Orange is de nieuwe zwarte koppels gerangschikt van ineenkrimpend tot schattig

Inhoudsopgave:

Orange is de nieuwe zwarte koppels gerangschikt van ineenkrimpend tot schattig
Orange is de nieuwe zwarte koppels gerangschikt van ineenkrimpend tot schattig
Anonim

Orange is the New Black richt zich op hoe het leven is voor vrouwelijke gevangenen in de gevangenis en een deel van wat dat met zich meebrengt is romantiek! Sommige relaties in Orange is the New Black zijn de liefste dingen die je ooit hebt gezien. Andere relaties zijn veel huiveringwekkender - relaties waarvan we eigenlijk zouden willen dat ze nooit gebeurd zijn!

Orange is the New Black is absoluut een van de beste originele tv-programma's van Netflix en ze hebben fantastisch werk geleverd om het tot leven te brengen. Het is een show die was gebaseerd op een memoires van een vrouw genaamd Piper Kerman. Ze onthulde alle diepste en donkerste geheimen in haar memoires en het werd uiteindelijk een geweldige tv-show waar we erg dankbaar voor zijn.

15 Piper en Stella– Stella probeerde uiteindelijk Piper op te lichten

Piper en Stella
Piper en Stella

De relatie tussen Piper en Stella is er zeker een die we zonder hadden kunnen doen. Aan het einde van dit alles probeerde Stella Piper geld af te troggelen en uiteindelijk plantte Piper smokkelwaar in Stella's bed, waardoor Stella nog meer gevangenisstraf kreeg. Hun hele relatie was een probleem.

14 Larry en Polly– Deze relatie heeft Piper totaal verraden

Larry en Polly
Larry en Polly

Larry en Polly hadden nooit contact moeten hebben. Deze relatie heeft Piper totaal verraden. Ze ging de gevangenis in met Larry als haar verloofde en Polly als haar beste vriend. Tegen de tijd dat er een einde aan kwam, waren Larry en Polly helemaal bij elkaar, en Larry voedde Polly's kind op alsof het zijn eigen kind was.

13 Caputo en Linda– Ze hadden niets gemeen, vooral geen moraal of waarden

Caputo en Linda oranje
Caputo en Linda oranje

Caputo en Linda hadden niets te zoeken terwijl ze niets gemeen hadden. Ze hadden echt geen moraal of waarden gemeen en dat is een van de belangrijkste dingen die je nodig hebt in een romantische relatie. Ze was erg egoïstisch en harteloos terwijl hij echt om de gevangenen gaf.

12 Dayanara en Bennett– hij maakte haar zwanger en verdween toen

Diaz en Bennett
Diaz en Bennett

Dayanara en Bennett zijn een ander voorbeeld van twee mensen die niet samen hadden moeten zijn. Ten eerste was hij een bewaker in de gevangenis en zij een gevangene, wat betekent dat er al een oneerlijke machtsdynamiek was tussen hen twee. Het ergste van alles was dat hij een vrouwelijke gevangene zwanger maakte en vervolgens verdween.

11 O'Neill en Bell– Deze bewakers gaven echt niets om de gevangenen

O'Neill en Bell
O'Neill en Bell

O'Neill en Bell waren twee bewakers in de gevangenis die helemaal niets om de gevangenen gaven. Ze waren nauw betrokken bij de gokspellen die in de gevangenis plaatsvonden, wat behoorlijk walgelijk is. Het feit dat ze zo harteloos en nonchalant gedroegen over de worstelingen van de gevangenen maakte ze onsympathiek.

10 Pennsatucky en Coates– Hij was meer dan giftig en controlerend

Pennsatucky en Coates
Pennsatucky en Coates

Net als de relatie tussen Dayanara en Bennett, was de relatie tussen Pennsatucky en Coates ook verkeerd vanwege de oneerlijke machtsdynamiek tussen hen beiden. Bovendien was hij meer dan giftig en controlerend. Hij verloor veel te gemakkelijk zijn geduld en deed dingen waardoor ze bang werd.

9 Big Boo en Linda– Dit stel was onhandig om te zien

Grote Boe En Linda
Grote Boe En Linda

Big Boo en Linda waren een fatsoenlijk stel, maar ze waren eerlijk gezegd gewoon heel ongemakkelijk om te zien. Bovendien probeerde Linda achteraf te ontkennen dat ze ooit iets hadden, omdat ze zich er zo voor schaamde. We weten niet zeker of Linda ermee instemde om in de relatie te zitten omdat ze dat echt wilde of omdat ze bescherming wilde terwijl ze opgesloten zat.

8 Piper en Larry– Hun relatie viel uit elkaar terwijl ze achter de tralies zat

Piper en Larry
Piper en Larry

Piper en Larry's relatie liep stuk toen ze achter de tralies zat! De enige reden dat ze dichter bij de top van deze lijst staan, is het feit dat ze echt gelukkig met elkaar leken te zijn voordat ze werd opgesloten. Ze had een mooi en opwindend leven opgebouwd met een geweldige toekomst met Larry voordat ze de gevangenis in ging.

7 Suzanne en Maureen– Ze waren allebei even raar

Suzanne en Maureen
Suzanne en Maureen

Suzanne en Maureen waren allebei even raar en daarom denken we dat ze een van de leukere koppels van Orange is the New Black zijn. Suzanne was constant op zoek naar liefde… Ze probeerde zelfs aan het begin van de show Piper te overtuigen om haar gevangenisvrouw te zijn. Dat gezegd hebbende, zijn we blij dat ze iemand heeft gevonden die bij haar past.

6 Blanca en Diablo– Ze hielden hartstochtelijk van elkaar

Blanca en Diablo
Blanca en Diablo

Blanca en Diablo hielden hartstochtelijk van elkaar voordat ze werd opgesloten, terwijl ze werd opgesloten, en zelfs nadat ze begonnen te omgaan met dreigementen met deportatie. Wat er ook gebeurde, ze wisten dat ze bij elkaar wilden zijn, ondanks alle tegenslagen die ze moesten doorstaan.

5 Lorna en Nicky– Ze waren allebei vrienden en geliefden

Lorna en Nicky
Lorna en Nicky

Lorna en Nicky waren goede vrienden van elkaar en ook geliefden. Ze waren vanaf het begin van de show erg close en nauw met elkaar verbonden. Zelfs nadat ze niet meer intiem met elkaar waren, bleven ze goede vrienden, wat heel belangrijk is. Ze stonden altijd achter elkaar.

4 Piper en Alex– Ze bleven uiteindelijk bij elkaar

Piper en Alex
Piper en Alex

Piper en Alex bleven uiteindelijk bij elkaar tegen de tijd dat de show eindigde. In de laatste aflevering ontdekten we dat Piper nog steeds verliefd was op Alex en haar nog steeds bezocht in de gevangenis terwijl Alex wachtte op haar vrijlatingsdatum. Hun relatie had tijdens de show veel ups en downs, maar uiteindelijk waren ze uiteindelijk bedoeld om samen te zijn.

3 Lorna en Vince– hij gaf haar het liefdesverhaal dat ze wilde

Lorna en Vince
Lorna en Vince

Lorna en Vince waren een geweldige relatie in de show omdat Vince haar het liefdesverhaal gaf dat ze altijd al wilde hebben. Ze creëerde een nep-liefdesverhaal met een man die in haar verleden niet echt hetzelfde voor haar voelde, maar in deze situatie had ze echt een man die hartstochtelijk verliefd op haar was op dezelfde manier als zij voor hem voelde !

2 Caputo en Figueroa– Ze begrepen elkaar op een dieper niveau

Caputo en Figueroa
Caputo en Figueroa

Caputo en Figueroa begrepen elkaar en steunden elkaar op een dieper niveau. Hij gaf om de gevangenen en hoewel ze vaak kil en sarcastisch was, deed ze dat ook echt. Ze waren in staat om met elkaar in contact te komen op een manier die hij nooit met Linda had kunnen bereiken, omdat ze dezelfde moraal en waarden deelden.

1 Poussey en Brook– Ze groeiden heel dicht voordat Poussey stierf

Poussey en Brook
Poussey en Brook

Last but not least waren Poussey en Brook waarschijnlijk een van de schattigste koppels op Orange is the New Black voordat Poussey stierf. Ze waren erg close en ze waren met elkaar verbonden als het om boeken ging. Het is heel triest dat Poussey op zo'n jonge leeftijd werd vermoord door toedoen van een bewaker, waardoor Brook helemaal alleen en met een gebroken hart achterbleef.

Aanbevolen: