Sunset verkopen: alles over het maken van de Netflix-show

Inhoudsopgave:

Sunset verkopen: alles over het maken van de Netflix-show
Sunset verkopen: alles over het maken van de Netflix-show
Anonim

Selling Sunset is de gemakkelijkste show om op dit moment verslaafd aan te raken, omdat het voldoet aan alle criteria voor een interessant tv-programma. Het omvat mooie vrouwen, chique en luxe eigendommen te koop, en intens kleinzielig drama waar we gewoon geen genoeg van kunnen krijgen. Deze show gaat over een groep makelaars die huizen verkopen in de Hollywood Hills, Beverly Hills en de vallei. Ze zijn allemaal erg competitief als het gaat om het maken van verkopen, omdat hun commissies enorm zijn.

Het drama in Selling Sunset is zo waanzinnig interessant om te zien, omdat kijkers ernaar streven dat de vrouwen vrienden met elkaar worden, maar communicatiefouten zitten de hele tijd in de weg. Hier zijn enkele details over het maken van de show.

12 Chrishell Stause onthulde dat sommige scènes "versterkt" zijn voor de camera's

zonsondergang verkopen
zonsondergang verkopen

Chrishell Stause is een favoriet bij fans van Selling Sunset waar veel mensen in het eerste seizoen van de show absoluut van hielden. Ze was de herkenbare buurmeisje die zich bij het team voegde en haar best deed om met haar nieuwe collega's en bazen om te gaan. Ze onthulde dat veel van de scènes in Selling Sunset eigenlijk "versterkt" zijn voor de camera's en weet je wat? Dat is bij ons helemaal in orde. De show is zo intrigerend om te zien dat we het niet erg vinden.

11 4 Andere makelaars worden niet op camera getoond

zonsondergang verkopen
zonsondergang verkopen

Nicole Young, Graham Stephan, Peter Cornell en Alice Kwan werken ook voor Brett en Jason als makelaars, maar ze krijgen geen cameratijd. Voor de camera zien we de zeven belangrijkste makelaars (allemaal vrouwen) terwijl ze elkaar elke dag ontmoeten voor groepsbijeenkomsten om te bespreken wat er in het bedrijf gebeurt en hoe de verkoop verloopt. De andere vier makelaars zijn aan het werk, alleen niet voor de camera's.

10 De maker van 'Selling Sunset' zat ook achter 'Laguna Beach'

zonsondergang verkopen
zonsondergang verkopen

Adam DiVello is het intelligente genie achter de realityshows Laguna Beach en The Hills. Natuurlijk zou iemand zoals hij achter Selling Sunset zitten. Laguna Beach en The Hills zijn twee shows die de tand des tijds hebben doorstaan! Ook al is het jaren geleden dat ze op tv werden uitgezonden, mensen zijn nog steeds geobsedeerd, mensen praten er nog steeds over en mensen kijken ze nog steeds opnieuw.

9 kijkers hebben niet veel van Heather Youngs nieuwe relatie te zien gekregen

heide jonge tarek el moussa
heide jonge tarek el moussa

Heather Young is aan het daten met Tarek El Moussa, maar in seizoen 2 van Selling Sunset hebben we niet echt veel van hun opbloeiende romance te zien gekregen. In seizoen 1 van de show ging ze uit met iemand die heel anders was, dus het zou leuk geweest zijn om meer te zien in de nieuwe relatie die haar zoveel gelukkiger maakt. Heather Young is een makelaar die heel lief en aardig is. Ze raakt niet echt verstrikt in te veel drama.

8 Het begin van de relatie tussen Christine en Christian was een hot topic om de verkeerde redenen

Christine en Christian
Christine en Christian

De vrouwen in de show leken te denken dat Christine betrokken raakte bij Christian terwijl hij nog een relatie had met iemand anders, maar dat was niet het geval. Christine maakte de lucht vrij over de hele zaak en liet iedereen weten dat ze met Christian begon te daten nadat hij al single was en al weer in de datingpool was gestapt.

7 Chrishell Stause maakte geen deel uit van Oppenheim Group tot de show

Chrisshell Stause
Chrisshell Stause

De Oppenheim-groep had oorspronkelijk geen Chrishell aan boord. Toen ze zich realiseerden dat ze in een reality-tv-show op Netflix zouden zijn, besloten ze haar aan de mix toe te voegen. Het is maar goed dat ze haar hebben toegevoegd, want ze is een heel sympathiek personage dat veel tegenslagen in haar leven heeft overwonnen.

6 Het huis van $ 43 miljoen dollar was bedoeld als een hot topic over 'Selling Sunset'

zonsondergang verkopen
zonsondergang verkopen

Een koper heeft uiteindelijk $ 35 miljoen dollar uitgegeven aan het landhuis dat iedereen besprak in Selling Sunset. Elk van die makelaars wilde die commissie! Telkens wanneer de camera's van de show zouden onthullen hoe voortreffelijk het huis was, was het meer dan indrukwekkend.

5 De bruiloft van Christine en Christian werd genoemd in seizoen 2 om kijkers enthousiast te maken over het zien ervan in seizoen 3

Christine en Christian
Christine en Christian

Toen hem werd gevraagd naar de bruiloft, zei Jason tegen de Express: "Oh mijn god. Die bruiloft. Het was een van de meest krankzinnige ervaringen van mijn leven, die vrouw weet hoe ze een evenement moet organiseren. Vergeet dat verlovingsfeest Ik zeg je die bruiloft, ik heb nog nooit zoiets gezien en zal ik ook nooit doen. Het was onbeschrijfelijk." We zijn zo opgewonden om het te zien!

4 'Selling Sunset' is een docusoap, geen reality-tv-show

zonsondergang verkopen
zonsondergang verkopen

In verwijzing naar wat Chrishell Stause zei toen ze onthulde dat Scènes van Selling Sunset af en toe kunnen worden "opgevoerd" - deze show is eigenlijk zo bedoeld omdat het een docusoap is, geen reality-tv-show. Reality-tv-shows worden verondersteld de echte dialoog en drama tussen mensen te volgen, maar deze show heeft wat hulp van producenten om het interessanter en verslavender te maken.

3 'Selling Sunset' eiste een tol van Christine Quinn

Christine Quinn
Christine Quinn

Toen Christine Quinn werd gevraagd om terug te keren naar Selling Sunset voor seizoen 2, zei: "Het was echt heel moeilijk voor mij. Het kostte me veel moeite als ik elke dag berichten kreeg als: Ga zelfmoord plegen. Ik haat je verdomme. Maar aan het eind van de dag realiseerde ik me dat 90% van de mensen daar dol op zijn en dol zijn op de show." (Refinery29.)

2 Christine Quinn onthulde dat haar seizoen 1-klant echt een persoonlijke vriend was

Christine Quinn
Christine Quinn

In haar interview met Refinery29 zei Christine Quinn: "In seizoen 1, weet je nog dat ik zei: deze b kookt niet eens! ? Nou, dat was eigenlijk geen klant. Dat was een van mijn beste vrienden Sorry, dat ga ik verpesten, maar ik moet gewoon. In het echte leven zou ik nooit op die manier met een klant praten. Het is niet hoe ik functioneer. Mijn brutale tong komt van het roepen van vrienden en plezier maken. Maar als het erop aankomt een professional te zijn, ben ik 100% professioneel."

1 Netflix heeft al onthuld dat seizoen 3 in augustus uitkomt

zonsondergang verkopen
zonsondergang verkopen

Het verbaast ons helemaal niet dat Netflix al heeft besloten om seizoen 3 van Selling Sunset werkelijkheid te laten worden. Wat ons nog blijer en enthousiaster maakt, is het feit dat ze ons hebben laten weten dat het derde seizoen in augustus uitkomt. We hoeven nog maar een paar maanden te wachten om meer van deze ongelooflijk verslavende en charmante originele Netflix-tv-show te zien.

Aanbevolen: