Wie is de zus van Gal Gadot, Dana?

Inhoudsopgave:

Wie is de zus van Gal Gadot, Dana?
Wie is de zus van Gal Gadot, Dana?
Anonim

Als je een van de recente Marvel Cinematic Universe-films hebt gezien (vooral Wonder Woman), dan weet je zeker wie de geschikte, mooie en slimme Gal Gadot is. Je weet misschien niet dat de beroemde MCU-actrice een zus heeft…

Dat klopt, de 35-jarige superheldin heeft een zus, en ondanks Gal's populariteit weten we niet veel over haar broer of zus. Veel beroemdheden hebben beroemde broers en zussen, zoals de Olsen-tweeling (hun zus is Elizabeth Olsen) of andere familieleden die het niet erg vinden om openbaar te zijn over hun leven.

Veel beroemdheden hebben echter ook broers en zussen die liever rustig blijven en een normaal leven blijven leiden, ver weg van alle drukte en paparazzi. Dat is het geval met Dana Gadot, de zus van Gal.

Er is heel weinig informatie beschikbaar over het leven van de Wonder Woman-zus, omdat ze ervoor heeft gekozen om weg te blijven van al het Hollywood-drama. Ze is duidelijk geen fan van de hectische levensstijl die vaak gepaard gaat met roem.

In dit artikel bekijken we Dana Gadot en delen we de feiten die we over haar leven hebben gevonden.

10 Ze is de enige broer van Gal

Gal Gadot en zusje Dana
Gal Gadot en zusje Dana

De 35-jarige moeder van twee heeft maar één broer of zus, en deze broer of zus is Dana. Gal heeft twee dochters, wat heel bemoedigend moet zijn voor Gal en haar zus. Deze dochters zouden eigenlijk 'mini'-versies van de twee zussen kunnen zijn.

Gal en Dana lijken een behoorlijk solide zusterschap en een geweldige band te hebben. Toen ze opgroeide, was Dana waarschijnlijk de persoon waar Gal het grootste deel van haar tijd mee zou doorbrengen. Gal leek het heerlijk te vinden om voor haar kleine zusje te zorgen.

We vragen ons af of Dana ooit een van Gal's Marvel-kostuums heeft geleend voor feestjes. Het hebben van de Wonder Woman als je enige broer of zus moet van pas komen bij 'verkleedfeestjes'!

9 Dana is jonger dan gal

Gal Gadot aan het dineren met Dana
Gal Gadot aan het dineren met Dana

We weten wel dat Gal 35.jaar oud is; we weten echter niet precies hoe oud haar zus is. Toch leek Dana nog maar een peuter toen Gal al een klein meisje was.

Afgaande op enkele familiefoto's die we online hebben gevonden, lijkt het erop dat Gal tussen de zes en tien jaar ouder zou kunnen zijn dan Dana. Sommige bronnen hebben onthuld dat de Wonder Woman-actrice in feite negen jaar ouder is dan haar kleine zusje, maar Gal heeft dit niet bevestigd.

Als deze bronnen correct zijn, zou dit betekenen dat Gal's kleine zusje dit jaar ongeveer 26 jaar oud zou zijn.

8 Ze is blond

Profielfoto van Dana Gadot
Profielfoto van Dana Gadot

Gal Gadot staat bekend om haar zwoele look, dankzij haar donkerbruine haar en prachtige gelaatstrekken. Haar zus daarentegen is blond, met blond haar. De zussen zien er echt heel anders uit.

Dat klopt, Dana heeft blond haar en blauwe ogen. In tegenstelling tot veel overtuigingen, kunnen broers en zussen vaak heel verschillende fysieke verschijningsvormen hebben. In feite zou het moeilijk zijn om te weten dat ze familie zijn, alleen al door naar de foto's van de twee zussen te kijken.

Dit helpt Dana zeker om een normaal leven te leiden, aangezien ze niet direct herkenbaar is als de zus van Gal Gadot.

7 Ze woont in Israël

Dana Gadot en palmboom
Dana Gadot en palmboom

Volgens de informatie die we hebben gevonden over de zus van Gal Godot, woont Dana nog steeds in Israël. We weten wel dat Gal Gadot opgroeide in Rosh HaAyin, een stad in de buurt van Tel Aviv.

We weten ook dat de Wonder Woman-actrice een groot deel van haar volwassen leven heeft doorgebracht met haar man en familie, een paar blokken verwijderd van het strand in Israël. We kunnen alleen maar aannemen dat Dana dicht bij haar oudere zus heeft gewoond.

Dana poseerde wel voor een strandfoto die ze naar haar Facebook-pagina uploadde, wat een vakantiefoto kan zijn, maar ook een foto kan zijn die is genomen in de buurt van het strand waar Gal Gadot woonde.

6 Ze studeerde psychologie

Gal en Dana Gadot
Gal en Dana Gadot

Volgens veel betrouwbare online bronnen studeerde het zusje van Gal Gadot psychologie. Psychologie is een wetenschappelijke discipline waarbij de geest en het gedrag van mensen worden bestudeerd.

Het is duidelijk dat Dana een slimme jonge vrouw is, nieuwsgierig, empathisch en bereid om anderen te helpen. Psychologie omvat vele deelgebieden van studie; daarom is het moeilijk te zeggen waarom Dana er echt voor heeft gekozen om psychologie te studeren, maar we weten wel dat ze geïnteresseerd moet zijn geweest in geestelijke gezondheid en sociaal gedrag.

5 Dana is een Steenbok

Gal Gadot aan het dineren met haar familie
Gal Gadot aan het dineren met haar familie

Hoewel we het exacte geboortejaar van Dana niet kunnen vinden, weten we wel dat ze op 9 januari is geboren. Dit betekent dat de jongere zus van Gal een Steenbok is.

Steenbokken zijn hardwerkende aardetekens die over het algemeen verantwoordelijke mensen zijn. Steenbokken zijn ook gereserveerde individuen met veel discipline. Dit zou de wens van Dana kunnen verklaren om privé te blijven.

Gal is een Stier, wat een ander aardeteken is. Omdat beide zussen aardse tekens zijn, hebben ze een natuurlijk begrip van elkaar. Dit zou verklaren waarom ze zo goed met elkaar overweg kunnen.

4 Haar sociale media-accounts zijn allemaal privé

Gal Gadot leunend op Dana
Gal Gadot leunend op Dana

Dana's leven verschilt absoluut van het leven van haar oudere zus. Dana heeft haar leven buiten het publiek gehouden en houdt al haar sociale media-pagina's privé.

Verrassend genoeg verschijnt Gal's jongere zus niet op foto's van evenementen waar Gal bij betrokken is, zoals filmpremières of prijsuitreikingen. Dit is een ander teken dat Dana liever uit de schijnwerpers blijft. Ze deelt haar privéleven alleen met haar vrienden en familie.

3 Gal Gadot is erg trots op Dana

Gal Gadot met Dana en dochter
Gal Gadot met Dana en dochter

Gal Gadot is lovend over haar familie. Ze noemt haar dochters graag in interviews, en de 35-jarige actrice heeft ook op sociale media over Dana gepraat.

In een Facebook-bericht uit 2016 deelde Gal een mooie foto van haar en haar zus, met het volgende bijschrift:

"Gelukkige verjaardag aan mijn enige echte zus @danagadot !!! Ik hou het meest van jou!!! Zo trots om een zus zoals jij te hebben, goedhartig, slim en liefdevol. Je bent als een straal van zon. Het verspreiden van je geluk en goede energieën naar de wereld. Ik wens je gezondheid en geluk. Altijd. Mogen al je dromen uitkomen ????????❤️?"

Het is veilig om te zeggen dat de Gadot-zussen een zeer sterke band hebben.

2 Dana werkt mogelijk voor een Israëlische luchtvaartmaatschappij

Gal Gadot en Dana lachend
Gal Gadot en Dana lachend

Hoewel het verzamelen van informatie over de geheimzinnige broer of zus een uitdaging was, hebben we inhoud gevonden die mogelijk betrouwbaar is. We hebben een LinkedIn-account gevonden onder de naam Dana Gadot.

Omdat Gadot niet echt een veelvoorkomende achternaam is, kunnen we aannemen dat het LinkedIn-account dat we hebben gevonden echt van de zus van Gal Gadot is. Dana heeft in dat geval aangegeven dat het haar huidige beroep is om controller te zijn voor de Israëlische luchtvaartmaatschappij El Al.

In haar 'ervaring' noemde Dana psychologie als haar bacheloropleiding. Dit maakt het LinkedIn-account nog betrouwbaarder, aangezien we weten dat de zus van Gal Gadot echt psychologie heeft gestudeerd.

1 Ze lijkt twee YouTube-kanalen te hebben

Gal Gadot kust Dana
Gal Gadot kust Dana

Volgens ons onderzoek heeft Gal's zus twee aparte YouTube-accounts, beide onder de naam Dana Gadot. Het zouden heel goed de accounts van Gal Gadots zus kunnen zijn, aangezien ze allebei inhoud in het Hebreeuws bevatten.

Een van de YouTube-accounts bevat oude video's van begin 2010 met montages van verschillende reizen en oude familiefoto's. Het tweede verslag bevat een reeks van wat lijkt op een re-enactment van een psychotherapiesessie.

Deze psychologiegerelateerde video's sluiten aan bij Dana's psychologiestudies, waardoor het zeer aannemelijk is dat dit account echt van haar is.

Aanbevolen: