Wie zijn de matchmakers in 'Love Match Atlanta'?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de matchmakers in 'Love Match Atlanta'?
Wie zijn de matchmakers in 'Love Match Atlanta'?
Anonim

Bravo heeft een onaangeboorde en schijnbaar onuitputtelijke pool van reality-tv-talent ontdekt in Atlanta. In 2008 maakte Bravo de levendige stad tot het middelpunt van zijn Real Housewives-uitloper, The Real Housewives of Atlanta. De door Atlanta geïnspireerde show groeide uit tot een van de meest bekeken afleveringen in de The Real Housewives-franchise en presteerde consequent beter dan zijn populaire voorgangers The Real Housewives of Orange County en The Real Housewives of New York City.

Vanwege dit succes heeft het netwerk zijn teen opnieuw in de Atlantaanse markt gedompeld, dit keer om inspiratie op te doen voor een realityshow die zich richt op de moordende matchmaking-industrie van de stad. De nieuwe niet-gescripte show, genaamd Love Match Atlanta, zal het leven van Atlanta's meest begeerde matchmakers beschrijven terwijl ze worstelen om een evenwicht te vinden tussen eindeloze professionele eisen en hun ietwat chaotische persoonlijke leven. Hier is alles wat we weten over de koppelaars op Love Match Atlanta.

8 ‘Love Match Atlanta’ heeft een geheel zwarte cast

De vertegenwoordiging van minderheden lijkt in de voorhoede te zijn geweest van Bravo's casting-overwegingen voor Love Match Atlanta.

De nieuwe show wordt een van de vele door Atlanta geïnspireerde reality-tv-shows met een volledig zwarte, overwegend vrouwelijke cast, wat bewijst dat het diversiteitsprobleem van Hollywood niet zo onoverkomelijk is als algemeen wordt aangenomen.

7 ‘Love Match Atlanta’ zal vijf productieve Atlantaanse matchmakers bevatten

Love Match Atlanta volgt het professionele en persoonlijke leven van vijf veelgeprezen matchmakers uit Atlanta; Ming Clark, Joseph Dixon, Kelli Fisher, Shae Primus en Tana Gilmore.

Volgens de premisse van de show zullen de koppelaars, "die zowel vrienden als vijanden zijn, hun verschillende methodologie, charme en vaardigheid gebruiken terwijl ze strijden om de harten en dollars van Black Atlanta's meest in aanmerking komende singles."

6 Shae Primus is gespecialiseerd in middenklasse professionals

Shae Primus is al acht jaar een belangrijke speler in het matchmaking-spel van Atlanta. Shae's matchmaking-bedrijf, Middle Class Matchmaker, verbindt professionals uit de middenklasse met potentiële liefdesmatches.

In haar debuutoptreden op Love Match Atlanta legt Shae haar onconventionele klantenkring uit door te zeggen: Ik geloof dat liefde voor iedereen is. Dus het maakt mij niet uit of je een Buick of een BMW rijdt, Gap of Gucci draagt. Ik houd mijn prijzen betaalbaar, zodat de gemiddelde persoon me kan betalen.”

5 Hoe lang werken Tana Gilmore en Kelli Fisher al samen?

Tana Gilmore en Kelli Fisher zijn mede-eigenaar van het matchmaking-bedrijf The Matchmaking Duo. De twee hebben meer dan 12 jaar ervaring in Atlanta's moordende matchmaking-industrie.

Tana en Kelli; aanzienlijke invloed stelt hen in staat om ongelooflijk selectief te zijn met het soort klanten dat ze aannemen. Potentiële klanten moeten zich ertoe verbinden lessen relatiecoaching te volgen, een professionele fotoshoot bij te wonen en deel te nemen aan beeldadviessessies.

Tana merkte in een recente aflevering van Love Match Atlanta op dat het Matchmaking Duo veel nadruk legt op coaching en zei: "Coaching is onze geheime saus … We proberen onze klanten te geven wat ze nodig hebben, niet wat ze willen."

4 Kelli Fisher en Tana Gilmore helpen machtige zwarte vrouwen liefde te vinden

Tana Gilmore en Kelli Fisher kwamen ongeveer tien jaar geleden bij de Atlantaanse matchmaking-scene na een korte periode in de zakenwereld. De twee schrijven hun succes in de zeer competitieve industrie toe aan het kunnen verbinden met succesvolle zwarte vrouwen.

In een van de voorbereidende afleveringen van Love Match Atlanta zegt Kelli Fisher over hun relaties met potentiële klanten: Vroeger waren we in het Amerikaanse bedrijfsleven. Dus heel succesvolle vrouwen voelen zich vaak op hun gemak om achter de schermen met ons te praten. Ze kunnen zichzelf zijn omdat wij er zijn geweest.”

3 Joseph Dixon's Match Making Clientèle

Als Afro-Amerikaanse heteroman is Joseph Dixon een beetje een eenhoorn in Atlanta's matchmaking-spel. Joseph is de oprichter en maker van Real Black Love, een dating-app die zich voornamelijk richt op Afro-Amerikaanse singles.

Hoewel Real Black Love sinds 2013 operationeel is, begon Dixon pas in 2015 met privé-matchmaking toen hij een onaangeboorde markt van welvarende Afro-Amerikaanse singles opmerkte die op zoek waren naar meer exclusieve matchmaking-services. Vier jaar nadat hij zich in privé-matchmaking waagde, noemde iDate Dixon een van de meest succesvolle matchmakers in het land.

2 Ming Clark is gespecialiseerd in interraciale liefdesmatches

Ming Clark richtte Color Blind International op na een ontmoedigende datingervaring tijdens het werken in de schoonheidsindustrie. Nadat ze haar man had ontmoet via haar matchmaking-ondernemingen, besloot Ming zich uitsluitend te concentreren op interraciale liefdesmatches.

Vervolgens groeide Ming uit tot een van de meest gewilde interraciale matchmakers in Atlanta. Tegenwoordig trekt Ming topklanten aan die er geen moeite mee hebben meer dan $ 100.000 op te hoesten voor datingadvies.

1 ‘Love Match Atlanta’ ging in première op 8 mei

Love Match Atlanta maakte zijn debuut op Bravo op 8 mei. Ondanks dat het in het eerste seizoen is, zit de show al vol met sprankelend drama.

In de eerste aflevering van de show werpt Shae Primus schaduw op het interraciale matchmaking-bedrijf van Ming Clark en zegt: "Ik noem Ming geen escortservice. Ik denk dat als dit het betalen van de rekeningen is, en ze doet het er goed mee, dan amen!"

Aanbevolen: