20 Feiten over Howard Stern die producers van America's Got Talent op de DL willen houden

Inhoudsopgave:

20 Feiten over Howard Stern die producers van America's Got Talent op de DL willen houden
20 Feiten over Howard Stern die producers van America's Got Talent op de DL willen houden
Anonim

Al vier decennia ha alt Howard Stern de krantenkoppen als radiopersoonlijkheid en zelfverklaarde 'shock jock'. Hij begon op de radio tijdens zijn studie aan de Boston University en begon in 1985 aan een 20-jarig programma, The Howard Stern Show, in WXRK in New York City. Op het hoogtepunt van zijn succes had hij 20 miljoen luisteraars die op hem afstemden.

Hij is berucht omdat hij zijn mening uitspreekt en dingen zegt om mensen op te winden, maar ook omdat hij mensen bespot vanwege hun uiterlijk en alles vies, grof en onbeschoft maakt. Misschien is dit de reden waarom hij de titel van 'meest beboete' radiopresentator verdiende, vanwege zijn constant over-the-line soort humor.

Howard Stern is in de loop der jaren milder geworden en redt dieren, samen met zijn tweede vrouw, Beth. Toen hij zijn boek, Howard Stern Comes Again, promootte, sprak hij over zijn persoonlijke evolutie en zei hij: "Als ik niet was gegroeid en geëvolueerd en veranderd… Ik weet niet dat ik nog steeds op de radio zou kunnen zijn."

Toch, toen Stern werd aangenomen als on-air-persoonlijkheid voor America's Got Talent, krabden veel mensen zich achter hun oren. Zou hij teveel zijn voor deze prime time, gezinsvriendelijke programmering?

Hier zijn 20 feiten over Howard Stern die producenten van America's Got Talent op de DL willen houden.

20 Het Fartman-kostuum

Onbenullige humor is onvolwassen; het is ook klassiek Howard. De shock-radio-dj gaf 10K uit om een gouden, nauwsluitend kostuum te maken, zodat hij zijn billen kon blootleggen tijdens de MTV Music Awards van 1992… en 'em laten scheuren'. Hij maakte zelfs een ingang vanaf het plafond en liet nepgas los. De ster is nooit meer uitgenodigd voor de prijsuitreiking.

19 Selena Ongevoeligheid

Spotten met de doden is bijzonder klasseloos. Nadat fans geschokt waren door de dood van de Latijns-Amerikaanse zangeres Selena in 1995, besloot Stern van de gelegenheid gebruik te maken om de spot met hen te drijven. Net de dag voor haar begrafenis geloofde hij harteloos dat het grappig zou zijn om geweerschoten te spelen over een van haar liedjes en vervolgens een nep-Spaans accent te gebruiken.

Stern zei destijds: "Spaanse mensen hebben de slechtste muzieksmaak. … Deze muziek doet absoluut niets voor mij. Alvin en de Chipmunks hebben meer ziel." Hoewel hij zich verontschuldigde nadat hij zei dat het 'satire' was om zijn gedrag te verontschuldigen.

18 Ongevoelig voor Columbine

Na de tragedie in Columbine in april 1999 en slechts enkele weken na het Selena-incident, slaagde Howard Stern er opnieuw in om erin te stappen. In plaats van iets geruststellends of aardigs te zeggen, of het onderwerp zelfs helemaal te vermijden, sprak hij over de 'heel knappe meisjes' die op journaals werden vastgelegd terwijl ze wegliepen van de school… en andere ongepaste opmerkingen maakte.

17 Te vies om gewone radio te maken

Het heeft tientallen jaren geduurd, maar uiteindelijk slaagde Stern erin te veel te zijn voor reguliere radio. In 2004 werd hij van zes markten gedropt, nadat de Clear Channel Radio Company die hem vervoerde werd geslagen met een boete van $ 495K van de FCC. De boete was het gevolg van een interview met de co-ster van de 'beruchte' tape van Paris Hilton, waar Stern zeer grafische vragen stelde. Deze boete dreef Stern uiteindelijk naar satellietradio, buiten de reguliere ether.

16 Hij maakt zichzelf zelfs belachelijk

Naarmate hij ouder wordt, heeft zelfs Howard Stern toegegeven dat hij overdreven was om meer luisteraars te krijgen. Over zijn vroege carrière heeft Howard gezegd: "Alle seksuele capriolen, religieuze capriolen, race-capriolen - alles waar ik over sprak, alle buitensporige dingen die ik deed - was om mijn publiek te vermaken en mijn publiek te laten groeien. Of je het nu leuk vond of niet, of de persoon in de straat het leuk vond of niet - het kon me niet schelen, zolang ik dat publiek maar bleef groeien."

15 Praten over Pam Anderson op 9-11

Howard was live in de lucht toen de vliegtuigen de Twin Towers in New York City raakten. Vanwege het gebruikelijke onderwerp van zijn show was Stern aan het praten over Pamela Anderson toen het nieuws bekend werd.

Voor de verandering was hij niet ongevoelig. In een zeer serieuze zet voor Howard zei hij eenvoudigweg: "We zullen allemaal zitten wachten om te horen wat er gebeurt" en nam hij afscheid van zijn luisteraars voor de dag.

14 De tijd dat hij Bon Jovi uitjoeg

Toen Jon Bon Jovi de show van Stern oversloeg terwijl hij het album 'New Jersey' promootte, vatte hij het persoonlijk op en nam wraak op een typische kinderachtige manier. Hij belde Jon live op de radio, en Jon verontschuldigde zich, maar Howard was boos.

Stern begon de zanger "Jon Bon Phony Boy" te noemen en moedigde mensen zelfs aan om Bon Jovi-liedjes uit te boeien. In 1992 hadden ze het eindelijk goedgemaakt. In 2018 was het Stern die Bon Jovi in de Rock and Roll Hall of Fame opnam.

13 Woorden hakken met Madge

Jarenlang werd Madonna bespot in de show van Howard Stern. Toen ze in 2015 anderhalf uur lang in zijn show verscheen, vroeg Robin Quivers waarom het zo lang duurde voordat Madge naar hun show kwam.

Madonna zei eerlijk: "Ik dacht niet dat jullie me leuk vonden". Stern gaf toen toe dat hij Madonna leuk vond en gaf iets over zichzelf toe. Stern zei: "Ik zei altijd slechte dingen over iedereen. Ik' Ik zal je vertellen waarom. Ik ben enorm onzeker en ik dacht - dat was mijn reflexmatige reactie op alles. Ik was, eerlijk gezegd, een boze jongeman."

12 Hij bespotte het geloof van Ainsley Earhardt in de lucht

Stern was er snel bij om de spot te drijven met het vocale vertoon van Ainsley Earhardt in haar op geloof gebaseerde show, Fox and Friends. Hij bespotte haar over een aflevering waarin ze sprak over uitgedaagd en getest worden, maar God gaf haar vrede.

Terwijl Howard reageerde met sarcasme en enige woede, reageerde Earhardt liefdevol (wat Stern tot het einde moet hebben afgeluisterd) door te zeggen: Mijn hele Bijbelstudie keek naar zijn interview en we hadden allemaal medelijden met hem en we baden allemaal voor hem.”

11 Zoveel seksisme

Howard Stern objectiveert vrouwen en maakt mensen belachelijk als onderdeel van zijn carrière. Zou hij zonder deze constante onbeschofte opmerkingen zelfs Howard zijn? Toen hij werd gecast om mensen te beoordelen op hun talent, en niet op hun uiterlijk, was het een beetje vreemd voor de radiopresentator, maar hij omarmde het toch.

10 Big Beef met Simon Cowell

Het is vreemd dat Howard degene was die Simon Cowell uitriep over de "toxic boy's club", omgeving Stern zegt dat Cowell de leiding had bij America's Got Talent. Zelfs Sharon Osbourne was het eens met wat Stern zei over de sfeer. Helaas, Stern maakte het ook persoonlijk tegen Simon en ging schelden op het talent … en Cowell zelf.

The Wrap meldde dat Stern zei: "Hij regelt het dat de mannen blijven. Het maakt niet uit hoe lelijk [de mannen] zijn, hoe oud ze ook zijn, hoe dik ze ook zijn, hoe talentloos ze ook zijn dat zijn ze.'

9 Zijn minder dan schone reputatie

Hoewel Stern toegeeft dat sommige van zijn eerdere radio-inhoud hem zelfs ongemakkelijk maakt, moet hij ook bezig blijven. In de uitzending heeft Stern gezegd dat hij niet weet wat er daarna gaat komen: "Ik ben een beetje bang om met pensioen te gaan. Het is alsof ik op een willekeurige dag het niet weet - en dit verontrust me dat ik mezelf niet goed ken genoeg… ik weet niet echt wat ik wil en wat ik wil doen."

8 Zijn liefde voor pannenkoeken

Zelfs het ontbijt is niet veilig in de buurt van Howard Stern. De FCC heeft zowel Stern als Infinity Broadcasting een boete van $600K opgelegd voor zijn grove opmerkingen. Hij deelde een nauwgezet gedetailleerd verslag van hoe hij tante Jemima echt waardeerde voor meer dan alleen haar smakelijke pannenkoeken en siroop, en wat hem echt 'opgewekt' maakte van het ontbijt. Laat je fantasie de rest invullen.

7 De grap die hij maakte over Dolly

Het lijkt alsof Dolly Parton van bijna iedereen houdt, maar Howard Stern is erin geslaagd haar stoute lijst te maken. Stern dacht dat het grappig zou zijn om kleine fragmenten van Dolly die haar audioboek vertelt te nemen en ze samen te voegen om het te laten klinken alsof ze onbeleefde en racistische dingen zei. Dolly was erg luidruchtig over hoe deze grap van Howard niet grappig was.

6 Hij schaamde zich voor Lena Dunham

Er zijn veel redenen om Lena Dunham te verslaan, maar de grootte van haar lichaam zou daar niet een van moeten zijn. Toen hij commentaar gaf op de HBO-show Girls, noemde Stern Dunham: "Een dik klein meisje dat een beetje op Jonah Hill lijkt (die naar verluidt een grote fan van de show is) en ze blijft haar kleren uittrekken."

5 Carnie Wilson bedrogen

Het was een wrede manier om Carnie Wilson te misleiden, die onlangs een lapbandoperatie had ondergaan om af te vallen. Stern liet de zangeres onbewust op een weegschaal gaan staan, zodat hij haar gewicht live in de lucht verder belachelijk kon maken.

Tientallen jaren later vertelde Wilson aan The Talk: Ik bedoel, hij werd gek, gewoon omdat hij ervan houdt om zich dik te schamen. Het is als een grap voor hem, maar niet voor mij. Het was een van de slechtste ervaringen die ik ooit heb gehad. Ik was zo kapot en zo beschaamd. Echt vernederd.”

Wilson keerde enkele jaren later terug naar Howards show, nadat hij na de operatie nog eens 140 pond was afgevallen, en Stern zei nog steeds dat ze nog eens 40 pond zou moeten verliezen.

4 Fobische neigingen met Jamie Foxx

Howard dacht dat het grappig zou zijn om in de lucht te mijmeren dat hij voorkennis had over Jamie Foxx en zei: Ik denk dat we waarschijnlijk niet in hetzelfde team zitten. … Ik weet niet in welk team hij zit, maar het is niet mijn team.”

Nicki Swift meldde dat Jamie terug klapte met: 'Dat pik ik niet, lafaard Stern. Ik neem dat niet aan van iemand die chronische gonorroe heeft."

3 Wat zijn dochter te zeggen heeft

Heeft Howards constante gepraat over seks invloed gehad op zijn dochter Emily en haar kijk op relaties en daten? Emily vertelde The Post: "De nadruk van mijn vader op seksualiteit [in zijn carrière] hield me uit de datingring [toen ik jonger was]." Emily suggereerde ook dat Howard wordt bedreigd door haar moeder die weer aan het werk gaat, een katalysator kan zijn geweest voor hun scheiding.

2 Toen hij zich kandidaat stelde voor gouverneur

In 1994 stelde Howard Stern zich kandidaat voor een openbaar ambt, voor de functie van gouverneur van New York, als vertegenwoordiger van de Libertarische Partij. Zijn platform was gericht op het opnieuw invoeren van de doodstraf, waardoor wegpersoneel alleen 's nachts kon werken, hoge tolheffingen op de snelweg om het verkeer te verbeteren, en een belofte om ontslag te nemen zodra hij zijn platformdoelen had bereikt.

De echte race was tussen Mario Cuomo en George Pataki - Pataki won.

1 Wat hij te zeggen had over Jay

Jarenlang gaan er geruchten over een gigantische vete tussen Stern en Leno, waarschijnlijk omdat Leno bekend staat als zo gastvrij en vriendelijk, terwijl Stern luidruchtig en moeilijk is (op zijn best).

Volgens USA Today sprak Leno eindelijk over de vete en zei hij dat zijn motto is: "Nooit uitleggen, nooit klagen. Ik raakte niet in de vete, want je gaat geen vete winnen met Howard, Howard is goed. Als je die vete begint, boem, ben je neer. Dus als je het maar laat rollen, is het goed."

Aanbevolen: