Een kijkje in de tijd van Howard Stern op America's Got Talent

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de tijd van Howard Stern op America's Got Talent
Een kijkje in de tijd van Howard Stern op America's Got Talent
Anonim

America's Got Talent heeft veel juryleden zien komen en gaan, van wie sommigen onder controversiële omstandigheden vertrokken. Een van die rechters is Gabrielle Union, die zei dat ze tijdens het filmen van de show werd mishandeld. De ervaring van Gabrielle Union heeft ons nieuwsgierig gemaakt naar wat er werkelijk achter de schermen bij AGT gebeurt. Wie kan ons hier beter meer inzicht in geven dan de brutaal eerlijke, hilarische, vaak polariserende, maar ronduit inzichtelijke Howard Stern.

Er zijn veel verrassende dingen over Howard, die wereldberoemd is vanwege zijn belachelijk succesvolle radioshow, inclusief het feit dat deze controversiële "shock jock" eigenlijk drie jaar als jurylid heeft doorgebracht bij AGT, een familiewedstrijd show. Gelukkig voor de luisteraars van deze radioshow heeft de zelfverklaarde "King of All Media" zijn unieke America's Got Talent-ervaringen gedeeld. Zijn mijmeringen werpen licht op de innerlijke werking van AGT.

Zonder verder oponthoud, hier is een kijkje in de tijd van Howard Stern op America's Got Talent.

15 Kiezen voor een familieshow was een van de vele manieren waarop Howard ons tijdens zijn epische carrière heeft geschokt

Howard Stern heeft een aantal echt geïnspireerde en gevarieerde zakelijke stappen ondernomen die hem hebben geholpen zijn gerapporteerde nettowaarde van $ 650 miljoen te verzamelen. Gek genoeg was een van hen om tegen type in te gaan en als keurmeester te werken op AGT.

Howard is van nature veroordelend. Het maakt deel uit van zijn comedy-shtick op zijn SiriusXM-radioshow, maar het beoordelen van een familie-entertainmentshow was buiten zijn comfortzone. Volgens The Hollywood Reporter gaf Howard toe dat werken bij AGT het "meest schokkende" was dat hij heeft gedaan. Hij wilde echter nooit als één ding worden gedefinieerd. Hij kent het belang van evolueren in een carrière.

14 Er was groot verzet tegen NBC die Howard in dienst nam, maar dat kon hem niets schelen

Howard Stern heeft een groot deel van zijn leven gevochten tegen organisaties die hem niet in de lucht wilden hebben. Dit was met name het geval in zijn vroege jaren - censoren waren gericht op zijn wilde en politiek incorrecte inhoud.

Hoewel zijn radioshow in 2012 begon te evolueren, toen NBC hem vroeg om AGT te beoordelen, drong de Parents Television Council er bij adverteerders op aan de show te boycotten. Natuurlijk kon het Howard niet schelen. Hij drong door en gaf AGT enkele van de beste beoordelingen die ze ooit hebben gehad.

13 Howard geeft Simon Cowell de schuld van AGT's behandeling van vrouwen

Volgens Global News geeft Howard Stern Simon Cowell rechtstreeks de schuld voor de mishandeling van Gabrielle Union op de set van AGT. Hij beweerde botweg dat Simon de hele explosieve situatie "georkestreerd" had. Howard was allesbehalve bang om Simon uit te nodigen voor het constant wisselen van vrouwelijke sterren in zijn shows met "hetere meiden en jongere meiden".

Howard ging verder met te zeggen dat Simon "het zo heeft opgezet dat de mannen blijven, hoe oud ze ook zijn, hoe dik ze ook zijn, hoe lelijk ze ook zijn, hoe talentloos ze ook zijn".

12 Howard was een wrak nadat hij dat kind aan het huilen had gemaakt

Een van Howards beroemdste momenten in America's Got Talent was toen hij kritiek had op een 7-jarige rapper en hem aan het huilen maakte. Hoewel Howard altijd eerlijk is geweest, was hij boos op zichzelf omdat hij vooraf niet vriendelijker was tegen "Mir Money". Natuurlijk ging hij het podium op en gaf de jongeman een knuffel. Nadat Howard het podium had verlaten, begon hij te beven en vroeg hij zich af of hij "geschikt" was voor de AGT-baan.

11 Howard hield zowel van als gehaat werken bij AGT, zelfs met zijn kolossale salaris

NBC wilde Howard Stern zo graag voor AGT dat ze de opnames van L. A. naar New York verplaatsten, zodat Howard SGT kon filmen en ook aan zijn geliefde SiriusXM-radioshow kon werken.

Volgens Variety ontving Howard een enorme vergoeding om AGT te beoordelen, naar verluidt ongeveer $ 20 miljoen per jaar. De lange uren en het gebrek aan vrije tijd grepen hem echter echt. Hoewel hij van de acts genoot en zelfs graag met zijn medejuryleden werkte, klaagde Howard vaak publiekelijk over hoe 'klaar' hij ermee was. Dat is natuurlijk een beetje zijn strekking.

10 Simon Cowell probeerde Howards baan te stelen, ook al had Stern al plannen gemaakt om de show te verlaten

De 'Sony Hack' van 2014 onthulde dat Simon Cowell actief probeerde Howard te ontslaan bij AGT, zodat Simon zijn tv-carrière nieuw leven kon inblazen… door Howards positie in de jury in te nemen. Simon deed natuurlijk alsof hij een grapje maakte, volgens Radar Online, en belde Howard om hem te vertellen dat het allemaal een misverstand was.

Natuurlijk heeft Howard er niets van gekocht en heeft hij Simon sindsdien publiekelijk (en hilarisch) in elkaar geslagen. Het grappigste van alles is dat Howard zijn ontslag orkestreerde voordat Simon zich zo slonzig gedroeg.

9 Howard bedacht een zeer slimme manier om Heidi Klums "vervelende" zang tijdens commerciële pauzes te stoppen

In zijn SiriusXM-radioshow beschreef Howard hoe geïrriteerd hij zou raken met mederechter, Heidi Klum, die vaak voor zichzelf zong tijdens reclameblokken. Ze hield er vooral van om "Ring My Bell" van Anita Ward te zingen, ondanks dat ze alleen het refrein kende. Om haar te laten stoppen, vertelde Howard haar dat de producers bang waren roy alty's te betalen als ze zou uitglijden en zingen tijdens een live-opname. Natuurlijk zeiden ze zoiets niet.

8 Howard is een pestkop in de lucht geweest, maar hij zette die persona opzij voor AGT

Howard zou de eerste zijn om toe te geven dat hij voor sommige mensen een pestkop is geweest. Hoewel de overgrote meerderheid van zijn fans dol is op zijn brutaal eerlijke meningen, heeft hij veel grenzen overschreden. Dat gebeurt natuurlijk meestal als je vier uur per dag op de radio praat. Toch zorgde Howard ervoor dat hij het grootste deel van zijn kritische houding voor zijn radioprogramma bewaarde, in plaats van AGT. Hij was erg gul als rechter, zelfs als hij eerlijk was, en toonde zelden zijn prikkeldraadbeledigingen.

7 Niemand rekende erop dat Howard opgroeide, en dat is precies waarom hij nieuwkomers op AGT wilde helpen

Een van de redenen waarom Howard rechter bij AGT wilde worden, was omdat hij voelde dat hij iets te bieden had. Toen Howard Stern nadacht over het verlaten van de show, beweerde hij dat het de moeite waard was om een worstelende nieuwkomer een eerlijk advies te geven. Hij wou dat meer mensen dat voor hem deden terwijl hij opgroeide.

Howard beweerde dat niemand op hem rekende. Ze geloofden niet in zijn vermogen om te slagen, en de weinige mensen die hem legitiem advies gaven, hielpen hem echt om beter te worden. Dit is precies wat hij probeerde te doen met elke deelnemer aan de show.

6 Onflatteuze camerahoeken leidden tot zijn vertrek

Tijdens een interview op Jimmy Kimmel Live!, beweerde Howard dat een van de slechtste aspecten van zijn deelname aan America's Got Talent alle "niet-vleiende" camerahoeken waren waaraan hij werd blootgesteld. Howard heeft zich altijd uitgesproken over zijn onzekerheden - hij zei dat de camera constant in zijn neusgaten schoot vanwege zijn lengte van 1,80 meter.

5 Howards eigen entourage veroorzaakte hem verdriet tijdens het filmen

De fans van de Howard Stern Show weten dat Howard constant geïrriteerd is door de mensen die het dichtst bij hem staan. Tijdens het filmen van AGT bezorgden zijn eigen entourage, waaronder zijn stylist, Ralph Cirella, en limousinechauffeur/bodyguard, Ronnie Mund, hem verdriet.

Volgens hilarische stukjes in zijn show, zou Ralph voortdurend Howards AGT-privileges misbruiken, zoals te veel nemen van de AGT-handwerktafel. Ronnie zou met andere lijfwachten omgaan, wat voor overlast in de gangen zorgde. Dit alles maakte Howard boos, die professionaliteit hoog in het vaandel heeft staan.

4 Howard hield er echt niet van om deel uit te maken van achter-de-schermen capriolen met de andere juryleden

Hoewel Howard er geen probleem mee had om op het podium te komen om met deelnemers om te gaan, wilde hij echt geen deel uitmaken van capriolen achter de schermen met zijn medejuryleden. In het bijzonder maakte hij absoluut duidelijk dat hij NIET door Howie Mandel in de maling wilde worden genomen, ondanks Howie's constante pogingen. Hij wilde ook niet worden opgenomen op Heidi's sociale media, omdat ze hem altijd filmde vanuit hoeken die hij "niet vleiend" vond.

3 Howard werd bijzonder close met Sharon Osbourne en Nick Cannon

Hoewel Howard Stern notoir teruggetrokken is, slaagde hij erin vriendschappen en connecties op te bouwen met de medejuryleden van America's Got Talent. In het bijzonder is hij altijd bevriend geweest met Sharon Osbourne, die een vaste gast is in The Howard Stern Show. Voormalig AGT-presentator, Nick Cannon, is ook een grote fan van Howard nadat hij met hem heeft gewerkt. Nick gaat naar Howard voor advies.

2 Sharon Osbourne zou Howard de "strenge behandeling" geven tijdens het filmen

Voormalig AGT-rechter, Sharon Osbourne, heeft de speciale relatie beschreven die zij en Howard hebben. Deze relatie gebeurt op en buiten het scherm. Sharon is meerdere keren te gast geweest in The Howard Stern Show en is daarom onderworpen aan allerlei ongepaste en persoonlijke vragen.

Ze vertelde Piers Morgan (terwijl ze te gast was in zijn CNN-show) dat ze besloot dat op Stern om te draaien terwijl de twee AGT filmden. In het echte leven is Howard lang niet zo grof als in zijn show, dus hij was verrast door hoe ongepast Sharon achter de schermen met hem zou omgaan.

1 Howard was bang om in iets te stappen dat al populair was

Howard Stern kwam eigenlijk uit het niets. Dankzij zijn ongelooflijk harde werk, bijna obsessieve toewijding, gevoel voor humor en ongelooflijke brein, is hij erin geslaagd om bijna elke steen in goud te veranderen. Dit omvat zijn talrijke radio-optredens, gepubliceerde werken, zoals het ongelooflijke "Howard Stern Comes Again", en zijn film, Private Parts.

Howard gaf echter aan David Letterman toe dat hij bang was om in iets terecht te komen dat al succesvol was, omdat hij niet de schuld wilde krijgen als het bergafwaarts ging. Gelukkig deed Howard het niet "Ba Ba Booey" - Stern gaf AGT enkele van de beste beoordelingen die ze ooit hebben gehad.

Aanbevolen: