Netflix's YOU: 15 redenen waarom Beck beter is dan Love Quinn

Inhoudsopgave:

Netflix's YOU: 15 redenen waarom Beck beter is dan Love Quinn
Netflix's YOU: 15 redenen waarom Beck beter is dan Love Quinn
Anonim

De meeste mensen wachten ongeduldig op de première van seizoen 3 van Netflix' YOU, zodat ze de afleveringen in één keer kunnen bingewatchen! De eerste twee seizoenen van deze verslavende show waren meer dan intens! Woorden kunnen nauwelijks beschrijven hoe interessant seizoen één was, omdat het draaide om het personage Beck. Seizoen twee draaide om het karakter van Love Quinn. In beide seizoenen zagen we hoe Joe obsessief verliefd werd op vrouwen die hij wilde controleren.

Zijn obsessies voor deze vrouwen gingen uiteindelijk veel te ver. Hij deed veel mensen pijn en maakte tijdens zijn reis een einde aan een flink aantal levens. Zijn excuus voor zijn enorm onvergeeflijke gedrag is het feit dat hij verliefd is. Hij laat zich leiden door zijn hart, ook al zijn zijn hart en geest super verwrongen en corrupt. Hij ging met Beck uit vóór Love Quinn en dit zijn de redenen waarom we denken dat Beck veel beter was.

15 Love Quinn gebruikte haar zwangerschap met Joe voor manipulatie

hou van quinn
hou van quinn

De eerste reden waarom we geloven dat Beck beter is dan Love Quinn, is het feit dat Love Quinn haar zwangerschap duidelijk aankondigde om Joe te manipuleren. Hij walgde totaal van haar totdat ze onthulde dat ze zwanger was. En laten we in gedachten houden dat we op dit moment niet eens weten of het echt Joe's baby is!

14 Beck was een getalenteerde schrijver

jij van netflix
jij van netflix

Een van de coolste dingen aan het karakter van Guinevere Beck is het feit dat ze een getalenteerde schrijver was! Op dit moment wordt aangenomen dat ze dood is, maar fans hopen dat ze misschien nog leeft. Haar laatste manuscript werd een bestseller, hoewel ze op het moment van publicatie "niet meer leefde".

13 Love Quinn vermoordde Delilah

netflix JIJ delilah
netflix JIJ delilah

Love Quinn is een super onsympathiek personage gebaseerd op het feit dat ze een einde maakte aan Delilah's leven. Delilah was zo'n rechttoe rechtaan, hardwerkend, ambitieus karakter. Ze nam de verantwoordelijkheid op zich om voor haar jongere zus te zorgen en was altijd vastbesloten om het juiste te doen. Het was triest om haar te zien sterven.

12 Beck overwon jeugdtragedie

jij netflix
jij netflix

Beck overwon de tragedie uit haar kindertijd… Ze vond haar vader nadat hij een overdosis illegale middelen had genomen. Ze was toen pas 12 jaar oud. Die traumatische ervaring is haar voor altijd bijgebleven. Ze ging door zo'n verwoestende ontberingen met haar vader en kwam nog steeds goed als volwassene.

11 Love Quinn vermoordde Candace

kandidaten van jou
kandidaten van jou

Love Quinn maakte een einde aan het leven van Candace. Het was een super verontrustend en gruwelijk tafereel om te zien. Eerst dachten we dat Love Quinn aan de kant van Candace zou staan, maar het bleek dat Love Quinn eigenlijk wilde dat Candace zou sterven. Ze sneed Candace's nek door met een gebroken fles.

10 Beck was de lijm van haar vriendenkring

beck's vrienden op jou
beck's vrienden op jou

Beck was de lijm van haar vriendschapskring! Al haar vrienden gingen altijd met elkaar om als ze in de buurt was, omdat ze een geboren vredestichter was. Twee van de vrienden in haar omgeving hadden drama tussen elkaar, maar het leek alsof het drama altijd zou verdwijnen als Beck in de buurt was.

9 Love Quinn heeft mogelijk haar eerste echtgenoot James vermoord

netflix ben jij
netflix ben jij

Speculatie stelt dat Love Quinn misschien degene is geweest die haar eigen man, James, heeft vermoord. We hebben in seizoen twee een paar keer flashbacks gezien van haar relatie met haar eerste echtgenoot James, maar we hebben nooit duidelijkheid gekregen over wat er met hem is gebeurd en waarom hij op zo'n jonge leeftijd is overleden.

8 Beck behaalde haar bachelordiploma van Brown

wenk van jou
wenk van jou

Beck bood niet alleen schoonheid… Ze bood ook hersens aan! Beauty en brains is een dynamische combinatie. Beck behaalde haar bachelordiploma van Brown en vervolgde haar opleiding om haar masterdiploma in de stad New York te behalen op het gebied van schrijven. Over intelligentie gesproken!

7 Love Quinn manipuleerde haar broer door te denken dat hij de au pair had vermoord

veertig quinn
veertig quinn

Love Quinn is degene die de au pair vermoordde die voor haar en haar broer moest zorgen, maar ze was in staat haar broer te manipuleren door te denken dat hij het was. Het feit dat ze de au pair in de eerste plaats heeft vermoord, is verontrustend… Het feit dat ze Forty de schuld gaf, is nog erger.

6 Beck zocht therapie toen ze wist dat ze hulp nodig had

netflix jij dr. Nicky
netflix jij dr. Nicky

Soms als mensen hulp nodig hebben, willen ze dat niet toegeven. Het is heel kwetsbaar om professionele hulp te zoeken bij een therapeut of psycholoog. Daarom vinden we Beck super geweldig omdat ze weet dat ze professionele hulp nodig heeft en zich aanmeldt voor therapiesessies, ondanks het feit dat haar therapeut haar uiteindelijk romantisch achtervolgde.

5 Love Quinn deed alsof ze Ellie's vriend was

ellie van jou
ellie van jou

Love Quinn had het lef om zich voor te doen als Ellie's vriendin, wetende dat ze zojuist Ellie's oudere zus, Delilah, in koelen bloede had vermoord. Love Quinn is een van de meest manipulatieve en kwaadaardige personages ooit en het feit dat ze deed alsof ze bevriend was met Ellie laat ons dat zien!

4 Beck heeft slim onderzoek gedaan naar de verdwijning van Candace

wenk van jou
wenk van jou

Beck sprong in de onderzoeksmodus zodra ze hoorde over Joe's ex-vriendin Candace. Ze ging meteen op zoek naar antwoorden en informatie omdat ze wist dat ze zichzelf veilig wilde kunnen houden. Ze zocht via sociale media omdat ze over niets in het ongewisse wilde blijven.

3 Love Quinn heeft Joe in zijn eigen kooi gevangen

joe van netflix
joe van netflix

Love Quinn is zo'n beetje de ergste en het feit dat ze Joe in zijn eigen kooi opsloot, bewijst dat. Joe is super gestoord en ziek in zijn hoofd omdat hij iemand in die kooi heeft opgesloten, dus hij heeft waarschijnlijk een voorproefje van zijn eigen medicijn gekregen toen Love Quinn hem ook in die kooi opsloot.

2 Beck vocht dapper terug tegen Joe toen ze probeerde te ontsnappen

beck en joe
beck en joe

Beck ontsnapte niet toen ze probeerde weg te komen van Joe, maar het feit dat ze krachtig en dapper probeerde terug te vechten tegen hem bewijst hoe sterk en dapper ze werkelijk is! Sommige mensen kunnen in zo'n situatie verstijven van angst, maar Beck was dapper toen ze probeerde te ontsnappen.

1 Love Quinn is net zo mentaal gestoord als Joe (zo niet meer)

hou van quinn
hou van quinn

Love Quinn is het ergst omdat ze net zo mentaal gestoord is als Joe… Zo niet erger. We wisten al dat Joe mentaal gestoord en super gestoord was. Zijn obsessie met vrouwen en zijn neiging om te stalken en te moorden toonden ons dat. Love Quinn komt helemaal overeen met zijn niveau van waanzin.

Aanbevolen: