All Stars 5: De beste (en slechtste) momenten van elke koningin uit de afgelopen seizoenen

Inhoudsopgave:

All Stars 5: De beste (en slechtste) momenten van elke koningin uit de afgelopen seizoenen
All Stars 5: De beste (en slechtste) momenten van elke koningin uit de afgelopen seizoenen
Anonim

Hoewel er veel kleine details zijn die in Rupaul's Drag Race helpen om het zo'n succes te maken, als het erop aankomt, zijn het Ru en de koninginnen die ervoor zorgen dat we terugkomen voor meer. Natuurlijk hebben we een behoorlijk aantal deelnemers volledig nep zien optreden voor de camera's, maar kom op, het zijn altijd de duistere koninginnen die de beoordelingen krijgen!

Op dit moment wacht het Drag Race-fandom reikhalzend uit naar de première van All Stars 5. Een nieuw seizoen van All Stars is precies wat we nodig hebben om ons af te leiden van de trieste realiteit dat seizoen 12 eindigt en we geen nieuwe afleveringen meer zullen hebben met fanfavorieten zoals Crystal Methyd en Heidi N Closet. Hoewel we onze stemmen al binnen hebben voor koninginnen die waarschijnlijk All Stars 5 zullen winnen, dachten we dat het een goed idee zou zijn om iedereen op te frissen over de beste en slechtste momenten van elke deelnemer uit hun oorspronkelijke seizoenen.

10 Alexis Mateo's Snatch Game was alles

Alexis Mateo Snatch Game
Alexis Mateo Snatch Game

Alexis Mateo is bij recentere fans misschien bekend als de drag-moeder van Miss Vanessa Vanjie, maar laten we je vertellen dat deze koningin een felle eigen erfenis heeft die begon in seizoen 3. Een topmoment voor haar was Pak spel. Ze speelde Alicia Keys, behalve dat ze haar lesbisch maakte. Een riskante keuze, maar het is helemaal geland, waardoor het een van de beste van het seizoen is. We zullen echter zeggen dat haar te veel gebruikte slogan "BAM!" geldt als een van de meest irritante.

9 Miz Cracker Is Dr. Dill

Miz Cracker als augurk DR
Miz Cracker als augurk DR

Miz Cracker, oorspronkelijk in seizoen 10, had eigenlijk veel geweldige momenten. Een die echter opv alt, zou haar optreden als Dr. Dill in de Bossy Rossy Show moeten zijn. De enorme hoeveelheid augurk-woordspelingen die ze heeft voorbereid, verdient het om genoemd te worden. Helaas werd Miz Cracker gegoten in hetzelfde seizoen als Aquaria (winnaar van seizoen 10). De twee werden in de buitenwereld al lang met elkaar vergeleken en dit bleek voor Cracker moeilijk om mee om te gaan.

8 Ongina plaveide de weg voor toekomstige kale koninginnen

Ongina glamour shot met kroon
Ongina glamour shot met kroon

Laten we echt worden. Seizoen 1 was een heel andere competitie dan waar de show zich in heeft ontwikkeld. Dat gezegd hebbende, was het toen al duidelijk dat Ongina een ster is. Een kale koningin zijn vergt lef en zonder dat Ongina het eerst deed, wie weet of Sasha Velour zich comfortabel genoeg zou hebben gevoeld om de look te rocken in seizoen 9. Ongina's beste en slechtste seizoen 1-momenten komen misschien uit dezelfde aflevering. De make-over-uitdaging was brutaal voor Ongina, maar haar lipsynchronisatie met Bebe was iconisch.

7 Mariah Balenciaga fumbled in The Snatch Game

Mariah Balenciaga Snatch Game
Mariah Balenciaga Snatch Game

Snatch Game is zonder twijfel de zwaarste competitie van de serie. De uitdaging vereist niet alleen dat deelnemers eruitzien als de beroemdheid van hun keuze, maar ze moeten de imitatie komisch genoeg maken om Ru aan het lachen te maken. Mariah Balenciaga liet de bal hier echt vallen. Ze koos Joan Crawford, maakte geen grappen en kreeg kritiek op hoe hard ze haar make-up had gedaan. Een moment van haar dat herinnerd moet worden? Kristin Cavallari vragen: "Ben je echt een genetische vrouw geboren?"

6 Minstens Mayhem Miller behaalde die eerste overwinning

Mayhem Miller in handschoenjurk
Mayhem Miller in handschoenjurk

Als je je de tijd van Mayhem Miller in seizoen 10 herinnert, is het bijna onmogelijk om niet meteen aan de uitdaging van een dubbeltje te denken. Dit was de eerste maxi-uitdaging van het seizoen en Mayhem versloeg haar zwarte rubberen handschoen eleganza. De koningin liep weg met de eerste overwinning van het seizoen, maar toen begon alles bergafwaarts te gaan. Ze liet zich piekeren in aflevering 1 en 3 weken later was ze haar koffers aan het inpakken.

5 "Hoe zit het met mij? Hoe zit het met Jujubee??"

Jujubee en Raven Drag Race
Jujubee en Raven Drag Race

Jujubee is een van de meest populaire deelnemers die ooit heeft weggejaagd van Drag Race. Ze deed oorspronkelijk mee aan seizoen 2 en keerde daarna terug voor het eerste seizoen van All Stars. Maar aangezien de meesten All Stars 1 proberen te vergeten, zijn fans verheugd dat ze terugkomt voor een nieuwe poging. Jujubee had veel hoogtepunten, waarvan de meeste voortkwamen uit haar hilarische oneliners en haar hechte relatie met Raven. Ze bewees echter ook dat ze fantasierijk kon worden met haar vak. Een dieptepunt zou haar dronken lipsynchronisatie zijn.

4 Blair St. Clair was de eerste keer gewoon te jong

Blair St Claire Drag Race hoofdpodium
Blair St Claire Drag Race hoofdpodium

Begrijp ons niet verkeerd, we hielden van Blair St. Claire vanaf het moment dat ze de Werk Room binnenliep. Maar hoewel ze nog steeds prachtige oude Hollywood-glamour-looks afleverde, was ze uiteindelijk gewoon niet klaar voor zo'n grote wedstrijd. Ze worstelde echt om weg te zijn van haar moeder, maar gelukkig kregen we allemaal haar belangrijke achtergrondverhaal te horen voordat ze naar huis ging. Dat gezegd hebbende, Blair heeft er een paar jaar opzitten en ziet er naar uit om dit seizoen te verslaan!

3 Shea Coulee had het allemaal kunnen winnen

Shea Coulee Drag Race Bal
Shea Coulee Drag Race Bal

Shea Coulee is een absolute winnaar, schat! Er waren veel aspecten van de wedstrijd waarin ze uitblonk. Voor iedereen die een herinnering nodig heeft, hoeft u niet verder te zoeken dan de Kardashian Musical. Haar Blac Chyna was een show-stealer, maar dat gold ook voor alles wat ze serveerde op het modebal. Ze heeft het helemaal tot het einde gehaald, maar er was gewoon geen terugkeer meer nadat Sasha Velour haar iconische rozenblaadje had onthuld. Game over.

2 Drag is GEEN contactsport

India Ferrah Drag Race
India Ferrah Drag Race

Oh India Ferrah, was er maar iets anders om over te praten vanaf je eerste run. We kunnen niet te hard haten, want Drag Race vond nog steeds zijn weg in seizoen 3, maar het is geen geheim dat India's grootste moment in de show door Mimi Imfurst in de lucht werd gehesen tijdens hun lipsynchronisatie. Wacht, we mogen ook de bijpassende ingangsoutfits tussen haar en Phoenix niet vergeten. Terugkomen voor All Stars 5 kan enorm zijn voor India.

1 Britney's Back

Derrick Barry Snatch Game
Derrick Barry Snatch Game

Derrick Barry is waarschijnlijk een van de meest bekende koninginnen buiten Drag Race, dus daar moeten we haar altijd respect voor tonen. Ze is een geweldige Britney Spears-imitator en eerlijk gezegd, wie hield er niet van om naar haar te kijken in Snatch Game? Derrick slaagde er echter niet in om andere looks te dienen dan Britney en om het nog erger te maken, werd ze echt gemeen naarmate het seizoen vorderde. We houden onze vingers gekruist dat ze All Stars 5 kan halen zonder nog een hoofdpodium instorting.

Aanbevolen: