Alles wat leidde tot Quavo en Saweetie's beruchte liftgevecht

Inhoudsopgave:

Alles wat leidde tot Quavo en Saweetie's beruchte liftgevecht
Alles wat leidde tot Quavo en Saweetie's beruchte liftgevecht
Anonim

Een tijdje terug waren Saweetie en Migos lid Quavo de belichaming van succesvolle jonge liefde. Het zat in de Hermès-tassen en Quavo's constante uitingen van genegenheid. Het paar werd door The Shaderoom als een 'klein machtspaar' beschouwd en leek nooit genoeg van elkaar te krijgen, waardoor onze tijdlijnen werden overspoeld met grote tekenen van liefde. Quavo en Saweetie waren het 'it'-paar. Er waren ook geruchten over een huwelijk, en velen speculeerden dat het slechts een kwestie van tijd was voordat Quavo er een ring op zou zetten, waardoor ze de Beyoncé en Jay- Z van de jongere generatie.

Terwijl de hele wereld toekeek en applaudisseerde voor de relatie tussen Quavo en Saweetie, kon hetzelfde niet gezegd worden van wat er achter gesloten deuren gebeurde. Het drama achter de schermen van het paar bereikte een hoogtepunt op 31 maart toen CCTV-beelden van een liftgevecht zijn weg naar het publiek vonden.

10 geruchten over daten

Geruchten over een Quavo-Saweetie-relatie begonnen de ronde te doen toen de 'Best Friend'-zanger in augustus 2018 op Quavo's 'Workin Me'-video verscheen. Uit de video bleek de chemie die het paar deelde onmiskenbaar, terwijl Saweetie de liefdesbelang van de rapper speelde. Saweetie zou later onthullen dat hun interactie een interactie was die begon in de DM's.

9 Gespot tijdens New York Fashion Week

Saweetie en Quavo's relatie ging van de DM's, vond een thuis in zijn muziekvideo en gedurende deze tijd had geen van hen bevestigd of ze aan het daten waren. De geruchten kregen nieuwe vleugels toen ze werden gespot op de New York Fashion Week. The Shaderoom kreeg lucht van hun fashion week-escapades en aarzelde niet om haar huisgenoten op de hoogte te stellen.

8 Eindelijk een bevestiging

In september 2018 verscheen Saweetie op The Real, waar Jeannie Mai een vraag over Quavo stelde. Saweetie hield zich niet in. De ‘Sway With Me’-zanger zei: “Ik en hij hebben samengewerkt, het was… ik bedoel, jullie hebben de ‘Workin Me’-video gezien. Het was een plezier. Ze draaide zich toen om om naar de foto van Quavo te kijken die te zien was, en bevestigde daarna dat ze een paar waren. “We hebben elkaar leren kennen,” zei ze.

7 Making It Instagram Official

In maart 2019 was Quavo de eerste die een bericht op Instagram plaatste met Saweetie. Op de post applaudisseerde Quavo Saweetie voor de release van haar extended play, ICY. Kort daarna was de rapper te zien in haar videoclip voor het nummer 'Emotional'. Het duurde niet lang voordat Saweetie het Instagram-officieel maakte.

6 Doelpunten voor koppels

Vanaf dat moment zouden Quavo en Saweetie in het openbaar liefde voor elkaar tonen. Voor zijn 28e verjaardag schonk Saweetie Quavo een klassieke auto. In ruil daarvoor gaf Quavo haar een verrassingsfeestje voor de 26e verjaardag. Dingen werden krap, met huwelijkshints die rond werden gegooid. Cadeaus werden al snel hun ding, en het was de een na de ander.

5 Het begin van het einde?

Trouble begon te brouwen in het kamp Quavo en Saweetie, toen een vrouw in december 2019 Quavo beschuldigde van bedrog met haar. Vanaf dat moment was het meer een uiting van genegenheid, waarbij Quavo Saweetie een Valentijns-traktatie voor 2020 gaf die geschikt was voor een koningin. Het paar leek dol te zijn op hun quarantaine samen en fans waren ervan overtuigd dat ze op weg waren naar het altaar.

4 Ze volgden elkaar niet meer

Fans zijn mensen met een haviksoog. Vaker wel dan niet, wanneer mensen geïnvesteerd zijn in een online relatie, wordt elk teken ter harte genomen, of een persoon per ongeluk op de like-knop drukt op een bericht dat ze niet leuk zouden moeten vinden, of hun significante andere ontvolgt. In het geval van Quavo en Saweetie merkten de fans van het paar dat ze elkaar hadden ontvolgd, wat vragen opriep.

3 Saweetie kondigde splitsing aan

Op 21 maart kondigde Saweetie via een bericht op Twitter aan dat ze nieuw single was. “Ik heb te veel verraad en pijn achter de schermen doorstaan om een vals verhaal te laten circuleren dat mijn karakter degradeert. Cadeaus zijn geen pleister op littekens en liefde is niet echt als intimiteit wordt gegeven aan andere vrouwen. Saweetie's zet werd gezien als gedurfd en belichaamde wat het was om zelfliefde te verkiezen boven een hype.

2 waarop Quavo een reactie had

Uren nadat Saweetie aan de wereld aankondigde dat ze nieuw single was, ging Quavo naar hetzelfde platform, Twitter, om zijn kant van het verhaal te uiten. "Ik weet dat je hier een show van wilt maken, dus ik zal deze ene keer mijn rol spelen", schreef Quavo. “Normaal gesproken zet ik mijn zaken daar niet neer, vooral mijn persoonlijke leven niet. Ik voel de behoefte om dit aan te pakken, zodat er geen valse verhalen zijn. Ik had liefde voor je en was teleurgesteld dat je dat allemaal deed. Je bent niet de vrouw die ik dacht dat je was. Ik wens je niets dan het beste."

1 Het liftgevecht

Eind maart dook er een video op van Saweetie en Quavo die vechten in een lift. Opgenomen in een appartementencomplex in North Hollywood, toonde de clip, uitgebracht door TMZ, hoe Quavo, gekleed in een witte spijkerbroek, Saweetie worstelde over een roze bagagetas, waarbij de laatste op de vloer van de lift viel. De video eindigt met Quavo die in de camera staart, waarschijnlijk beseffend dat hij op de plaat staat, en een zwarte tas oppakt. Maanden later zouden de twee weer samen zijn.

Aanbevolen: