90 dagen verloofde: alles wat leidde tot het uiteenvallen van Anfisa en Jorge

Inhoudsopgave:

90 dagen verloofde: alles wat leidde tot het uiteenvallen van Anfisa en Jorge
90 dagen verloofde: alles wat leidde tot het uiteenvallen van Anfisa en Jorge
Anonim

90 Day Fiance veroverde de wereld stormenderhand toen het voor het eerst werd uitgezonden in 2014 en er wordt tegenwoordig net zo veel over gesproken als toen. Het is zeker een guilty pleasure waar velen van genieten. 90 Day Fiance heeft alles in huis voor een goede show; er is genoeg drama om je om meer te laten vragen, en het is verslavend om de liefdesverhalen van de cast te volgen.

Een van de meest spraakmakende stellen is Anfisa en Jorge, vanaf het begin hadden veel kijkers hun twijfels over hen, en terecht. Anfisa en Jorge waren een treinwrak dat wachtte om te gebeuren en fans waren getuige van een deel van hun tumultueuze en tragische liefdesverhaal op reality-tv. Het was vrij duidelijk dat Jorge er tot over zijn oren in zat en dat zijn prachtige nieuwe bruid er om de verkeerde redenen in zat. Tot verbazing van niemand stopte het paar ermee, omdat de tekenen er altijd waren.

10 Jorge loog over zijn financiële situatie

Anfisa zit in een keuken - 90 dagen verloofde
Anfisa zit in een keuken - 90 dagen verloofde

Toen we Anfisa en Jorge voor het eerst ontmoetten op 90 Day Fiance, hadden velen meteen een hekel aan Anfisa. Ze paste overtuigend in het archetype van de schurk en walging kwam vanzelf. Het blijkt echter dat Jorge gedeeltelijk verantwoordelijk kan zijn voor de terechte houding van Anfisa. Hij loog over zijn financiën en beloofde haar dure jurken, shoppen en een extravagante levensstijl. Een relatie beginnen op basis van leugens is een zekere manier om te crashen en te verbranden.

9 Anfisa had beledigende neigingen

Anfisa kijkt over Jorge's schouder - 90 dagen verloofde
Anfisa kijkt over Jorge's schouder - 90 dagen verloofde

Het kijken naar het duo op 90 Day Fiance was soms hilarisch. Maar hoewel hun dynamiek interessant was, was het ook ongezond. Bij de meeste van hun scènes was Anfisa onredelijk en schreeuwde ze tegen Jorge. Ze sloeg hem zelfs … en het was allemaal te zien in de show. Het v alt niet te ontkennen dat ze haar beledigende neigingen heeft. Tussen Jorge's leugens en Anfisa's onstabiele gedrag, is er geen enkele manier waarop hun relatie zou lukken.

8 Anfisa verwachtte de luxe te ontvangen die haar was beloofd

Anfisa neemt een selfie in een bruin rompertje met staartjes in het haar
Anfisa neemt een selfie in een bruin rompertje met staartjes in het haar

Jorge zag een aantrekkelijke vrouw online en besloot dat hij alles zou doen en zeggen om haar te krijgen. En het werkte! Tussen een paar zorgvuldig opgestelde leugens door Jorge en Anfisa's hoop op een beter leven, keek het paar uit naar een leven samen. De problemen begonnen nadat ze bij Nava was ingetrokken en de realiteit van de situatie besefte. Anfisa verwachtte de aan haar beloofde luxe te ontvangen, maar de realiteit begon al snel… er was geen geld.

7 Het paar vocht vies

Anfisa en Jorge zitten naar voren gericht
Anfisa en Jorge zitten naar voren gericht

Het treinongeluk dat het huwelijk van Jorge en Anfisa was, werd gekenmerkt door leugens en onvervulde beloften. Het was niet verwonderlijk dat het paar elk behoorlijk harde klappen uitdeelde… figuurlijk gezien. Anfisa toetste Jorge's auto in met het woord 'Idioot', en hij zinspeelde op het feit dat ze een camgirl was voordat ze elkaar ontmoetten. Later beweerde hij dat hij het alleen had gezegd om haar te kwetsen. Het was duidelijk dat het duo veel te doen had en betere manieren moest toepassen om conflicten op te lossen.

6 Jorge's gevangenisstraf van twee jaar zet hun huwelijk onder druk

Jorge draagt zijn oranje gevangenisuniform
Jorge draagt zijn oranje gevangenisuniform

Door een verrassende wending van de gebeurtenissen haalden Jorge Nava's leugens hem uiteindelijk in. Blijkt dat zijn zogenaamd legale marihuanabedrijf helemaal niet zo legaal was. Volgens People werd Nava veroordeeld tot twee en een half jaar gevangenisstraf voor het bezit van drugs met de bedoeling om te verkopen. Voor een stel dat al op de rand van een splitsing stond, was de veroordeling van Jorge een harde klap. Zijn afwezigheid zette ongetwijfeld het huwelijk onder druk en had net zo goed de oorzaak kunnen zijn van hun breuk.

5 Anfisa had niemand om naar toe te gaan terwijl Jorge weg was

Anfisa Nava maakt een selfie in een auto
Anfisa Nava maakt een selfie in een auto

Anfisa Arkhipchenko pakte haar leven in Rusland in om een leven te beginnen met Jorge Nava in de Verenigde Staten. Dat gezegd hebbende, is het veilig om aan te nemen dat ze geen familie had in de Verenigde Staten, behalve haar man Jorge. Toen George werd veroordeeld tot twee en een half jaar gevangenisstraf, moest Anfisa alleen door haar nieuwe leven navigeren. Het feit dat haar enige ondersteuningssysteem werd weggenomen en uit haar comfortzone werd geduwd, liet haar alleen en kwetsbaar achter.

4 Het koppel groeide uit elkaar

Anfisa en Jorge maken een gezellige selfie
Anfisa en Jorge maken een gezellige selfie

In het geval van Jorge en Anfisa laat afstand het hart niet altijd sneller groeien. Hun tijd uit elkaar veroorzaakte onherstelbare schade aan hun toch al kapotte relatie. Hij zat in de tijd en zij was een knappe jonge vrouw die klaar was voor een nieuwe start. Anfisa had openlijk toegegeven dat ze alleen met Jorge trouwde vanwege zijn geld, dus het zou niet moeten verbazen dat er niets meer was om aan vast te houden toen hij eenmaal uit beeld was.

3 Jorge voelde zich in de steek gelaten door zijn vrouw

Een foto van Jorge Nava in de gevangenis
Een foto van Jorge Nava in de gevangenis

Het leek erop dat Anfisa verder ging met haar leven en dit beviel Jorge niet goed, die zijn vrouw ervan beschuldigde hem in de steek te hebben gelaten en er met een andere man vandoor te gaan. In een interview met In Touch Weekly onthulde Anfisa echter gedeeltelijk: "Ik heb hem niet verlaten om bij een andere man te zijn, ik ging weg omdat ik niet meer bij hem wilde zijn. Ik nam deze tijd alleen om mezelf te genezen. Mensen groeien soms uit elkaar, maar dat betekent niet dat de relatie vanaf het begin niet echt was."

2 Jorge's gewichtsverlies gaf hem een broodnodige boost voor zelfvertrouwen

Jorge Nava draagt een wit t-shirt
Jorge Nava draagt een wit t-shirt

Jorge heeft zijn liefdesverdriet gekanaliseerd om een gezondere levensstijl aan te nemen. Tijdens zijn tijd achter de tralies verloor hij maar liefst 128 pond (58,06 kg). Volgens Screen Rant voelde Jorge dat "Anfisa jaloers werd op zijn gewichtsverlies van 128 pond toen hij meer aandacht begon te krijgen." Zijn gewichtsverlies heeft hem zeker een broodnodige boost in zelfvertrouwen gegeven, en hij is duidelijk niet meer aan het zeuren over Anfisa, klaar om verder te gaan zoals zij heeft gedaan.

GERELATEERD: 90 dagen verloofde: Jorge Nava's Slimdown In The Slammer

1 Anfisa vond liefde met iemand anders

Anfisa draagt een groene coltrui met lange mouwen
Anfisa draagt een groene coltrui met lange mouwen

Jorge beweerde dat Anfisa hem verliet voor een andere man, beweert ze heftig. Ze heeft echter de liefde weer gevonden en deelt trots foto's van haar nieuwe man op sociale media. Jorge is nu uit de strijd - gewapend met een fit lichaam en klaar voor een nieuwe start. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat het duo zal proberen hun mislukte romance nieuw leven in te blazen, aangezien Jorge zijn plannen heeft uitgesproken om te scheiden. We wedden dat Anfisa dat ook wil.

Aanbevolen: