12 Dingen over pionsterren die nergens op slaan

Inhoudsopgave:

12 Dingen over pionsterren die nergens op slaan
12 Dingen over pionsterren die nergens op slaan
Anonim

Ondanks het ongewone uitgangspunt van de show, is Pawn Stars snel een van de populairste reality-tv-shows in de VS geworden. De serie, met in de hoofdrol Rick Harrison en zijn familie, draait om het wereldberoemde goud en zilver pandjeshuis in Las Vegas. Mensen uit het hele land brengen hun snuisterijen, memorabilia en andere zeldzame items naar de winkel om te proberen wat geld te verdienen.

De serie is te zien in History en bestaat al sinds 2009 en heeft in totaal meer dan 16 seizoenen gelopen. Ondanks het succes en de populariteit van Pawn Star, zijn er nog steeds genoeg details over de show die niet kloppen.

Net als elk ander voorbeeld van reality-televisie, is het belangrijk om precies te onderzoeken wat echt en wat nep is om te zien hoe waarheidsgetrouw Pawn Stars werkelijk is. Beginnen met de delen die weinig zin hebben, is net zo'n goede plek als elke andere.

12 De cast maakt ruzie over de vraag of items echt zijn, maar er is altijd bewijs nodig

Richard Rick Harrison Pion Stars
Richard Rick Harrison Pion Stars

Volgens verkopers die op Pawn Stars zijn geweest, zijn certificaten die de authenticiteit van veel items bevestigen een vereiste. Gesigneerde items worden bijvoorbeeld alleen weergegeven als ze het bewijs hebben dat het echt is. Dit druist echter in tegen veel van de actie die op het scherm wordt getoond wanneer de cast overlegt of een item echt is of niet.

11 De nepheid van het afdingen

De cast van Pawn Stars
De cast van Pawn Stars

Een ding dat iedereen die Pawn Stars heeft gezien duidelijk is, is dat de delen waar de klanten over een prijs onderhandelen altijd nep zijn. Je kunt het gemakkelijk zien omdat de verkopers geen geweldige acteurs zijn en het is duidelijk dat ze gewoon vanuit een script spelen. Als beide partijen vooraf een prijs zijn overeengekomen, moeten ze dat gewoon op de show zeggen.

10 De winkel is meer een toeristische attractie

Egyptisch mummiemasker - Pionsterren
Egyptisch mummiemasker - Pionsterren

Het hele uitgangspunt van Pawn Stars draait om de wereldberoemde Gold & Silver-winkel die ergens is waar iedereen naartoe kan om hun items te verkopen. De waarheid is echter dat het nu meer een toeristische attractie is dan een pandjeshuis. Wachtrijen van opgewonden fans zijn aan de orde van de dag en een groot deel van het gebouw is in wezen een cadeauwinkel om merchandise te verkopen.

9 De cast werkt niet meer echt in de winkel

Chumlee poseert op Pawn Stars
Chumlee poseert op Pawn Stars

Pawn Stars doet alsof de cast van de show, zoals Rick Harrison, achter de toonbank werkt. Maar dat is niet echt het geval. Omdat de castleden op zichzelf al sterren zijn geworden, verschijnen ze zelden in de winkel zelf buiten het filmen. Ze kopen zeker geen normale items van het publiek zoals getoond in de serie.

8 Het beoordelingsproces kan niet zo snel gebeuren

Een item te koop in Pawn Stars
Een item te koop in Pawn Stars

De cast van Pawn Stars stelt voor dat ze gewoon een expert bellen en ze langs laten komen om een item te beoordelen terwijl de klant in de winkel is. Dit is simpelweg niet mogelijk, tenzij de expert naast de deur is gevestigd. Dit betekent dat de producenten van tevoren moeten weten wat er binnenkomt en ervoor moeten zorgen dat taxateurs aanwezig zijn om dure items te beoordelen.

7 Ze kopen dingen waarvan ze moeten weten dat ze ze niet kunnen verkopen

Kampioensringen te zien in Pawn Stars
Kampioensringen te zien in Pawn Stars

Vaak koopt de cast op Pawn Stars een item van een verkoper die zeer uniek en zeldzaam is, maar die geen markt heeft. Precies waarom zouden ze dingen kopen die ze niet kunnen verkopen? Het antwoord komt van uitvoerend producent Brent Montgomery, die bevestigde dat ze de winkel pushen om interessante items te kopen, zelfs als ze geen inruilwaarde hebben om goede tv te maken.

6 Olivia Black afvuren van de show

Olivia Black in een aflevering van Pawn Stars
Olivia Black in een aflevering van Pawn Stars

Hoewel Olivia Black niets slechts deed, werd ze ontslagen bij Pawn Stars nadat foto's van haar online verschenen zonder kleren aan. Haar collega's hadden er zelfs geen last van omdat ze haar in de winkel lieten werken nadat haar was verteld dat ze niet langer welkom was in de televisieserie.

5 De winkel koopt of verkoopt geen verzamelobjecten

Rick en zijn zoon Rory in Pawn Stars
Rick en zijn zoon Rory in Pawn Stars

Afgaande op een waarschuwing op de officiële site van de winkel, werken de jongens van Pawn Stars niet met verzamelobjecten. Dat lijkt in tegenspraak te zijn met wat er in elke aflevering van de show gebeurt, waar iemand een zeldzaam verzamelobject of een zeldzame verzameling aan hen verkoopt, zoals honkbalkaarten.

4 Waar zijn alle medewerkers?

De cast van Pawn Stars poseert voor de camera
De cast van Pawn Stars poseert voor de camera

Volgens officiële informatie van de winkel zijn er meer dan 50 mensen in dienst. Toch verschijnt bijna geen van hen in de show zelf. Dit suggereert dat de opnames op een andere locatie plaatsvinden, of wanneer de winkel niet bezet is, zodat al het andere personeel kan worden verwijderd.

3 Ze zeggen dat ze niet in kunst handelen, maar genoeg in de winkel hebben

Het pandjeshuis dat wordt gebruikt in Pawn Stars
Het pandjeshuis dat wordt gebruikt in Pawn Stars

Op de officiële website van de World Famous Gold & Silver-winkel staat dat het alleen gaat over zeldzame kunstwerken in beperkte oplage. Het vertelt verkopers in wezen dat ze alleen kunst kopen in zeer specifieke omstandigheden. Maar dit lijkt in tegenspraak met wat er op tv gebeurt, met kunst die vaak voor de camera wordt gekocht, samen met veel kunstwerken aan de muren van het gebouw.

2 De show geeft niet alle regels weer die verkopers moeten volgen

De wereldberoemde goud- en zilverpandjeswinkel in Las Vegas
De wereldberoemde goud- en zilverpandjeswinkel in Las Vegas

Een item verkopen op Pawn Stars is niet zo eenvoudig als het op het eerste gezicht lijkt. Alle potentiële klanten moeten hun fysieke beschrijvingen en persoonlijke gegevens verstrekken vanwege de wet van Nevada. Er is ook veel bureaucratie waar ze doorheen moeten voordat ze de winkel binnenkomen om een item te verkopen, wat nooit in de serie wordt getoond.

1 Ze betalen geen mensen voor het verschijnen op de show

Rick's vader en de oude man van Pawn Stars
Rick's vader en de oude man van Pawn Stars

Bijna niemand buiten de hoofdcast wordt betaald om in de show te verschijnen. Dat betekent dat verkopers alleen verdienen wat ze krijgen door hun artikel te verkopen, in plaats van enige vergoeding voor tv-kijken. Hetzelfde geldt voor de experts die helpen bij het beoordelen van items, die meestal geen vergoeding voor hun tijd krijgen.

Aanbevolen: