Netflix's YOU: 5 Times Beck Was Joe's Perfect Match (& 5 Times It Was Love Quinn)

Inhoudsopgave:

Netflix's YOU: 5 Times Beck Was Joe's Perfect Match (& 5 Times It Was Love Quinn)
Netflix's YOU: 5 Times Beck Was Joe's Perfect Match (& 5 Times It Was Love Quinn)
Anonim

Tot nu toe zijn er twee intense seizoenen van Netflix's You geweest om te binge en van te genieten. In het eerste seizoen werd Joe Goldberg obsessief verliefd op een jonge vrouw genaamd Beck. Ze was een studente met een oppervlakkige vriendengroep, een gespannen relatie met haar vader en een ongelukkige romantische relatie met een man die geen respect voor haar had. Joe kwam langs en veegde haar van haar voeten. Helaas eindigde hun relatie tragisch.

In het tweede seizoen viel Joe voor Love Quinn, een jonge vrouw met een geheel nieuwe bagage in vergelijking met Beck. De broer van Love Quinn had veel problemen: ze was al een jonge weduwe en ze had een geschiedenis van geweld waarvan Joe zich totaal niet bewust was. Gedurende seizoen 2 begon meer van de waarheid over Love Quinn aan het licht te komen.

10 Beck: vocht voor Joe terug nadat hij met Karen begon te daten

Toen Joe, gespeeld door Penn Badgley, met Karen Minty begon te daten, was Beck daar niet zo blij mee. In plaats van te smullen van ellende of jaloezie, zette Beck haar relatie met Joe weer voort om hem terug te winnen. Niet iedereen is in staat om hun trots opzij te zetten en de persoon die ze leuk vinden te laten zien dat ze er echt om geven.

Beck deed dit en schaamde zich er ook niet voor. Ze vocht voor Joe en bewees hem dat ze klaar was om hun romance nieuw leven in te blazen. Uiteindelijk besloot hij haar terug te nemen, ook al had hij een goede zaak met Karen.

9 Love Quinn: eerlijk over haar familieleden vooraf

Beck loog tegen Joe dat haar vader dood was, wat echt in de war was. Hoewel Beck een gespannen relatie met haar vader had, had ze dit niet mogen doen.

Love Quinn, aan de andere kant, stelde Joe voor aan haar broer, Forty, en haar beide ouders. De familieleden van Love Quinn waren allemaal een beetje eigenzinnig en excentriek, maar Love Quinn probeerde ze nooit te verbergen of te beweren dat een van hen was overleden.

8 Beck: Ze hadden samen een perfecte dagelijkse routine

Op een bepaald moment in hun relatie waren Beck en Joe volledig op één lijn met elkaar. Ze hadden hun dagelijkse routine naar beneden en ze waren erg gelukkig samen. De twee zouden samen wakker worden en quality time doorbrengen met doen wat voor hen het belangrijkst was.

Als koppels in staat zijn om synchroon met elkaar te vallen, voelen ze zich meer verbonden en meer verbonden. Beck en Joe hebben die gevoelens een tijdje met elkaar ervaren … totdat alles tussen hen in het ergste geval ontplofte.

7 Love Quinn: Haar vrienden accepteerden Joe meer

Becks groep beste vrienden was nooit echt zo cool in Joe's ogen. Hij vond ze helemaal niet leuk en eigenlijk keurde hij ze helemaal af. Hij had het gevoel dat Beck hogere eisen had moeten stellen aan wie ze in haar leven toeliet. Joe vermoordde uiteindelijk een van Beck's beste vrienden, Peach Salinger, een personage gespeeld door Shay Mitchell.

Love Quinns vrienden waren daarentegen cool met Joe. Dat was waarschijnlijk een mooi contrast voor Joe, want hij voelde zich door niemand in de kring van Love Quinn bedreigd.

6 Beck: Had een zwak in haar hart voor Paco, zoals Joe

Joe had contact met zijn buurman, een kleine jongen genaamd Paco die thuis leed. Paco's moeder zat in een gewelddadige relatie met een gevaarlijke man.

Joe voelde de behoefte om Paco te beschermen, en Beck had ook een zwak in haar hart voor Paco en zijn situatie. Beck leunde nooit koelbloedig achterover als het om Paco's trieste situatie ging. Helaas, toen Beck Paco het meest nodig had, liet hij haar achter in de boekwinkel.

5 Love Quinn: bereid om Candace en Delilah uit beeld te krijgen voor Joe

Love Quinn was meedogenloos als het erop aankwam Joe te beschermen. Haar liefde voor hem ging wild en diep. Er waren mensen die volgens haar de vrijheid van Joe of haar relatie met Joe zouden bedreigen en om te beschermen wat voor haar het belangrijkst was, was ze bereid om mensen uit de weg te ruimen.

Ze haalde zowel Candace als Delilah uit beeld in een poging Joe te beschermen. Als iemand anders haar relatie met Joe in de weg zou staan, zou ze waarschijnlijk hetzelfde opnieuw doen. Hoewel haar methoden meer dan een beetje extreem zijn, toonde het aan dat zij degene was die het meest toegewijd was aan Joe en alles voor hem zou doen.

4 Beck: kon op Joe leunen toen ze moest ventileren

Beck loog eerst tegen Joe over haar vader, maar toen ze hem eindelijk de waarheid vertelde, vertelde ze hem de hele waarheid. Beck stelde zich volledig open voor Joe en maakte zichzelf volledig kwetsbaar tegenover hem.

Beck gaf Joe toe dat zij degene was die haar vader vond nadat hij een overdosis illegale middelen had genomen toen ze jonger was. Daarna had ze het gevoel dat ze geen vader meer had. Later hertrouwde haar vader en probeerde hij zijn leven opnieuw te beginnen met een nieuw gezin. Beck vertrouwde Joe al die emotionele informatie toe.

3 Love Quinn: zwanger geworden van Joe's kind

Love Quinn en Joe die samen een baby verwachten, maakt hun relatie natuurlijk een beetje serieuzer. Het feit dat Love Quinn de baby van Joe draagt, betekent dat ze in plaats van alleen vriendje en vriendinnetje te zijn, binnenkort co-ouders zullen zijn. Het is zeer goed mogelijk dat de baby die in seizoen 3 komt, Love Quinn en Joe dichter bij elkaar zal brengen dan ooit tevoren.

Ouders worden kan hun hart dwingen te verzachten en hun gedrag te veranderen. Hun kind op komst is nog een reden waarom Love Quinn en Joe misschien een betere match zijn dan Joe en Beck.

2 Beck: hield van boeken lezen, zoals Joe

Een van de redenen waarom Joe en Beck een geweldig stel waren, was het feit dat ze allebei zo dol waren op boeken. Ze ontmoetten een boekhandel, die "boekdelen" spreekt. Beck was op zoek naar een stuk literatuur terwijl hij aan het werk was en hij viel meteen voor haar.

Hij begon onmiddellijk onderzoek naar haar te doen via sociale media om alles over haar te weten te komen voordat hij haar achtervolgde. Bovendien heeft Joe een boekwinkel en was ze een aspirant-auteur. Hun wederzijdse liefde voor boeken en lezen zorgde voor een connectie.

1 Love Quinn: Net zo losgeslagen als Joe

De grootste reden waarom Love Quinn en Joe een beter stel zijn dan Beck en Joe ooit waren, is het feit dat Love Quinn net zo slecht is als Joe. Kijkers wisten dat hij losgeslagen was vanaf de eerste aflevering van seizoen 1 omdat zijn gedrag raar en obsessief was.

Kijkers ontdekten pas aan het einde van seizoen 2 dat Love Quinn net zo verontrust was. Toen kijkers eenmaal zagen dat Love Quinn en Joe hetzelfde waren, was het logischer dat de twee samen waren.

Aanbevolen: