Een kijkje in de tijd van Nick Cannon op America's Got Talent

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de tijd van Nick Cannon op America's Got Talent
Een kijkje in de tijd van Nick Cannon op America's Got Talent
Anonim

America's Got Talent ontkomt niet aan controverse. Keer op keer zagen we de populaire wedstrijdshow overspoeld door schandalen. Meest recentelijk was de AGT-ervaring van Gabrielle Union met Simon Cowell een onderwerp van discussie. We vergeten echter snel dat de voormalige AGT-host, Nick Cannon, ook zijn conflicten heeft gehad met anderen die bij de show betrokken zijn. Toch was in zijn ogen niet al zijn bijna tienjarige run als gastheer negatief.

Nick Cannon heeft onlangs veel dingen toegegeven, vooral met betrekking tot zijn gevoelens over de bedrijfsstructuur van NBC en hoe de hele America's Got Talent-operatie werkt. Veel van deze perspectieven, zowel goede als slechte, worden ondersteund door voormalige rechters, Howard Stern en Sharon Osbourne. Gezien het feit dat Nick langer bij de show was dan bijna iedereen, zijn zijn ervaringen en meningen bijzonder interessant.

Zonder verder oponthoud, hier is een kijkje in de tijd van Nick Cannon op America's Got Talent.

14 Nick is een stuk van zijn $50 miljoen plus nettowaarde verschuldigd aan AGT

Nick heeft in de loop der jaren behoorlijk wat vermogen vergaard. Het lijdt geen twijfel dat hij een groot deel van dit nest te danken heeft aan zijn tijd bij America's Got Talent. Volgens People verdiende Nick ongeveer $ 70.000 per aflevering, wat niet veel verschilt van het honorarium van Howie Mandel. Hoewel Simon Cowell en Howard Stern zeker veel meer verdienden, was Nick bijna 10 jaar bij AGT. Je kunt je dus voorstellen hoeveel hij van NBC heeft verdiend, dankzij dit lucratieve optreden.

13 Nick heeft met bijna alle juryleden gewerkt aan AGT

Met uitzondering van een deel van de crew en het productieteam, heeft Nick Cannon met de overgrote meerderheid van het beroemde talent aan AGT gewerkt. Van alle vijf presentatoren heeft Nick een seizoen gedeeld met bijna alle juryleden die aan America's Got Talent hebben gewerkt, waaronder Howie Mandel, Sharon Osbourne, Howard Stern, Mel B en Piers Morgan. Er zijn slechts vier AGT-juryleden met wie hij niet heeft gewerkt: Brandy Norwood, Julianne Hough, Gabrielle Union en Sofia Vergara.

12 Nick voelde dat zijn stem werd gecensureerd tijdens zijn tijd op America's Got Talent

Volgens Hello Giggles had Nick Cannon het gevoel dat zijn stem werd gecensureerd tijdens zijn werk voor NBC's America's Got Talent. Het feit dat hij tijdens zijn werk voor de mega-onderneming over deze kwestie sprak, is een van de redenen waarom hij gedwongen werd te stoppen. Hoewel hij zei dat hij graag deel uitmaakte van de AGT-familie, hield hij er niet van hoe ze de "vrijheid van meningsuiting" afkeurden en hoe ze omgingen met "culturele keuzes".

11 Alle handelingen steunen was zijn ding… Soms, tot een fout

In tegenstelling tot AGT-presentator Terry Cruise, was Nick Cannon altijd een groot voorstander van elke deelnemer die op de show kwam. In tegenstelling tot de jury was de kwaliteit niet iets waar hij om gaf. Hij juichte vaak deelnemers toe, ook al waren de juryleden helemaal niet geïnteresseerd in hen. Hoewel je dit als oneerlijk kon zien, slaagde hij er altijd in om een glimlach op het gezicht van elke deelnemer te toveren.

10 NBC was geen fan van Nick die een tulband voor de camera droeg

Nick vertelde zijn voormalige AGT-collega, Howard Stern, dat NBC openlijk niet onder de indruk was van de tulband die Nick besloot te dragen tijdens zijn latere jaren bij America's Got Talent. Tijdens zijn interview in september 2019 op The Howard Stern Show, beweerde Nick dat een van de redenen waarom hij zijn beroemde hosting-optreden verliet, de vijandigheid was die werd aangewakkerd over zijn keuze om de tulband te dragen.

9 Geplaagd door gezondheidsproblemen tijdens zijn hostingtaken

Tijdens zijn werk bij America's Got Talent had Nick Cannon ernstige gezondheidsproblemen waardoor hij in het ziekenhuis belandde. In het bijzonder leed hij aan licht nierfalen, evenals stolsels in zijn longen. Hij werd later gediagnosticeerd met een auto-immuunziekte die vergelijkbaar is met Lupus, volgens The Washington Post.

8 De bedrijfsmachine botste constant met Nick, maar hij werkte nog steeds bijna een decennium bij AGT

Hoewel hij bijna tien jaar aan AGT heeft gewerkt, is Nick openlijk kritisch geweest over de bedrijfsstructuur van NBC/AGT. Er was ook een culturele kloof tussen de Britse producenten (Fremantle) en die uit Amerika, vooral in termen van culturele ongevoeligheid. Volgens Global News werd Nick hier het meest uitgesproken over toen de ervaring van Gabrielle Union openbaar werd, jaren na zijn vertrek.

7 Zijn geschiedenis van hosting is wat hem het AGT-optreden bezorgde

NBC Nick Cannon kiezen als gastheer van AGT in 2009 was volkomen logisch. Tot dat moment was hij zo'n beetje de go-to-man voor het hosten van taken. In 2005 was hij verantwoordelijk voor het hosten van de slijmstunt bij de Nickelodeon's Kids' Choice Awards. Kort daarna presenteerde hij Nathan's Hot Dog Eating Contest, zijn MTV-improvisatieshow Wild 'N Out en Caught On Camera met Nick Cannon. Zelfs na het verlaten van AGT in 2016, heeft Nick zijn hostingtaken niet vertraagd.

6 AGT Judge Howard Stern was Nick's loopbaancoach

Toen Nick Cannon niet zeker wist of hij America's Got Talent wel of niet wilde verlaten, ging hij naar Howard Stern voor advies, volgens Nick's interview in The Howard Stern Show. Nick groeide op met het luisteren naar Stern en bouwde een vriendschap met hem op toen ze samen aan de show werkten. Terwijl Nick dacht dat Stern hem zou vertellen om AGT te verlaten om "het aan hen te houden", probeerde Stern hem over te halen om te proberen het te laten werken vanwege het hoge salaris.

5 Nick en Howie Mandel traden samen stand-up op tijdens het filmen van AGT

Howard Stern is niet de enige AGT-rechter met wie Nick Cannon een vriendschap heeft opgebouwd. Volgens Kentucky is Nick ook bevriend met Howie Mandel. De twee kregen een band over hun liefde voor stand-up comedy. Terwijl ze werkten aan de NBC-hitcompetitieshow, gingen de twee zelfs samen op tournee en traden ze op op verschillende plekken in het land. Hun stand-up sets waren echter niet geschikt voor het typische AGT-publiek.

4 Nick gebruikte de gouden zoemer maar één keer

Toen AGT voor het eerst werd bedacht, mochten de Golden Buzzers slechts één keer per seizoen door een jury worden gebruikt om hun favoriete act rechtstreeks naar liveshows te sturen. Nick Cannon mocht het uiteindelijk zelf gebruiken en dat deed hij ook, maar slechts één keer. Zijn keuze was een 90-jarige burleske danseres genaamd Dorothy Williams. Hoewel het leek alsof de juryleden haar door zouden sturen, besloot Nick het zelf te doen.

3 Zijn kinderen mochten niet op America's Got Talent

Toen hem werd gevraagd of hij zijn kinderen op AGT zou toestaan, maakte Nick het absoluut duidelijk dat ze niet waren toegestaan. Hij beweert dat hij Monroe en Morrocan, wiens moeder Mariah Carey is, erg beschermend is, en dat hij hen op het wereldtoneel nooit aan dat soort oordeel zou willen onderwerpen. Hij maakte ook duidelijk dat AGT bestaat voor degenen die anders nooit een kans zouden hebben op het sterrendom, niet voor de kinderen van beroemdheden.

2 Nicks advies aan de deelnemers was "niet normaal"

Er zijn veel dingen die mensen moeten weten als ze auditie willen doen voor America's Got Talent. Misschien wel het belangrijkste van alles is om uniek te zijn. Volgens Jacksonville vertelde Nick verschillende deelnemers dat ze er alles aan moesten doen om te voorkomen dat ze gewoon en middelmatig werden. AGT-juryleden en publiek zoeken naar talent dat buitengewoon is.

1 Het talent zien evolueren in de loop van de tijd was ongelooflijk lonend voor hem

Hoewel Nick Cannon zeker zijn worsteling had met de bedrijfsstructuur bij AGT, waardeerde hij duidelijk veel van zijn tijd als presentator van de show. Hij vond het vooral geweldig om te zien hoe talent zich in de loop van de tijd zou ontwikkelen. Hij zou iemand ontmoeten die uit een auditie komt, en een paar maanden later zouden ze tot hun recht komen voor miljoenen mensen. Dat was de moeite waard voor hem.

Aanbevolen: