Wie is de zus van Hailey Baldwin, Alaia?

Inhoudsopgave:

Wie is de zus van Hailey Baldwin, Alaia?
Wie is de zus van Hailey Baldwin, Alaia?
Anonim

Hoewel de meesten van ons hebben gehoord van Hailey Baldwin - het beroemde model dat getrouwd is met de Canadese zanger Justin Bieber, haar vader - Hollywood-ster Stephen Baldwin, evenals haar oom Alec Baldwin - die ons enkele iconische SNL-momenten heeft gegeven, we weten niet veel over Hailey's zus Alaia. Het lijdt geen twijfel dat de familie Baldwin tal van beroemde leden heeft en vandaag dachten we dat we zouden proberen wat meer te weten te komen over Alaia, die daadwerkelijk in de voetsporen van haar vader is getreden als het gaat om acteren, evenals de voetsporen van haar zus als het gaat om acteren. komt modelleren. Als je door blijft gaan, zul je ontdekken waar Alaia gepassioneerd over is, of ze single is en wat ze precies doet in haar vrije tijd!

Ok, hier zijn ze dan - 12 feiten die je misschien niet wist over de zus van Hailey Baldwin, Alaia!

12 Laten we beginnen met het feit dat Alaia drie jaar ouder is dan Hailey

Om onze lijst af te trappen, hebben we besloten om mee te gaan met het feit dat Alaia de oudere zus van model Hailey Baldwin is. Alaia werd geboren op 23 januari 1993, terwijl Hailey drie jaar later, op 22 november 1996, werd geboren. De twee dames hebben geen andere broers en zussen, maar ze hebben zeker een behoorlijk aantal neven, aangezien Stephen Baldwin er drie heeft. broers en twee zussen!

11 Alaia is een actrice en een model

Aangezien Alaia Baldwin opgroeide met een Hollywood-ster als haar vader, was het slechts een kwestie van tijd voordat ze in zijn voetsporen zou treden. Tot nu toe heeft de jonge actrice rollen gehad in een korte film genaamd DJ B: Party All The Time, Let's Celebrate! (Hey Hey) en de populaire tv-serie Saturday Night Live. Behalve dat ze acteren een kans geeft, heeft Hailey's zus ook modellenwerk uitgeprobeerd, en hierboven kun je haar zien paraderen op de catwalk!

10 En sinds ze ermee gediagnosticeerd is, is ze ook een activist voor endometriose

Iets wat veel misschien niet weet over Alaia Baldwin, is dat ze lijdt aan endometriose en sinds de diagnose is ze een behoorlijk vocale pleitbezorger voor endometriose geworden. Ze heeft regelmatig beelden van haar "endo-buik" op sociale media gedeeld in de hoop dat andere vrouwen zich minder alleen zullen voelen door over haar ervaring te praten. Alaia ontdekte voor het eerst symptomen van endometriose toen ze 22 jaar oud was.

9 Ze is sinds 2017 getrouwd met muziekproducent Andrew Aronow

Als het gaat om de relatiestatus van Alaia Baldwin, is de 27-jarige getrouwd met muziekproducent Andrew Aronow. De twee tortelduifjes trouwden op 2 september 2017 tijdens een prachtige huwelijksceremonie in New York. Afgaande op Alaia's frequente posts op sociale media, die vaak foto's van haar en Andrew bevatten, lijkt het alsof de twee nog steeds erg verliefd zijn!

8 En Hailey Baldwin was het bruidsmeisje op de bruiloft

Onnodig te zeggen dat de hele Baldwin-familie de prachtige bruiloft van Alaia bijwoonde en zoals je op de foto hierboven kunt zien - haar jongere zus Hailey Baldwin was eigenlijk het bruidsmeisje. Eerlijk gezegd, wie had gedacht dat slechts een jaar later Alaia's jongere zus door het gangpad zou lopen en het weten ook zou binden? Tegenwoordig zijn beide zussen gelukkig getrouwd!

7 Alaia, net als Hailey, gaat graag naar filmpremières met haar vader Stephen

Hoewel sommigen misschien nog nooit van Alaia Baldwin hebben gehoord, is de kans groot dat als ze fans zijn van haar vader Stephen, ze haar hebben gezien op een rode loper-evenement met hem.

Net als Hailey heeft Alaia er altijd van gehouden om filmpremières en leuke Hollywood-evenementen bij te wonen met haar vader, en hierboven kun je beide zussen met hun vader tegelijk zien!

6 En het model is ook een beetje een feestmeisje

Een ander ding dat we via haar sociale media-accounts over Alaia Baldwin hebben ontdekt, is dat de 27-jarige zeker van een goed feest houdt. Natuurlijk is het geen schande dat de meeste 20-jarigen het leven leuk vinden om het leven te vieren met een goede feestavond, en hierboven kun je de oudere zus van Hailey Baldwin precies dat zien doen met enkele van haar prachtig uitziende vrienden.

5 Alaia is beste vriendinnen met haar neef Irland en matroos Brinkley Cook - Model Christie Brinkley's Daughter

Als het gaat om de beste vrienden van Alaia Baldwin, staat haar neef Ireland Baldwin - de dochter van Alaia's oom Alec Baldwin - zeker bovenaan die lijst.

Naast Ierland wordt Alaia ook vaak gespot met Sailor Brinkley Cook - de dochter van model Christie Brinkley. Op de foto hierboven zie je alle drie de dames samen rondhangen!

4 Alaia is momenteel zwanger en verwacht in augustus te bevallen

Eerder dit jaar kondigde Alaia Baldwin eigenlijk aan dat ze zwanger is van haar man Andrew Aron en dat de twee een dochtertje krijgen. De 27-jarige zal naar verwachting ergens in augustus bevallen en het is veilig om te zeggen dat Alaia, evenals haar jongere zus Hailey, enorm enthousiast zijn over de komst van de baby over slechts een paar maanden!

3 Hailey's zus houdt van reizen

De volgende op onze lijst is een ander feit dat we ontdekten via de sociale media van Alaia Baldwin. Afgaande op haar foto's op Instagram is het veilig om te zeggen dat de oudere zus van Hailey dol is op reizen en met haar vrienden of haar partner over de hele wereld heeft gereisd.

Natuurlijk, met de baby onderweg en de wereldwijde pandemieën die momenteel plaatsvinden, moest het reizen langzamer gaan, maar we wedden dat zodra ze weer kan reizen - Alaia onderweg zal zijn!

2 En eet geen gluten

Laten we verder gaan met een ander feit dat we over Alaia ontdekten via haar sociale media - het model eet geen gluten. Volgens Alaia Baldwins Instagram-bio eet het model alleen glutenvrije ma altijden en het lijkt er zeker op dat glutenvrij gaan het leven van de jonge ster beter heeft gemaakt. Dit betekent natuurlijk niet dat Alaia niet geniet van lekker eten - ze zorgt er alleen voor dat het glutenvrij is!

1 En tot slot, Alaia en Hailey zijn erg close

Om onze lijst af te ronden, hebben we besloten om mee te gaan met het feit dat Alaia heel dicht bij haar jongere zus Hailey Baldwin staat. De twee dames verschillen slechts drie jaar in leeftijd en zijn elkaars enige broers en zussen. Het is veilig om te zeggen dat de twee elkaar bij elke stap hebben gesteund en dat zal zeker zo blijven!

Aanbevolen: