Rejected: Hier zijn de verrassende rollen die deze beroemde sterren hebben afgewezen

Inhoudsopgave:

Rejected: Hier zijn de verrassende rollen die deze beroemde sterren hebben afgewezen
Rejected: Hier zijn de verrassende rollen die deze beroemde sterren hebben afgewezen
Anonim

Hollywood-sterren dromen van het bereiken van twee primaire doelen. Voor het grootste deel willen ze rijk en beroemd zijn. Tegelijkertijd geven ze veel om hun vak. Ze willen namelijk de beste rollen op zich nemen en Oscarwaardige optredens geven. Er zijn veel momenten waarop een acteur of actrice op het juiste moment op de juiste plaats is; Hollywood is echter ook bezaaid met gemiste kansen.

Elk jaar draait Hollywood film na film. Elke maand komt er een breed scala aan films in de bioscoop. Natuurlijk ontvangen Hollywood-sterren elke dag aanbiedingen. Het is moeilijk om te weten welke rollen je moet vervullen. Het is onmogelijk om te voorspellen hoe goed een film het gaat doen.

Verschillende wereldberoemde sterren hebben enkele van de meest iconische rollen in de filmgeschiedenis afgewezen. Veel van deze sterren hebben hoe dan ook geweldige carrières gehad. Het is echter moeilijk om je niet af te vragen hoe het anders had kunnen aflopen! Sommige sterren hebben spijt dat ze rollen hebben afgewezen, terwijl anderen denken dat ze het juiste hebben gedaan.

Het is tijd om nader te bekijken wat had kunnen zijn…

15 Reese Witherspoon wees Sidney Prescott in schreeuw af

De horrorfilm uit 1996, Scream, was meteen een succes - en veranderde tv-ster Neve Campbell in een grote filmster. De rol van Sidney Prescott ging echter bijna naar iemand anders. In eerste instantie kreeg Drew Barrymore de rol aangeboden, maar koos in plaats daarvan voor de rol van Cassie. De studio bood vervolgens de rol aan Reese Witherspoon aan; ze wees het af en Neve Campbell accepteerde de functie.

14 Tom Hanks wees Jerry Maguire af

Filmmaker, Cameron Crowe, schreef het script voor Jerry Maguire met een acteur in gedachten, maar het was niet Tom Cruise. Inderdaad, Crowe bood de rol voor het eerst aan Tom Hanks aan, die hij voor ogen had in de rol. Hanks was echter bezig met het regisseren van zijn eerste film, That Thing You Do. Hanks gaf het aanbod door en Tom Cruise werd Jerry Maguire.

13 Michael B. Jordan wees Dr. Dre af in Straight Outta Compton

In 2015 portretteerde Corey Hawkins de iconische Dr. Dre in Straight Outta Compton. Critici prezen de prestaties van Hawkins en de film was een groot kassucces. Dr. Dre wilde echter dat Michael B. Jordan hem zou portretteren. Jordan wees de rol af om te schitteren in de Fantastic Four reboot. Hawkins landde de rol … en Fantastic Four was een kaskraker.

12 Molly Ringwald wees Vivian Ward af in Pretty Woman

Julia Roberts werd een begrip na haar show-stelende optreden als Vivian Ward in Pretty Woman. Het was de derde meest winstgevende film van 1990. Roberts was echter niet de eerste keuze voor de rol. Inderdaad, Molly Ringwald las een vroege versie van het script, maar wees het af. Ringwald heeft er geen spijt van dat hij de rol heeft afgewezen, omdat ze vindt dat Roberts beter geschikt was voor de rol.

11 Mel Gibson wees Maximus af in Gladiator

In de late jaren '90 en vroege jaren 2000 was Mel Gibson een van de meest vooraanstaande mannen in Hollywood. Hij kreeg dagelijks aanbiedingen. In 2000 kreeg Gibson de rol van Maximus aangeboden in de veelgeprezen film Gladiator. Gibson vond echter dat hij te oud was voor de rol en niet in staat zou zijn om de intense vechtscènes te doen. Gibson wees het aanbod af en Russell Crowe nam de rol op zich.

10 John Lithgow wees de Joker af in Tim Burtons Batman

In 1989 speelde Jack Nicholson The Joker in de succesvolle film Batman, geregisseerd door Tim Burton. Nicholson was al een grote ster, maar The Joker bracht hem naar een nieuw niveau. Nou, het blijkt dat hij de kans bijna niet kreeg. Tim Burton beschouwde John Lithgow voor de rol. Lithgow vond echter niet dat hij geschikt was voor de rol en wees het af.

9 Jack Nicholson wees Michael Corleone af in The Godfather

Al Pacino's huiveringwekkende vertolking van maffiabaas Michael Corleone in The Godfather-trilogie bezorgde hem wereldwijde erkenning. De rol ging echter bijna naar Jack Nicholson. Nicholson was destijds een rijzende ster. Hij wees de rol af vanwege zijn Ierse achtergrond. Hij vond dat een Italiaan de rol op zich moest nemen om het authentiek te maken.

8 Gwyneth P altrow werd Rose Dewitt in Titanic

Titanic is een van de meest winstgevende films aller tijden. Kate Winslet en Leonardo DiCaprio werden al snel bekende namen. Winslet was natuurlijk niet de eerste keuze voor de rol van Rose Dewitt Bukater. In die tijd was er veel vraag naar Gwyneth P altrow. De studio bood haar de rol aan, maar ze wees het af. P altrow heeft spijt van haar keuze, maar realiseert zich ook dat ze het verleden niet kan veranderen.

7 Warren Beatty wees Bill af in Kill Bill

Quentin Tarantino's klassieker, Kill Bill, draaide om 'de bruid' die op jacht was naar haar vijand, Bill. David Carradine portretteerde de kwaadaardige Bill in beide films. Carradine was echter niet de eerste keuze van Tarantino. Warren Beatty was inderdaad helemaal klaar om de rol op zich te nemen, totdat hij hoorde van het intense opnameschema in China. Tarantino dacht toen aan Bruce Willis, voordat hij Carradine vroeg.

6 Julia Roberts wees Annie Reed in Sleepless in Seattle af

In 1993 speelden Meg Ryan en Tom Hanks de hoofdrol in de klassieke romantische komedie Sleepless In Seattle. Het was een van de grootste hits van het jaar. Ryan was echter niet de eerste keuze om Annie Reed te spelen. Inderdaad, de studio bood de rol eerst aan Julia Roberts aan. Natuurlijk heeft Roberts de rol doorgegeven, en de rest is geschiedenis.

5 John Travolta wees Forrest Gump af

In 1994 won Tom Hanks zijn tweede Oscar, voor zijn uitstekende optreden in Forrest Gump. Hanks won vorig jaar zijn eerste Oscar, voor zijn rol in Philadelphia. Hanks was op dreef en de topman in Hollywood. John Travolta was echter de eerste keuze voor de rol, maar hij besloot te slagen. Travolta geeft openlijk toe dat hij tot op de dag van vandaag spijt heeft van die beslissing.

4 Emily Blunt wees Black Widow af in de MCU

Emily Blunt was helemaal klaar om de rol van de Black Widow op zich te nemen in het Marvel Cinematic Universe. Blunt accepteerde de functie inderdaad en zou haar eerste optreden in de MCU in Iron Man 2 maken. Blunt was echter tegelijkertijd ook bezig met het filmen van Gulliver's Travels. Ze kon het allebei niet aan, dus stopte ze met het MCU. Dat maakte natuurlijk de weg vrij voor Scarlett Johannesson om de rol over te nemen.

3 Al Pacino wees Han Solo af in Star Wars

Harrison Ford portretteert een aantal van de meest iconische personages in de filmgeschiedenis, waaronder Indiana Jones, Rick Deckard en Richard Kimble. Natuurlijk is geen van die rollen te vergelijken met Han Solo. Inderdaad, de originele Star Wars-trilogie zou niet hetzelfde zijn zonder Ford als Solo. De rol ging echter bijna naar Al Pacino. Het was Pacino's rol als hij dat wilde, maar hij slaagde omdat hij het script niet begreep.

2 Christina Applegate wees Elle Woods af in legaal blond

Christina Applegate werd wereldberoemd door Kelly Bundy te spelen in de populaire sitcom Married…With Children. Kort nadat de serie was voltooid, ontving Applegate een aanbod om Elle Woods te spelen in Legally Blonde. Applegate vond dat de twee rollen te veel op elkaar leken en wilde niet getypecast worden. Applegate wees het aanbod helaas af en Reese Witherspoon accepteerde de rol. Het bleek een van Witherspoon's meest iconische optredens te zijn.

1 Will Smith wees Neo In The Matrix af

Keanu Reeves bracht zijn carrière naar nieuwe hoogten met zijn ongelooflijke optreden als Neo in de inventieve en baanbrekende film The Matrix. Reeves was al een grote ster, maar de hoofdrol in The Matrix veranderde zijn leven. De studio bood echter eerst de rol van Neo aan Will Smith aan.

Smith las het script, maar geeft toe dat hij de film niet begreep. Hij gaf het aanbod door en speelde in plaats daarvan in Wild Wild West. Smith zou nu willen dat hij ja zei tegen The Matrix.

Aanbevolen: