Game Of Thrones en elke andere show die we een beter einde hadden gewenst

Inhoudsopgave:

Game Of Thrones en elke andere show die we een beter einde hadden gewenst
Game Of Thrones en elke andere show die we een beter einde hadden gewenst
Anonim

In de loop der jaren zijn er veel geweldige shows geweest die een enorme schare fans hebben verzameld, bestaande uit toegewijde kijkers! Deze shows boden tv-kijkers hoge verwachtingen dat ze ook van de finale-afleveringen zouden genieten. Seriefinales zouden gevuld moeten zijn met sentimentele momenten, herenigingen tussen personages, losse eindjes aan elkaar knopen, onbeantwoorde vragen die antwoorden krijgen, en vooral… Sluiting!

Helaas voor veel grote shows die in hun tijd erg populair waren, boden de laatste afleveringen niet het niveau van afsluiting waar de kijkers echt naar op zoek waren. In sommige gevallen hebben acteurs en actrices van specifieke tv-shows zelfs geklaagd dat ze het niet eens waren met de manier waarop hun respectievelijke show eindigde! Als een van de hoofdrolspelers uit een show klachten heeft, spreekt dat boekdelen.

15 Dexter– Een einde dat golven van teleurstelling veroorzaakte

Dexter was zo'n ongelooflijke show… Tot de laatste aflevering. De finale bracht golven van teleurstelling bij kijkers die de show in het eerste seizoen begonnen te bekijken. Om de een of andere reden liet Dexter zijn zoon achter bij een bekende moordenaar en verdween om als houthakker te gaan leven. Ja, we zijn erg in de war.

14 Breaking Bad– Jesse had iemand moeten hebben om naar terug te keren

Het leek passend voor het personage van W alter White om te sterven in de laatste aflevering van Breaking Bad, maar we hebben het gevoel dat Jesse iemand had moeten hebben om naar terug te keren toen hij eindelijk kon ontsnappen. Hij verloor zijn eerste ware liefde, Jane, aan een overdosis. Hij had naar huis moeten kunnen terugkeren naar zijn tweede liefde, Andrea… Maar helaas werd ze neergeschoten door Jesse's ontvoerders.

13 True Blood– De finale was saai

True Blood was zo'n interessante show vol met zoveel interessante momenten en vlezige scènes vol intriges. Helaas kwam de finale niet overeen met de rest van de serie. De finale van True Blood is door echte fans van de show als saai beschreven.

12 Heroes– Een finale van mislukte actiescènes

Heroes is een show waar mensen op afstemden voor alle geweldige actiescènes en heroïsche momenten. Het begon met mensen als Milo Ventimiglia en Hayden Panettiere! Helaas was de finale niet gevuld met de actiescènes die fans van de show in de eerste paar seizoenen gewend waren te zien.

11 Verloren– Een van de meest verwarrende finales ooit

Lost had een van de meest verwarrende finales ooit. Vanwege de verwarring die het veroorzaakte, hebben verschillende websites artikelen geschreven die proberen uit te leggen wat de finale echt betekende, zodat kijkers van de show een beter begrip zouden hebben van wat ze zagen toen ze ernaar keken.

10 Die show uit de jaren 70– Flashback-montages zorgden voor een mengelmoes van reacties van kijkers

De laatste aflevering van That '70s Show was gevuld met flashbacks die een allegaartje aan reacties van kijkers opleverden. Montages zijn duidelijk bedoeld om sentimentele waarde toe te voegen aan de finale, maar sommige kijkers van de show vonden ze gewoon te oubollig!

9 Seinfeld– De hoofdpersonen zijn allemaal in de gevangenis beland

In de laatste aflevering van Seinfeld belandden alle hoofdpersonen in de gevangenis. Dit was een heel vreemde manier om de show te beëindigen, maar tegelijkertijd maakt het feit dat alle personages bekend stonden als erg egoïstisch en egocentrisch gedurende elk seizoen van de show, dit einde logischer.

8 Futurama– Deze finale kreeg lage waarderingen

De laatste aflevering van Futurama kreeg extreem lage kijkcijfers. Deze geanimeerde show die bedoeld is voor volwassenen heeft altijd mensen aan het lachen gemaakt met ongepaste grappen en commentaar. Helaas bracht de laatste aflevering niet het gelach op zoals eerdere afleveringen en seizoenen dat konden.

7 The Vampire Diaries– Eén hoofdpersoon wilde dat het anders zou eindigen

Paul Wesley gaf zijn mening over hoe de show had moeten eindigen. Wesley zei: Ik denk eerlijk gezegd dat beide broers hadden moeten sterven. Ik had het leuk gevonden als we allebei dood waren. En dat Elena, het meisje aan het einde van de show, al haar geheugen is gewist. En ze ging een normaal leven leiden en vergat dat we zelfs bestonden. Ik denk dat dat leuk zou zijn geweest.”

6 Gilmore Girls– De show eindigde op een klif

De laatste aflevering van Gilmore Girls, die in 2007 in première ging, eindigde alles met een cliffhanger. We kwamen erachter dat Rory Gilmore zwanger was, maar we konden er geen andere informatie over vinden! Het was volkomen oneerlijk voor hen om de show op die manier te beëindigen en ons geen antwoorden te geven totdat ze de serie in 2016 opnieuw opstartten.

5 Onkruid– Het hoofdpersonage werd nooit sympathiek

In Weeds werd de hoofdpersoon nooit sympathiek, zelfs niet in de laatste aflevering. De hoofdpersoon heet Nancy en ze wordt gespeeld door een actrice genaamd Mary Louise Parker. We zijn er zeker van dat Mary Louise Parker in het echte leven waarschijnlijk geweldig is, maar Nancy was absoluut verachtelijk en harteloos tot het einde.

4 Roseanne– De finale was willekeurig en surrealistisch

De finale van Roseanne leek heel willekeurig en surrealistisch voor kijkers. De familie won willekeurig de loterij in het laatste seizoen en hun leven veranderde op onverklaarbare wijze. De laatste aflevering van Roseanne kwam echt niet overeen met de rest van de show en onthulde dat dit allemaal fictie was van Roseanne's kant, waardoor fans van de show erg teleurgesteld en geïrriteerd waren.

3 Twee en een halve man– De finale is ronduit bizar

De finale van Two and a Half Men is gewoon bizar. De reden dat mensen denken dat dit te wijten is aan het feit dat het lijk van Charlie Sheen's personage vier jaar lang in de kelder van een buurman werd bewaard. Het leek een heel bizarre en gekke draai om toe te voegen in de laatste aflevering van de show.

2 Hoe ik je moeder heb ontmoet– Niet het einde waar fans naar op zoek waren

De laatste aflevering van How I Met Your Mother bood niet de afsluiting waar fans in het minst naar uitkeken. De vrouw met wie Ted kinderen had, sterft en we kunnen zien dat Ted herenigd wordt met Robin. Ze hoefden eerlijk gezegd niet die weg af te gaan of die kant op te gaan. Er waren andere, betere opties.

1 Game Of Thrones– Fans hebben een verzoek ingediend om het laatste seizoen opnieuw te laten spelen

Het slechtste einde van een show in de recente geschiedenis zou Game of Thrones moeten zijn! Het was zo erg dat de fans een verzoek indienden om het laatste seizoen over te doen. Fans van de show wilden dat alle losse eindjes werden vastgebonden en daadwerkelijk werden afgesloten. Om eerlijk te zijn, het zou echt geweldig zijn als de makers van Game of Thrones ermee zouden instemmen om het laatste seizoen opnieuw te doen!

Aanbevolen: