey over liegt. Dit moet wel het ergste zijn wat ze ooit heeft gedaan.

14 Arya Stark: De hond in de steek laten nadat ze een vriendschap ontwikkelden

arya stark en de hond
arya stark en de hond

Arya Stark brengt pijn en de dood toe, net als bijna elk ander personage in de show, maar het verschil is dat ze de neiging heeft om alleen de slechteriken pijn te doen. Hoewel we niet denken dat wraak nemen voor de Rode Bruiloft het ergste is dat ze ooit heeft gedaan, kunnen we nog steeds niet geloven dat ze haar vriend de Hond in de steek heeft gelaten nadat Brienne van Tarth hem bijna had vermoord.

13 Jon Snow: Ygritte en de Wildlings verraden

jon sneeuw en ygritte
jon sneeuw en ygritte

In de eerste seizoenen van de show wordt Jon Snow heen en weer geslingerd tussen zijn loyaliteit aan de Nachtwacht en zijn loyaliteit aan de wildlingen. Wanneer hij uiteindelijk de wildlingen verraadt nadat hij het vertrouwen van Mance Rayder heeft gewonnen, stelt hij ze niet alleen teleur, maar breekt hij ook het hart van Ygritte, de liefde van zijn leven. Voor iemand die zo goed is als Jon Snow, is dit een ernstige overtreding.

12 Jaime Lannister: Zemelen uit het raam duwen

Jamie Lannister duwt zemelen uit het raam
Jamie Lannister duwt zemelen uit het raam

Jamie Lannister doet veel vreselijke dingen gedurende de serie, variërend van het bespotten van Ned Stark tot het verlaten van Brienne van Tarth om met Cersei te sterven in King's Landing. Maar we denken dat het ergste is om Bran uit het raam van de toren te duwen in de pilot-aflevering. Wie probeert een kind te vermoorden?

11 The High Sparrow: Cersei dwingen om The Walk Of Shame te doen

cerse
cerse

Cersei is een van de slechtste personages in Game of Thrones, maar dat maakte haar Walk of Atonement er niet makkelijker op om naar te kijken. De Hoge Mus zou wel eens de ultieme hypocriet kunnen zijn, die predikt over vrede en rechtschapenheid en dan dat soort misbruik aan mensen toebrengt, ook al zijn ze niet bepaald onschuldig.

10 Tyrion Lannister: Tywin Lannister vermoorden

Tyrion vermoordt Tywin
Tyrion vermoordt Tywin

Op het moment dat Tyrion Lannister eindelijk een einde maakt aan de haat van zijn vader jegens hem door hem te vermoorden met een kruisboog, waren veel fans tevreden. Het is gemakkelijk om te zien hoe Tyrion tot het punt wordt geduwd dat hij klaar is om zijn eigen vader te vermoorden, maar het is nog steeds een van de meest brute dingen die hij doet. Noodzakelijk, maar brutaal.

9 Theon Greyjoy: de Starks verraden en twee onschuldige jongens executeren

theon neemt de winter
theon neemt de winter

Door Winterfell te nemen, begaat Theon Greyjoy de ultieme daad van verraad tegen de familie Stark die hem sinds zijn jeugd als een zoon behandelde. En hoewel hij Bran en Rickon spaart, executeert hij in hun plaats twee onschuldige jongens. Dit is behoorlijk verschrikkelijk, hoewel dat niet wil zeggen dat Theon de pijn verdient die op zijn pad komt zodra Ramsay Bolton hem gevangen heeft.

8 Euron Greyjoy: Rhaegal vermoorden

euron greyjoy
euron greyjoy

De losgeslagen Euron Greyjoy is een van de meest kwaadaardige en ambitieuze personages in de show. Hoewel het vermoorden van zijn broer en het proberen zijn nicht en neef te vermoorden de ergste dingen zijn die hij ooit heeft gedaan, is zijn meest verachtelijke misdaad het vermoorden van Rhaegal en bijdragen aan Daenerys' afdaling in waanzin.

7 Littlefinger: plotten van de dood van Jon Arryn

pink en lysa arryn
pink en lysa arryn

Littlefinger is een ander personage wiens slechte daden moeilijk te volgen zijn. Veel fans beweren dat zijn wreedste daad Sansa dient tot aan de Boltons. Anderen zeggen dat het Ned Stark verraadt. Maar door samen te spannen met Lysa Arryn om de voormalige Hand van de Koning, Jon Arryn, te doden, zette hij een reeks gebeurtenissen op gang die leidden tot pijn en dood voor vrijwel iedereen in Westeros.

6 Joffrey Baratheon: Sansa dwingen om naar Neds afgehakte hoofd te kijken

Joffrey en Sansa
Joffrey en Sansa

Hoewel veel personages in Game of Thrones anderen doden en schade toebrengen om vooruit te komen, doet Joffrey het puur voor de lol. Zijn voorliefde voor wreedheid maakt hem tot een van de meest gemene personages van de show. En het ergste wat hij ooit met Sansa heeft gedaan? Ze dwong haar om naar het afgehakte hoofd van haar vader te kijken nadat ze had beloofd dat hij zou worden gespaard en vervolgens zijn executie had bevolen.

5 Cersei Lannister: alle onwettige kinderen van Robert vermoorden

cersei lannister
cersei lannister

Net als haar zoon Joffrey heeft Cersei Lannister een ernstig gebrek aan empathie en mededogen. Ze zal er alles aan doen om haar macht vast te houden, zelfs baby's vermoorden. Wanneer ze erachter komt dat Joffreys recht om te regeren kan worden aangevochten, beveelt ze Roberts onwettige kinderen te doden zodat ze niet kunnen opgroeien en de troon van haar zoon kunnen stelen, wat behoorlijk verachtelijk is.

4 Walder Frey: werken met de Lannisters en Roose Bolton om de rode bruiloft te orkestreren

walder frey
walder frey

Er zat meer dan één samenzweerder achter de Rode Bruiloft. Samen met Tywin Lannister en Roose Bolton was Walder Frey verantwoordelijk voor het bloedbad van Robb Stark en zijn nieuwe vrouw Talisa, evenals zijn moeder Catelyn Stark, en al zijn mannen. We hadden niet gelukkiger kunnen zijn om te zien hoe Arya wraak neemt op House Frey.

3 Daenerys Targaryen: Burning King's Landing

daenerys targaryen brandende koningen landing
daenerys targaryen brandende koningen landing

Voor het grootste deel van de serie is Daenerys Targaryen een personage dat haar mensen dient en haar best doet om de juiste keuzes te maken. Maar er zijn gedurende de hele show hints die suggereren dat ze uiteindelijk zou kunnen worden zoals haar vader, de Mad King. En tegen het laatste seizoen, na verschillende klappen, doet ze dat. Het vermoorden van de onschuldige mensen van King's Landing was op zijn zachtst gezegd ongepast.

2 Ramsay Bolton: Theon en Sansa misbruiken

Sansa en Ramsay en Theon
Sansa en Ramsay en Theon

De meeste Game of Thrones-fans zijn het erover eens dat Ramsay Bolton het slechtste personage in de show is dat nog meer van wreedheid houdt dan Joffrey. Zijn langdurige misbruik van Theon zonder enige reden is de weergave van het kwaad, net als zijn aanvallen op Sansa, die op tragische wijze zijn vrouw wordt. Dit is absoluut een van de ergste dingen die een hoofdpersoon in de show heeft gedaan.

1 De berg: Elia Martell en haar kinderen vermoorden

de berg en de adder
de berg en de adder

Er zijn veel slechte daden in Game of Thrones, maar geen enkele is zo verschrikkelijk als de verkrachting en moord op Elia Martell en het doden van haar onschuldige kinderen. Hoewel dit plaatsvindt vóór de gebeurtenissen van de show, komen we over de wreedheid van de berg te weten van Oberyn Martell, die in King's Landing arriveert om wraak te nemen. En helaas krijgt hij het nooit.

Aanbevolen: