Friends Fan Theorieën die wel eens waar kunnen zijn

Inhoudsopgave:

Friends Fan Theorieën die wel eens waar kunnen zijn
Friends Fan Theorieën die wel eens waar kunnen zijn
Anonim

Als een van de meest populaire sitcoms aller tijden, heeft Friends in de loop der jaren een aantal fantheorieën aangetrokken. Sommige theorieën richten zich op bepaalde personages, zoals de overvloed aan ideeën over de relatie van Rachel en Ross, terwijl andere over de show als geheel gaan. Maar één ding is zeker: sommige theorieën die door fans zijn bedacht, zijn nog interessanter dan wat we in de show zien!

Veel van de Friends-fantheorieën hebben zoveel gewicht omdat ze verwarrende fouten en plotgaten in de show verklaren die fans traditioneel totaal in de war brachten. Van realiteit als dromen en fantasieën tot het verliezen van de voogdij over kinderen tot moord, hier zijn 15 Friends-fantheorieën die misschien wel waar zijn.

15 Gunther reserveerde de bende hun tafel

vrienden bij centraal voordeel
vrienden bij centraal voordeel

Een van de verhaallijnen van Friends die voor ons nog steeds niet zo logisch is, is de manier waarop de bende altijd dezelfde tafel kon hebben bij Central Perk. Maar volgens een fantheorie was dit omdat Gunther eigenlijk elke keer hun tafel reserveerde. En waarom deed hij dit? Omdat hij natuurlijk verliefd is op Rachel!

14 Phoebe hallucineerde haar vrienden

phoebe buffay
phoebe buffay

Dit is een intrigerende en deprimerende theorie van Friends-fans die waar zou kunnen zijn. Wat als Phoebe nooit van de straat is ontsnapt en alles wat er in de show is gebeurd, eigenlijk alleen maar haar verbeelding is? Sommige fans geloven dat Phoebe de andere vijf vrienden in Central Perk door het raam zag en zich vervolgens voorstelde hoe haar leven eruit zou zien als ze een van hen was.

13 Rachel heeft een voetfetisj

rachel groen
rachel groen

One Redditor gelooft dat Rachel Green misschien een geheim verbergt. Het is mogelijk dat de voorheen verwende vriend een voetfetisj heeft, omdat ze in de hele serie vaak voeten lijkt te noemen en ook in het derde seizoen Ross' teennagels probeert te lakken. Ze wijst er ook op dat tenen een van haar erogene zones zijn.

12 Phoebe is de slimste vriend

phoebe van vrienden
phoebe van vrienden

Een andere Phoebe-gerichte Friends-theorie stelt dat Phoebe eigenlijk de slimste vriend van de groep is. Bewijs hiervoor omvat het feit dat ze bekwaam is in Frans en Italiaans ondanks een gebrek aan opleiding en dat ze Ross vakkundig trollt over evolutie, puur voor haar plezier. Dit is een van de wildste vrienden-fantheorieën die waar zou kunnen zijn!

11 Richard wist dat Chandler Monica een aanzoek zou doen

chandler richard en monica
chandler richard en monica

Als Richard zijn liefde aan Monica bekent in het zesde seizoen, komt de timing goed uit. Of was het gepland? Een theorie die op BuzzFeed wordt geschetst, stelt dat Richard de verlovingsring voelt wanneer hij Chandler in het restaurant omhelst en vervolgens besluit zijn zet te doen voordat hij Monica voor altijd verliest. Dit verklaart ook waarom hij een tafel naast hen accepteert.

10 Ross dacht echt dat hij en Rachel pauze hadden omdat Carol zijn begrip van het woord veranderde

Ross en Rachel gaan uit elkaar
Ross en Rachel gaan uit elkaar

Een van de meest hardnekkige controverses in de show is of Ross het bedriegen van Rachel echt vals speelde omdat ze een pauze hadden. Fans hebben getheoretiseerd dat, hoewel Rachel het als valsspelen beschouwt, Ross legitiem gelooft dat hij niets verkeerd doet omdat hij en Carol een pauze namen tijdens hun studententijd, toen Ross sliep met de schoonmaakster van de slaapzaal.

9 Monica's vader is niet Jack Geller

Jack en Judy Geller
Jack en Judy Geller

Deze theorie is behoorlijk schandalig, maar het zou waar kunnen zijn. Heb je je ooit afgevraagd waarom Judy Geller zo geobsedeerd is door Ross, maar Monica als vanzelfsprekend beschouwt? Sommige fans beweren dat Monica eigenlijk het product is van een affaire die Judy wil vergeten. Met andere woorden, Jack Geller is niet haar echte vader.

8 Ben werd weggehaald bij Ross

ben van vrienden
ben van vrienden

De meeste fans hebben gemerkt dat Ben in de latere seizoenen van Friends volledig van het scherm verdwijnt. We zien hem niet eens Emma, zijn halfzus, ontmoeten. Dit kan zijn omdat Ross de voogdij over zijn zoon verloor vanwege zijn twijfelachtige gedrag, waaronder een geschiedenis van agressie, daten met zijn studenten en het aanvallen van vrouwen op straat.

7 Joey en Phoebe lagen de hele tijd nonchalant samen te slapen

Joey en Phoebe
Joey en Phoebe

Volgens People komt deze theorie rechtstreeks van Matt LeBlanc. Het is mogelijk dat Joey en Phoebe gedurende de hele serie in het geheim samen slapen in een voortdurende informele affaire. Dit zou logisch zijn, aangezien Phoebe duidelijk verliefd is op Joey en veel fans wilden dat deze twee personages samen zouden eindigen.

6 Ross en Rachel werden vervloekt in de piloot

ross en rachel in vriendenpiloot
ross en rachel in vriendenpiloot

De relatie van Rachel en Ross is als een achtbaanrit door de serie heen. Sommige fans geloven dat dit komt omdat Ross hen in de pilot-aflevering daadwerkelijk heeft vervloekt door een paraplu aan de binnenkant te openen, wat hem zogenaamd zou kunnen opzadelen met zeven jaar pech in zijn relaties. Aan het einde van de zeven jaar bev alt Rachel van Emma, en dan keert hun geluk om.

5 Erica wist dat ze een tweeling had

erica van vrienden
erica van vrienden

Je zou je kunnen afvragen hoe Erica mogelijk in het ongewisse kan over het feit dat ze eigenlijk een tweeling draagt. En volgens een fantheorie is het onmogelijk dat ze het niet weet. In plaats daarvan weet ze het wel, maar besluit ze het geheim te houden voor Monica en Chandler voor het geval ze door het nieuws de stekker uit hun overeenkomst willen trekken.

4 Monica ontwikkelde OCS na afvallen

monica van vrienden
monica van vrienden

Fans hebben erop gewezen dat Monica's obsessieve persoonlijkheid zich mogelijk heeft ontwikkeld nadat ze op volwassen leeftijd was afgevallen. Bewijs? Wanneer er een alternatieve tijdlijn is die Monica in het heden laat zien zonder af te vallen, is ze niet zo dwangmatig over schoonmaken en is ze veel minder controlerend. De theorie gaat verder en beweert dat Monica OCS en onvruchtbaarheid ontwikkelde vanwege de hormoonbehandeling die haar werd gegeven om haar te helpen bij het afvallen.

3 Meneer Heckles werd vermoord

Meneer Heckles van vrienden
Meneer Heckles van vrienden

In het tweede seizoen lijkt meneer Heckles, de buurman van Monica en Rachel, een natuurlijke dood te sterven. Maar een andere Reddit-fantheorie suggereert dat hij daadwerkelijk is vermoord. Het laatste wat de man tegen Monica en Rachel zegt, is dat hij teruggaat naar zijn etentje. Hij sterft binnen enkele minuten na dit laatste afscheid, wat zou kunnen betekenen dat zijn gast hem heeft vermoord.

2 De bende zijn allemaal patiënten in een psychiatrische instelling

vrienden
vrienden

Een van de donkerdere Friends-theorieën stelt dat de bende eigenlijk allemaal patiënten in een psychiatrische inrichting zijn. Dit verklaart waarom ze allemaal lijken te lijden aan symptomen van verschillende persoonlijkheidsstoornissen, en waarom ze bijna nooit hun eigen kamer of Central Perk verlaten, wat eigenlijk de kantine van de instelling is.

1 Het hele verhaal is Rachels droom

Rachel Green slaapt
Rachel Green slaapt

Op een inmiddels beroemde foto van de dvd-box van Friends Season Four is Rachel de enige vriendin die haar ogen open heeft terwijl de overige zes lijken te slapen. Dit heeft geleid tot de theorie dat de hele verhaallijn eigenlijk Rachels droom is. Ze heeft de droom op de ochtend dat ze met Barry zou trouwen als de manier waarop haar geest haar vertelt wat haar leven zou kunnen zijn als ze het huwelijk zou laten varen.

Aanbevolen: